Retrogradna Venera vam menja život iz korena

Psihologija i astro 17. dec 202116:54 > 18. dec 2021 09:09
Alesandra Ambrozio
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Retrogradna Venera u Jarcu će se odigrati od 19. decembra sve do 29. januara sledeće godine i podsetiti nas na sve ono kvalitetno što treba vrednovati i redefinisati. Sa druge strane, ono suvišno, toksično i opterećujuće treba odbaciti i iz ovog perioda izaći osvežen, sa novom energijom i optimizmom koji stremi ka novim životnim izazovima i ciljevima.

Astrolog Vukašin Stošić za Zadovoljna.rs otkriva kako nam retogradna Venera menja život iz korena.

Ona će nekome doneti u život bivšeg partnera, nekome novac, starog prijatelja, odlaganje problema, dugove, kao i priliku da reši sve ono započeto u toku 2021. godine. Zaista sjajan period za renoviranje i uređivanje kuće, životnog prostora, odlasku na tretmane i u salone lepote ukoliko već duže vreme planirate da promenite imidž.

Takođe, štednja, ali i priliv novca koji već duže vreme očekujete se sada može realizovati.

Ipak, pripazite da troškovi ne budu previsoki, a radi se o stvarima koje vam neće koristiti.

Da vidimo kako će se uticaj odigrati na svaki horoskopski znak:

Ovan

Povratak ambicija kroz stare poslovne prilike uz mogućnost realizacije, napretka na poslu i razvoja lične reputacije. Ostanite istrajni i uporni, trud će se višestruko nagraditi.

Bik

Povratak motivacije, vere, ohrabrenja, mogućnost polaganja zaostalih ispita na fakultetu, kao i realizacije odloženog putovanja ili planiranja zasluženog odmora.

Blizanci

Prevazilaženje ličnih kriza i problema koje vučete iz prošlosti, lična regeneracija i totalna transformacija. Flert, kao i vrlo izražajna seksualna energija, zračićete harizmom i seksepilom.

Takođe ste u prilici da naplatite ili razrešite zaostala dugovanja i troškove. Pripaziti da troškovi ne budu preveliki.

Rak

Aktivirano polje partnerskih odnosa, povratak bivšeg partnera kroz pomirenje ili definitivni presek, kao i povratak stare poslovne ponude ili predloga za saradnju. Odluka je na vama.

Lav

Promena loših životnih navika koje vas koče, briga o zdravlju i ishrani. Gomilanje zaostalih obaveza na poslu, ključ je u organizaciji.

Devica

Porast emocija i osećanja za nekim o kome razmišljate duže vreme ili ga simpatišete, izenanadne poruke i poziv na susret. Porast kreativnosti kroz aktivnosti i hobije koji su vam nedostajali. Ne ustručavajte se da pokažete emocije.

Vaga

Pomirenje i ozbiljni razgovori za ukućanima, mogućnost preuređenja i renoviranja kuće, okretanje ka porodičnim stvarima i razmišljanje o pokretanju privatnog posla.

Škorpija

Susret sa ljudima sa kojima imate nedovršene razgovore, komunikacijske veštine dolaze do izražaja, pripaziti na privide informacija koje dobijate. Puno poziva, poruka i telefonskih razgovora vas očekuje, bićete traženi.

Strelac

Pripaziti na troškove, savet je da se uštedi i ne juri u kupovinu na veliko. Mogućnost novčanog dobitka ili zarade iz starih poslovanja, kao i prilika koje će pospešiti zaradu, ali iz proverenih izvora.

Jarac

Vreme je da mislite na sebe i svoj mir kroz prekid toksinčih odnosa, navika i razrešavanje svih dilema koje su vas mučile na ljubavnom, poslovnom i porodičnom planu. Osvežite se kroz promenu frizure ili novu garderobu, idite na masažu, u spa centar ili zasluženi odmor. Brinete o sebi i svom telu, a crne misli i opterećenja stavite na stranu.

Vodolija

Vreme je da i vi malo predahnete i uživate u zimskim čarolijama sa porodicom i voljenima. Naspavajte se, meditirajte, odvojte prostor samo za sebe i svoj mir. Očekujte da izvesne tajne izađu na površinu, kao i razrešenje svih problema koji vas muče mesecima unazad.

Ribe

Povratak starih prijatelja sa kojima treba redefinisati odnos, pozivi i poruke, realizacija starih planova i želja koje sada imaju priliku za povoljan ishod, kao i iznenadni neočekivani novčani dobitak. Ukoliko već duže vreme razmišljate da konsultujete astrologa, sada je pravo vreme za to.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @astrovuk

***

Bonus video: Joga vežbe

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram