Obračun, preokret, pobeda! Znak koji će u 2023. u ljubavi doživeti sve, sve, sve

Foto: Valery HACHE / AFP / Profimedia
Foto: Valery HACHE / AFP / Profimedia

Što više dejtova, to bolje.

Prema godišnjoj astrološkoj prognozi, postoji nekoliko znakova koji mogu očekivati sreću u ljubavi ove godine – ali jedan je može očekivati najviše.

Strelac će ove godine imati najviše sreće u ljubavi. Znak za koji se zna da s vremena na vreme izbegava obaveze, možda će 2023. okrenuti ploču. Romantična renesansa – a potencijalno i obračun – je na pomolu. Mogli bi biti posebno magnetični za obožavaoce i više nego spremni za razigrane, živahne vibracije koje ih očekuju. Strelci će imati želju da se povežu s bilo kim ko je dinamičan.

Strelcima je u interesu da u ovu godinu uguraju što više ljubavnih sastanaka. Čekaju vas prosidbe, venčanja, pravljenje dece ili možda obnovljeno poglavlje veze koje se čini kao drugi ili treći medeni mesec.

Leto će i ove godine biti burno, zapravo, to je savršena prilika za odmor ili čak za romansu na daljinu. Samo pripazite na retrogradnu Veneru od 22. jula do 3. septembra. Mogli biste da osetite poriv za pobunom, a istina bi mogla postati klizak teren, pa se preporučuje da ne dajete obećanja koja ne možete ispuniti.

Čak i ako je sve u redu u vašoj aktuelnoj vezi, ova godina bi mogla da vam donese neke posebne izazove kada su u pitanju kuća i porodica, a možda žudite za više jednostavnosti. Jedan od najboljih načina na koji se možete ‘progurati’ kroz to je da brinete o svom zdravlju, posebno u prvoj polovini godine, dok zvezde ‘nagrađuju vaš trud da jedete zeleno, čisto i mršavo’.

Uostalom, ako tražite ljubav, malo je toga privlačnije od nekoga ko se dobro brine za sebe.

Strelac možda nije poznat kao znak koji je najviše orijentisan na vezu, ali 2023. romantika će uveliko biti u vazduhu. Bilo da se radi o ljubavnoj vezi na daljinu, vezi koja je pretvorena u veridbu ili pronalasku nove ljubavi odmah iza ugla, to treba da prihvatite u 2023, prenosi 24sata.hr.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram