Počela je vladavina Jarca: Tri znaka mogu da očekuju čuda

Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Od 20. decembra Zodijakom vlada Jarac, a to će doneti najviše sreće za tri horoskopska znaka.

Bik

Sunce u Jarcu utiče na vašu devetu kuću obrazovanja, putovanja i prilika. Moguće je da ćete razmišljati o velikim promenama poput preseljenja ili promeni karijere. Spremni ste da se prepustite valu neizvesnosti jer ste u 2020. godini naučili da ništa u životu nije sigurno, osim vaše vere. Očekuje vas period samo-promocije i poslovnog uspeha, naročito ako se bavite privatnim biznisom, piše Atma.

Pročitajte još:

Devica

Sunce u Jarcu donosi vam sjajnu dozu inspiracije, sreće i humora. Vladavina Jarca najviše utiče na vašu petu kuću umetnosti, romantike i strasti. Dogodiče vam se nešto što će vas emotivno ispuniti – bilo da je to nova ljubav ili rad na nekom kreativnom projektu. Ovo će biti moćan uvod za lepe stvari koje vas očekuju u 2021. godini. Bićete nežni prema svojoj duši, a to će vas ispuniti mirom i novom unutrašnjom lepotom.

Jarac

Solarni povratak u vaš znak Zodijaka donosi vam moćnu transformaciju i mogućnosti koje vam mogu promeniti život. Napokon ćete se približiti uspehu kroz razne promene. Stvarate dugotrajni temelj uspeha za kojim odavno žudite. Usprkos svim okolnostima, ostajete usredsređeni na svoj put napretka i nema razloga da osećate grižu savesti zbog toga. Ovo je vaše putovanje – iskoristite sve mogućnosti!

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram