Pun mesec u Devici: Ovaj vikend menja sve iz korena

pun mesec horoskop
Foto: Konstantinos Tsakalidis / Alamy / Alamy / Profimedia

Pun mesec u Devici pojaviće se na nebu večeras. Pun mesec u astrologiji uvek označava vreme kulminacije. Ovoga vikenda vreme je za veliko finale svih projekata, emocija i veza koje ste započeli krajem septembra prošle godine.

Ovaj pun mesec poigraće se sa vašim emocijama, intuicijom, osećajem sigurnosti. Ono što je karakteristično za svaki pun mesec jeste da izvlači sve emocije koje smo gurali pod tepih i zanemarivali. Zato nije retkost da se upravo u vreme punog meseca događaju najveći emocionalni kolapsi, pišu na sajtu Lepota i zdravlje.

Šta nam donosi pun mesec u Devici

Devica je zemljani znak i njime upravlja Merkur. Onaj čuveni Merkur koji je tek izašao iz retrogradnog hoda i još uvek se kreće kroz svoju senku. Devica vlada šestom kućom, što znači: našom svakodnevicom.

Pročitajte još:

Devica je analitična, uslužna, promišljena i sklona detaljisanju. Bije ih glas da su ludi za organizacijom i da su cepidlake. Ali, ipak, oni su uvek od pomoći.
Ovoga punog meseca, sami ćemo svoje emocije staviti pod mikroskop i prostudirati ih na detaljan, devičanski način.

Pošto je ovaj pun mesec u trigonu sa buntovničkim Uranom, osetićete snagu da napravite pozitivne, pragmatične promene u svom životu. Uran je sklon da vam namesti promene koje možda i ne želite. To može biti gorka pilulica ovoga vikenda, ali ne oklevajte da je progutate. Uranove promene uvek vode ka boljitku.

Obično je pun mesec propraćen sa puno drame, ali ovoga puta, zemljana Devica učiniće njegovu energiju pozitivnom i pokretačkom.

Na koga će najviše uticati

Ako ste rođeni u znaku Device, ili su vam lične planete (Sunce, Mesec, Merkur, Venera ili Mars) u ovom znaku, znajte da ćete prilično jako osetiti ovu energiju.

Takođe, pun mesec će osetiti na svojoj koži svi promenjivi znaci: Blizanci, Strelac, Ribe. Blizancima će mesec uticati na četvrtu kuću, kuću porodičnog života. Strelčevi će morati da se pobrinu za karijeru, a Ribe za partnerstva.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram