Poznate žene Jarčevi u Srbiji – dokaz da ovaj znak može da vas izluđuje, ali morate da ih obožavate

Branka Katić Foto:FoNet/Milica Vučković

Alfa-ženka, ambiciozna, velikodušna, disciplinovana, organizovana, strpljiva, odgovorna, odlučna, neustrašiva - sve to je žena Jarac.

Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova, stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima, već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može. Zbog svoje nezaustavljive ambicije i želje da stalno ide napred često sve ostale ostavi iza sebe.

Neverovatno jaka, žena Jarac može da prebrodi sve životne nedaće, a kakav god problem da je zadesi, ona će ostati pribrana i mirna. Odmah će početi da traži rešenje. Može da deluje hladno i rezervisano, ali ispod te maske krije se žena s odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću. Deo svojih ambicija spremna je da žrtvuje samo zbog porodice.

Kad nije njen dan, može biti previše tvrdoglava, neraspoložena, stidljiva i pesimistična, piše Zadovoljna.hr.

Ženu rođenu u znaku Jarca ne možete pročitati na „prvu loptu“. Često je veoma oprezna, čvrsto stoji na zemlji.

Pročitajte koje osobine je najbolje opisuju:

Ambiciozna 

Ženi rođenoj u znaku Jarca cilj su zvezde. Ona je veoma ambiciozna i neće pristati na bilo šta drugo, osim ako nije savršeno. Veoma dobro zna šta želi i šta zaslužuje.

Ipak, ona ne postavlja ciljeve koje nije moguće ispuniti. Odlična je u donošenju odluka. Tačno zna kakvu odluku da donese u datom trenutku.

Nikada neće baciti udicu, ukoliko nije sigurna da u vodi nema ribe.

Praktična žena

Um dame rođene u znaku Jarca veoma je praktičan. Ona ne sanja o nemogućim stvarima. Tamo gde drugi veoma lako padaju na slatkorečivost, ona neće. Zna da napravi razliku između stvarnosti i snova. Retki su oni koji uspeju da je zavaraju.

Velikodušna

Njeno srce je ispunjeno velikodušnošću. Ona je takođe i veoma odana prijateljica – uz svoje prijatelje je i u dobru i u zlu. Odlična je u davanju saveta, a njeni prijatelji znaju da uvek mogu na nju da računaju.

Uporna 

Bez obzira na to koliko krhko izgleda, ona će ići ka cilju i ostvariti ga, dok su drugi još na samom početku. Veoma se trudi kako bi ostvarila postavljene ciljeve. Upornost, samopouzdanje i vrednoća joj pomažu u tome.

Odgovorna

Žena rođena u ovom znaku neće lako da preuzme odgovornost, ali kada to uradi, onda to i misli. Kada vam jednom nešto obeća, ona će se toga i držati, bez obzira na sve.

Strpljiva

Ona je tako strpljiva. Ona neće biti manje motivisana ukoliko ne postane uspešna na početku. Ona zna kako treba čekati. Ukoliko želite da naučite kako da budete tolerantni, učite od žene rođene u znaku Jarca, piše Minimagazin.info.

A koje poznate Srpkinje su Jarčevi u horoskopu?

Branka Katić

B.P./ATAImages

Dubravka Mijatović

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Jelena Gavrilović

Jana Milić Ilić

Miona Marković

Vesna Dedić

Antonio Ahel/ATAImages

Dragana Mirković

Vesna Zmijanac

Vesna Zmijanac Foto: Zoran Lončarević

Lepa Lukić

Antonio Ahel/ATAImages

Emina Jahović

View this post on Instagram

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Nađa Higl

M. M./ATAImages

Marija Ratković

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram