Ova 3 astro znaka će u 2024. doživeti fantastičan napredak u karijeri: Konačno će pronaći posao iz snova

horoskop
Foto: Dia Dipasupil / Getty images / Profimedia

Zahvaljujući Jupiteru, ova tri horoskopska znaka imaće sreće u karijeri.

BIK

Čeka vas fenomenalan april i jednako vedar maj. Pripremite se za veliku sreću koja može doneti kapital u vaš život – Jupiter u vašoj karti odgovoran je za nasledstvo, ali i investicije. Ako imate sopstveni posao, tada vam se može javiti investitor ili ćete se sami ozbiljno finansijski angažovati i ostvariti ozbiljnu zaradu.

Za one koji se bave finansijama – možete se nadati ozbiljnoj povišici. Ovakvi astro događaji dešavaju se izuzetno retko, pa u aprilu i maju 2024. treba da rizikujete. Isplatiće se, piše sensa.hr.

BLIZANCI

U junu 2024. Jupiter ulazi u vaš znak – to je fenomenalna sreća, koju je čak i teško predvideti. Sličan aspekt je postojao i 2012. godine, pa ako ste tada imali sreće, sada bi se situacija mogla ponoviti, ali većih razmera.

U junu 2024. biće trigonski aspekt između Jupitera i velike finansijske planete Plutona, što može doneti finansijski uspjeh i slavu. Obe planete su društvene, pa često podižu znakove u koje ulaze. U vašoj karijeri Jupiter je odgovoran za partnere, klijente i pravne poslove, a Pluton vlada vašim poslom, kao i sektorom istomišljenika i grupa.

DEVICA

Od 1. do 3. juna očekujte čuda – Jupiter ulazi u vaš sektor karijere, odakle ulazi u aspekt trigona s Plutonom u vašem sektoru posla.

Očekuje vas unapređenje, najverovatnije povećanje plate – Venera, koja vlada vašom kućom novca, biće u konjunkciji s Jupiterom od 28. maja do 18. juna 2024.

Što se vaše profesije tiče, ako se razvijate u području visoke tehnologije, izdavaštva, medicine, ishrane, čeka vas uspeh.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram