Pun Mesec u Blizancima ovim znacima donosi pravu pometnju

Foto: Credit line: KVS, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Potezi koje sada donesete, mogli bi skupo da vas koštaju.

Poslednji pun Mesec ove godine čeka nas 8. decembra.

Ovaj pun Mesec u Blizancima povezan je sa završecima i vrhuncima, pa će zato dani između 7. i 9. decembra biti povoljni za fokusiranje energije na bitno i za privođenje kraju svih stvari koje ste skoro započeli.

Ova lunacija nateraće vas da govorite šta mislite, a nekim znakovima se preporučuje da zadrže problematične misli za sebe jer bi ih iskrenost mogla odvesti u nevolju.

Ove godine punom Mesecu pridružuje se Mars u Blizancima, s kojim će zajednički stvoriti opoziciju sa Suncem u Strelcu. To je vrlo energična i izazovna planetarna konfiguracija koja označava snažnu psihičku napetost, brzopletost na jeziku i nekontrolisanu volju za svađanjem. Kad god je Mars u kritičnom odnosu prema drugim planetama, kao što će između 7. i 9. decembra biti naspram Meseca i Sunca, mogu se očekivati razbuktavanje strasti i razotkrivanje brojnih tajni.

Istinski verujući da su sto posto u pravu, mnogi će ispaljivati munje prema onima na suprotnoj strani. Nakratko ćete se osećati veličanstveno zbog davanja oduška gnjevu i frustraciji, mada neki će zbog toga potom zažaliti.

Ako možete zaobići konfrontaciju s moćnijim od sebe, učinite tako i izbegnite odmazdu. Ovo se upozorenje odnosi na celi Zodijak, ali najviše na Blizance, Device, Strelce i Ribe. Njima se najtoplije savetuje da paze kako se izražavaju, da poštuju propise i hijerarhiju, budu oprezni u saobraćaju i sa novcem, prenosi tportal.hr.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram