(Ne)mirne bračne vode: Horoskop otkriva kakvi su muškarci u ulozi supruga

Venčanje, svadba, ruke, prsten, burma, horoskop, brak
Foto: Shutterstock

Oni koji veruju u horoskop smatraju da zvezde utiču na to kakvi smo kada se zaljubimo. Zabavite se i u nastavku saznaje šta horoskop govori o muškarcima i kakvi su u braku.

1. OVAN

Poznat je po svojoj tvrdoglavosti, ali ona se prenosi i u njegov odnos prema supruzi. Ako vole, onda vole zauvek. Nikada ne prestajete da im budete zanimljivi, uvek vam se divi i željan je novih avantura u vašem društvu. Ovnovi su po prirodi vrlo praktični i to je još jedan od razloga zašto su sjajni partneri, piše Zadovoljna.hr.

2. BIK

Vole materijalno bogatstvo i zato im je jako važno da svojoj porodici obezbede lep dom i redovne godišnje odmore. Bikovi su strastveni i vode računa o kvalitetu svog seksualnog života, jer im je fizički aspekt ljubavne veze vrlo važan, ali to ne znači da nemaju srca. Upravo suprotno, vrlo su dragi i ljubazni.

3. BLIZANCI

Život sa pripadnicima ovog znaka nikada nije dosadan. Oni su zabavni, društveni, pričljivi, ambiciozni i vrlo šarmantni. Možda vam se ponekad čini kao da flertuju sa svakom osobom sa kojom dođu u kontakt, ali to je jednostavno deo njihove otvorene ličnosti. Nepredvidljivi su i sa njima vas očekuju razne avanture.

4. RAK

On je muž pun ljubavi. Staložen i stabilan. Fokusiran je na to da vas u svakom trenutku učini srećnom. Maksimalno je posvećen vašoj ljubavnoj vezi. Poznato je da su Rakovi osećajni i iz njih nećete morati izvlačiti emocije. Svađaju se razumno i uvek žele da reše problem što pre.

5. LAV

Nije tajna da Lav obožava samog sebe i da je njegov ego poprilično veliki, ali to ne znači da će vas zanemarivati. Lav je zaštitnički nastrojen prema svojoj supruzi, sve će napraviti kako bi ona bila dobro i uvek će je braniti. Žele da izvuku najbolje od svoje životne partnerke, pomomognu joj da postane neustrašiva, a istovremeno joj daju osećaj sigurnosti.

6. DEVICA

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su najbrižniji supružnici. Porodica mu je prioritet u životu i najvažnije mu je da ste vi dobro. Svojoj ženi želi pružiti sve što joj je potrebno jer je njena sreća i njegova sreća.

7. VAGA

Muškarac rođen u ovom znaku je romantičan muž. Vage vole lepotu, ravnotežu i mir, pa teže domu punom reda i harmonije. Naravno, oni će se potruditi da to i ostvare. Svoju ljubav ne izražavaju samo rečima nego i delima. Grandiozni romantični gestovi uz njih su deo svakodnevnog života.

8. ŠKORPIJA

On je, pre svega, odan. Mnogi njihovu potrebu da ne odustaju čak i kada su okolnosti protiv njih smatraju manom, ali kada je u pitanju ljubav to je kvalitet jer će se Škorpija do poslednjeg trenutka boriti za to da mu brak uspe. Vole snažno i strastveno, iako često ne dozvoljavaju svojim emocijama da isplivaju na površinu. Kada im se uvučete pod kožu, onda pokazuju koliko je duboka njihova ljubav.

9. STRELAC

S njim je svaki dan nova avantura. Nikada ne znate sa kakvom će vas avanturom oboriti s nogu i ostaviti bez daha. Iako Strelci nisu tipovi muškaraca koji će se lako skrasiti, kada upoznaju  pravu ženu postaju pitomi i potpuno su posvećeni svom životnom parneru.

10. JARAC

On ima veliku odgovornost. Jarac je miran i praktičan suprug koji razmišlja na duge staze. Ne plaše se obaveza i posvećeni su svojoj ženi. U njima nema previše spontanosti i ponekad im treba puno vremena da donesu odluku, ali upravo to odgovara ženama koje priželjkuju stabilan brak bez turbulencija.

11. VODOLIJA

On treba i traži ljubav baš kao i svi ostali znakovi, ali mu je takođe potrebna i velika sloboda jer je Vodolija najnezavisniji horoskopski znak. Često sanja velike snove i želi da promeni svet na bolje, ali to ne znači da njegov brak mora da pati zbog toga. Pronaći će ravnotežu, pružiti vam ljubav koja vam je potrebna, ali istovremeno neće izgubiti sebe. Ima snažnu ličnost i nema problema da zauzme stav pa je brak sa Vodolijom jedna velika zanimljiva rasprava bez kraja.

12. RIBA

Emotivan i strastven suprug. Kada ostvare ljubav kakvoj se nadaju, beskrajno su odani i zaljubljeni. Ljubav sa Ribom je i duhovno iskustvo. Muškarac Riba je kreativan, ima umetničku crtu i sa svojom suprugom želi ostvariti odnos koji se zasniva na povezanosti uma, duše i tela.

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime