Potpuni preokret za četiri astro znaka: Horoskop za kraj leta

horoskop
Foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ko će osetiti najveći uticaj zvezda?

Avgust je pri kraju, što znači da dolazi novi lunarni ciklus. Danas 27. avgusta mlad mesec će biti u znaku Device. Mars, planeta akcije, energije i vatre, takođe će biti veoma aktivan tokom ovog perioda. Moguće je da ćemo zbog njegove energije biti pomalo razdražljivi, a iza svega stoji to što se Mars igra našim strpljenjem. Ali sve to nas može i ohrabriti da se suočimo sa nerešenim strahovima i nesigurnostima.

Na sajtu metropolitan.si izdvajaju četiri astro znaka na koja će ovaj mlad mesec imati najviše uticaja.

Devica

Pošto je sada mlad mesec u vašem znaku, ne čudi što ćete snažno osetiti njegov uticaj.

To je idealno vreme da se Device usredsrede na sebe i razmisle o tome kako da se bolje brinu o sebi.

Strelac

Poslednjih nekoliko meseci osobe rođene u ovom znaku su povučenije nego inače. Istovremeno, Strelci mnogo razmišljaju o tome šta bi mogao da bude njihov sledeći korak u životu.

Ovaj period je odlična prilika za vas da pretočite teoriju u praksu i prihvatite nove izazove uz znanje koje ste nedavno stekli o sebi.

Ribe

Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku važe za sanjare, ali trezvena energija Device će im pomoći da se spuste na zemlju i postanu pomalo samokritični.

Možda ćete se u početku osećati malo loše, ali tako ćete mnogo bolje postaviti svoje ciljeve i lakše planirati budućnost.

Blizanci

Blizanci će osetiti uticaj meseca uglavnom u oblasti doma i porodice. Možda će osetiti potrebu da se vrate svojim korenima i da se na taj način bolje upoznaju.

Kontakt sa prošlošću će pomoći Blizancima da bolje razumeju sebe, prerade prošla osećanja i okrenu novi list.

BONUS VIDEO: Lav – najvelikodušniji muškarac Zodijaka

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram