Oni su najkomplikovaniji znak horoskopa, ali kad vas vole – najbolji su

Natali Dormer je Vodolija
Foto: SCREEN AUSTRALIA - Album / Album / Profimedia

Horoskop ih opisuje kao neobične, introvertne i pomalo revolucionarne osobe, a oni su pored toga i najbolji životni partneri koje možete imati. U pitanju su Vodolije.

Za njih se govori da su najkomplikovaniji i najnekonvencionalniji horoskopski znak. Oni koji imaju Vodoliju uz sebe već sad znaju da je uz njih odan, brižan i inteligentan partner koji uvek pronalazi način da bude uz svoju partnerku, piše Zadovoljna.hr.

Oni u čije živote Vodolije tek ulaze ili će ušetati u nekoj daljoj ili bližoj budućnosti, u nastavku mogu pročitati pet razloga zašto će dobiti najboljeg moguće partnera.

1. Vodolije su pametne, ali stvarno pametne

Ovde ne pričamo o konvencionalnoj pameti. Pričamo o tome da kada Vodoliji nešto probudi znatiželju, ona će istražiti svaki mogući ugao te teme.

Njihova žeđ za znanjem čini ih savršenim partnerima, jer vam nikada neće ponestati tema za razgovor.

Kada pronađu neki fokus, Vodolije su nezaustavljive. Kada ih dovedete pred roditelje, tačno će znati šta treba da kažu.

Kada ih dovedete prijateljima, bez brige, u stanju su svakoga da zabave.

2. Izbegavaju konflikte

Startna pozicija Vodolije uvek je neutralna. Imaju snažan osećaj za poštenje i poštovanje drugih. Sukobe izbegavaju ne zato što su pasivni, nego zato što sebe stavljaju na prvo mesto.

Iako su odlični posrednici, nisu nametljivi. Ako se prema njima ne odnosite s poštovanjem, teško ćete dobiti drugu priliku.

Vodolije nemaju vremena za gluposti i besmislene rasprave koje nikako neće nigde dovesti. Zato s Vodolijom pored sebe možete biti sigurni da nećete biti deo besmislenih, a neprijatnih  svađa.

Uvek će reći šta im je na umu kako bi popravili situaciju pre nego što ona bespotrebno eskalira. Odbojnost prema konfliktima posledica je njihovog samopouzdanja.

3. Vodolije su nezavisne

Svakome treba jedna Vodolija u životu, ali Vodoliji ne treba niko. Njihova nezavisnost očitava se u svim aspektima njihovog života, od toga s kim se druže i izlaze pa do karijere.

Znaju da novac ne raste na drveću i da veze ne uspevaju zahvaljujući čaroliji.

Vodolija zato nikad neće biti zavisna od svog partnera, što je dobro i za vas jer ćete uvek imati vreme za sebe.

Snažna i nezavisna – samo su neke karakteristike Vodolija. Pazite dobro da ih ne ugušite jer ih ništa ne užasava više od oduzimanja slobode.

4. I praktični su

Ako želite partnera koji veruje u jednoroge, Vodolija nije najpametniji izbor. Ako pak želite nekoga ko je praktičan i racionalan, onda je Vodolija idealan izbor.

Ako ste osoba koja ima tendenciju pretjerivanja u nekim stvarima, primjerice u trošenju novca, Vodenjak je ravnoteža koja vam treba u životu.

On će biti vaš glas razuma koji će vam šapnuti u uho kada odete predaleko.

5. Vodolija će znati da vas smiri

Ako tražite osobu koja zna da kaže nešto više od „sve će biti u redu“, onda je Vodolija životni partner za vas. Vodolija, naime, uvek zna šta reći, a sve to s primesom humora i lakoće.

Razgovor s njima nikad nije usiljen i iskreni su u svemu što rade.

Vodolija će bez problema popraviti vaš dan i rešiti emocionalne probleme s kojima se možda borite.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram