Najgore horoskopske kombinacije

najgori horoskopski parovi
Foto: Isabelle Vautier / Zuma Press / Profimedia

Bilo da verujete u horoskop ili ne, zabavno je proveriti za koje to horoskopske znakove zvezde kažu da se nikako ne slažu u ljubavi jer nemaju ništa zajedničko.

Ovnovi i Jarčevi

Ovan ruši pravila, a Jarac ih redovno prati. Ovnovi su spontani, a Jarac ne može da ode na večeru bez rezervacije. Oba znaka su željna visokih dostignuća, ali radoholičar Jarac je u braku sa poslom, pišu na sajtu City Magazine.

Bikovi i Vodolije

Bik voli tradiciju i pravila, a Vodolija unosi paradokse i zabune u vezu. Bik je šampanjac i francuska čokoladica, a Vodolija nije u stanju da razume zašto moraju stalno da govore „volim te”. Možda u teoriji ovaj par zvuči kao zabavna kontradiktornost, ali u praksi je katastrofa.

,Blizanci i Škorpije

Nema sumnje, igra zavođenja kada je ova kombinacija u pitanju je prava stvar. Bezobrazne poruke i slike razmenjivaće se tokom celog dana. Ali kada dođe do toga da se vidi šta se ovde zapravo događa, rezultati su porazni jer Blizanci samo flertuju, a Škorpija traži vernost i vezu.

Rak i Strelac

Strelac je kao tornado i to povremeno treba Raku da izađe iz ljušture. Ali Rak želi da se gnezdi, a Strelac se stalno kreće između ekstremne anksioznosti i ludog društvenog raspadanja. Raku je porodica bitna, a Strelac baš to ne može da shvati.

Lavovi i Ribe

Sanjarenje Riba će oduševiti Lava. A tu je i magijski saigrač za maženje. Oba znaka to vole. Ali,tmurno i depresivno rapsoloženje Riba može da utiče negativno na Lava. A i kad je novac u pitanju, ako ste zajedno, nijedna strana neće paziti koliko se troši.

Device i Vage

I Device i Vage imaju prefinjen ukus i kliknuće na tom nivou. Prvih nekoliko dejtova će biti čista magija, ali posle toga… Vage jedva mogu da naprave plan za večeru, dok je Devica sva u planovima. Device će gubiti strpljenje pored hirovite Vage, a Vagi će dosaditi potreba Device da stalno napreduje u ovom nesavršenom i konfuznom svetu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram