Žene u ovim horoskopskim znakovima stare kao vino – što su starije, to su fatalnije

horoskop
Foto: cosima scavolini / LaPresse / Profimedia

Najčešće plene pažnju, a godine su za njih samo imaginarni brojevi.

Ako je verovati zvezdama, pet je horoskopskih znakova kojima pripadaju žene koje plene i iz kojih ljepota izvire. One imaju posebnu energiju kojom zrače i znaju kako da iskoriste sve svoje adute i osvetle prostor u kom borave. Šarmantne su, izgrađenog stila, vešte s rečima i otvorene, a uz to imaju i dozu misterije. Ne samo zbog fizičkog izgleda već njihovog vladanja, ovim ženama zvezde su dodijelile ljepotu.

BIK

Žena rođena u znaku Bika neverovatno je privlačna. U centru je pažnje zbog svoje prirodne lepote i seksualne energije. Lepotice u znaku Bika znaju da brinu o sebi i cene ono što je iskonsko, individulano njihovo. Posebno im je važno da istaknu i održavaju svoj svež i negovan izgled.

VAGA

Predstavnice Vage imaju urođenu harmoniju koja ih prati čitav život. S godinama Vaga postaje mudrija, pa više pažnje posvećuje sebi, zdravom načinu života i brizi o telu i umu. Iz njih i u poznijem dobu izvire energija koja zrači iskustvom i uspostavljanjem sistema vrednosti koji ih čini posebnima, pa se na njih mnogi ugledaju. Vagu ćete prepoznati po elegantnom stilu, društvenosti i privlačnosti spolja i iznutra.

DEVICA

One zaista vode računa o detaljima i negu o sebi ne prepuštaju slučaju. Gotovo je nemoguće zamisliti zapuštenu Devicu, bez obzira na godine. Brinu se o svom zdravlju, zanima ih zdrava ishrana i ne odustaju od rekreacije bez obzira na tempo života, pa s godinama postaju sve privlačnije. Svojim postupcima često i druge podstiču da se orijentišu na svoje snage i razvijaju svoj lik.

RIBE

Romantične i ženstvene, Ribe su sinonim lepote. Čine sve kako bi sačuvale svoj imidž, a teže luksuzu i udobnom načinu života koji idu uz njihov životni moto. Nemoguće je ne podleći njihovom šarmu i u odnosima tačno znaju šta žele, pa ih potencijalni partneri obasipaju pažnjom. Premda su naizgled nežne, one su odlučne u svojoj nameri da ostvare samo ono što zaslužuju – najbolje, piše sensa.hr.

ŠKORPIJA

Škorpije blistaju u svakom životnom dobu. Njihova lepota koja je obavijena mistikom ne bledi s godinama. Znaju kako da zadrže mladolikost, a ne nužno samo fizički. Treniraju svoj um i neguju njegov razvoj. Ali često tajne svog duha pažljivo čuvaju i daruju samo onima u koje i same veruju.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram