Najiritantniji horoskopski znak

Foto: Credit line: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

S osobom u ovom znaku – svako će izgubiti.

Svaki horoskopski znak ima neku iritantnu osobinu koju mu svi zameraju.

Jedan znak specifičan je po tom pitanju i skoro da nema osobe koja na njegov spomen neće komentarisati da „nikada nisu sreli komplikovaniju osobu“.

Da li znate koji horoskopski znak nosi neslavnu titulu najiritantnijeg?

To je Devica.

Iako i drugi znakovi imaju osobine koje nikome nisu po volji, izgleda da je potreba Device da zakomplikuje i najjednostavniju stvar na svetu nadmašila sve njih.

Device vole puno da analiziraju, a prilikom donošenja odluke moraju da budu upoznate i s najsitnijim detaljima. Nepopustljive su, kritične i previše brinu, a upravo to osobe u njihovom društvu najčešće nervira.

Poznate su kao sitničave i pedantne osobe koje vole da je sve u savršenom redu, a ako im napravite nešto loše budite sigurni da to baš nikada neće zaboraviti i iskoristiće svaku priliku da vas podsete na nepravdu koju ste im naneli.

Kod njih nema propusta. To ih vređa, njima je nemoguće da se to dogodi.

One jednostavno ne znaju da skrate i uproste. Ako sve ne objasne kao da nisu ništa rekle. Jako se uvredljive ako ih neko prekine. Pošto su užasno nervozne, počinju odjednom da dižu ton, do urlanja da bi objasnile do kraja što su započele. Ne dozvoljavaju da budu prekinute.

Fitilj im je jako kratak. Užasavaju se ljudske gluposti, bezobzirnosti, netačnosti, suprostavljanju… Njihovi živci su pretanki, a reakcije jako burne, velika su zlopamtila, iskopaće u nekom razgovoru detalje koje bi svako zaboravio, ali Devica nikada i nikako.

Očekuju i traže čistoću i tačnost, a sami znaju da budu aljkavi i netačni. Device najčešće kasne. Ovo se ne odnosi na posao, naravno, nego na sve ostalo.

Sa Devicom će svako izgubiti. Nema šanse da budu nadjačani. Barataju podacima koje su upamtili i popakovali u nezaborav u svom mozgu.

Njihov um je sve sračunao i nema mesta propustima. Jedino se tako osećaju dobro.

Hipohondri su najčešće rođeni u ovom znaku. Većeg papučarskog ponašanja nema nego kod Device i mazohistički uživaju u tome.

Novac jako vole, ali ne umeju s njim.

Naravno, Device imaju i puno pozitivnih osobina zbog kojih su osobama u svojoj okolini jednostavno nezamenjive, čak i kada ih nerviraju.

U ljubavnim vezama vole do beskraja i nazad.

Njihova ljubav je čista kao suza. Kada vole ne varaju.

Užasno su nepoverljive prema partneru. Guše ga, posesivne su i užasno ljubomorne. Ne postoji napornije biće od ljubomorne Device.

Činiće sve one gluposti da bi došle do dokaza da li ih partner vara. Prisluškivaće razgovore, zvaće ih sto puta na dan, prenosi atma.hr.

Uostalom, svako kraj sebe u životu ima jednu Devicu, te ste verovatno do sad naučili kako da se nosite s njima.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram