Ova 4 para su po horoskopu najkompatibilniji – oni će zauvek biti zajedno

horoskop parovi
Foto: Shutterstock

Sudbinski spojevi.

Ako je verovati horoskopu, u Zodijaku postoje određni spojevi koji znače večnu ljubav – onu za kojom tragaju mnogi, a često im izmakne iz ruku. Ti spojevi znače međusobno razumevanje, duboku povezanost, specijalan odnos s partneom. A što se tiče poznatih parova u Srbiji, pojedini od njih ulaze u te zvezdane kalupe, tj. spadaju među 12 horoskopskih parova za koje astrolozi kažu da se najbolje slažu i da je njihova ljubav sudbinska.

Seka Aleksić i Veljko Piljikić – Bik i Rak

Astrolozi ističu da su ova dva astro znaka snažno povezana, kako na fizičkom tako i na emocionalnom nivou.

Razumevanje im pomaže da izgrade iznenađujuće niti koje ih vežu, a koje su sve čvršće kako se njihov odnos razvija. Pritom, oba znaka poseduju nešto što onom drugom nedostaje, tako da se savršeno upotpunjavaju.

Tamara Dragičević i Petar Benčina – Ovan i Strelac

Ovi znakovi su sazdani od vatre, između njih postoji velika strast, što ih čini eksplozivnim parom. Energija između njih stvara snažan odnos.

Oni su pomalo divlji i pravi entuzijasti i zbog toga drugi obožavaju da budu u njihovom društvu. Oni su pravi primer one poznate da se suprotnosti privlače.

Takođe, Ovan i Strelac su moćan par koji može da se uspešno suoči sa svim životnim preprekama.

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić – Škorpija i Ribe

Ovo je vrlo intuitivan par. Snažno su povezani na intelektualnom nivou, ali takođe imaju snažnu želju da razumeju i u potpunosti upoznaju svog partnera u dušu.

Ana i Predrag Rajković – Ribe i Škorpija

Ista astro kombinacija, samo u izmenjenom odnosu, važi i za Anu i Predraga Rajkovića.

Ribe i Škorpije prosto moraju da znaju svaku sitnicu jedno o drugom. Gaje veliko poštovanje jedno prema drugom, strast im doseže zvezde, a romantika je poseban začin u njihovom odnosu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram