Pun Mesec u Vagi 5. aprila unosi potpunu pometnju u život svim znacima

Horoskop
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Haos u ljubavi ne možete izbeći.

Pun Mesec u Vagi dostiže vrhunac u punom sjaju 5. aprila 2023. godine.

Astrolozi kažu da je Vaga povezana s našim odnosima i načinom na koji smo u interakciji u njima. Takođe je povezana s pravdom, potrebama i dobrobiti drugih. Pod punim Mesecom u Vagi možda ćemo primetiti da smo u centru pažnje naših odnosa i načina na koji odlučujemo da se u njima pojavljujemo.

Hiron, asteroid poznat kao ranjeni iscelitelj, veoma je aktivan pod punim Mesecom u aprilu 2023. godine i podržaće nas u posmatranju kako naše rane mogu usmeravati naše odnose i način na koji želimo da se pokažemo u interakcijama s drugima.

Naše rane nas ponekad mogu sprečiti da budemo potpuno prisutni i autentični u našim odnosima, ali energija Hirona je ta koja nas podseća da nas naše rane ne moraju sputavati. Naše rane mogu postojati i još uvek nas vode do mesta celovitosti, ljubavi, povezanosti i lepote.

Možete da hodate sa svojim ranama, ali i dalje da vodite neverovatan život pun ljubavi i svrsishodnosti. Ako ste voljni ući u posao, pun Mesec u Vagi može vam osvetleti ovo putovanje, pomažući vam da prepoznate svoju celovitost, uprkos vašim ranama. I iz ove celine, može vam omogućiti da uspostavite dublje, smislenije i autentičnije veze s drugima.

Postoji lepota pod punim Mesecom u Vagi koja nas može voditi da postanemo povezaniji i usklađeniji sa svetom oko nas. Često smo toliko fokusirani na to da se uskladimo sa sobom i svojim unutarnjim svetom, ali ovaj pun Mesec nas podstiče da budemo u skladu i s drugima. Aprilski pun Mesec nas podstiče da uspostavimo dublje veze i da se ne plašimo oslanjanja.

Ako ste se našli izgubljeni u zagrljajima drugog, ovaj pun Mesec je vaša prilika da preplivate na njegovu drugu stranu i da izađete probuđeniji i povezaniji s onim što jeste. Jupiter je takođe snažno povezan s ovim punim Mesecom, što može biti od koristi kada je u pitanju ova vrsta posla. Jupiter uveličava ono na šta je potrebna naša pažnja kako bismo jednom zauvek mogli preduzeti neku akciju.

S Jupiterovim ekspanzivnim kvalitetima pojačanim pod ovim punim Mesecom, biće nam lakše posmatrati gde treba preseći kablove i gde možemo priuštiti da se fokusiramo dublje. Jupiter ne samo da će nam to razjasniti, već ima i način da naglasi ono pozitivno, tako da možemo lakše ceniti i prepoznati dobre stvari koje nas okružuju, prenosi story.hr.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram