Nedeljni horoskop: Vreli jul svakom znaku donosi velike promene

Foto: GADE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šta očekuje vaš horoskopski znak na polju ljubavi, posla i zdravlja?

Ovan

Dolazak mladog Meseca uneće veliku dozu optimizma u vaše ljubavne odnose i popraviti rasploženje. Napokon za vas dolazi rasterećen period u kom ćete moći da uživate u ljubavi. Slobodni Ovnovi mogu očekivati iznenadni poziv od bivšeg partnera, komplimente od svoje okoline i udvaranje tokom vikend. Što će izuzetno prijati vašem egu!

Dokažite sebi da možete da organizujete svoje vreme i pokažite kolektivu svoju sposobnost planiranja i organizacije. Uložite napore da tokom ponedeljak i utorka da završite zaostale projekte, koji vas već dugo čekaju. Preuzmite inicijativu prilikom pravljenja poslovnih planova za budućnost na sastancima i pomozite kolegama – vaš trud će biti nagrađen, piše Mogu ja to sama.

Bik

Slobodni ovo vreme mogu iskoritisti za bolje upoznavanje sa osobom koja im se dugo vremena dopada. Zauzeti će provesti zabavno vreme sa partnerom i neće skidati osmeh sa lice. Kako se već to kaže- došlo je vaših pet minuta.

Posao: Vi ste osoba koja obaveze ne ostavlja za kasnije, što vam u nedelji koja sledi donosi opuštenu poslovnu nedelju. Nećete trpeti pritisak kolega, kolektiv će biti ponosan na vašu sposobnost organizacije i uvideće koliko ste požrtvovani i odgovorni. Pravi je trenutak za napredak u poslu!

Foto:Shutterstock

Blizanci

Naredna nedelja ne donosi pozitivne astrološke askepte na polju ljubavi, proćićete kroz manju krizu sa partnerom. Pokušajte da razgovarate i da se približite i bolje razumete voljenu osobu. Slobodne ne očekuju veće promene, osećaćete se dobro u svojoj koži.

Energiju usmerite ka poslovnim aktivnostima, nervoza koju osećaćete u ljubavnom odnosu će se na taj način smanjiti. Fokusirajte se na pravljenje planova koji će vam obezbediti sigurnu budućnosti i prosperitet. Ukoliko do vas stigne ponuda za dodatno usavršavanje- nemojte je odbiti.

Rak

Mirna sedmica do srede, kada u vašoj kući ljubavi boravi Sunce i aktivira ljubavne teme, na agresivniji način. Moguće su rasprave sa partnerom, ukoliko ste u vezi. Iako nema aktivacije vaše kuće partnerstva, moguće je da se menja vaš stav prema ljubavi, uopšte. Ako ste slobodni, uskoro se menja taj status.

U poslovnom segmentu krajem nedelje možete očekivati dodatni posao, dobro se organizujte. Sam početak nedelje doneće vam unutrašnju snagu i potrebnu energiju i volju za rad. Budite uporni i poslušajte savete kolega.

Foto: Shutterstock

Lav

Partner ove sedmice može da unese konfuznost u vaš odnos, a da vi odmah posumnjate u njega i vaš odnos. Iako nema loših aspekata vezano za vašeg vladara, svaka loša reč može da vas pokoleba po pitanju ljubavi. Ako ste slobodni, ipak pričekajte sledeću sedmicu za ulazak u novu vezu, ne budite brzopleti.

Sedmica je vrlo promenljiva po pitanju posla, što znači da neće biti dosadno. Od utorka kreću nejasnoće, vi se možete osećati konfuzno, ali do petka, nakon raznih nenadanih događaja, dolazi do pozitivnog razrešenja. Odolite ishitrenim kupovinama.

Devica

Partner je spreman da se upusti u ozbiljnije vode u odnosu sa vama. Da li ste vi spremni, pitanje je. Koliko kalkulišete ili ste u strahu da ne izgbubite svoju slobodu, razmislite o tome. Ukoliko ste slobodni, vrlo je moguće, čak u prvim danim ove nedelje da se pojavi neko ko je zainteresovan za vas i to za vrlo ozbiljnu vezu.

Vrlo ste uznemireni, jer vidite da neki posao ne ide u pravcu kojim želite da ide. Nemate podršku drugih, naročito nemojte da se oslanjate na žene ove nedelje, jer će one biti vrlo konfuzne i rasejane. Moguć konflikt sa nekom koleginicom.

uskrs
Foto:Shutterstock

Vaga

Ukoliko ste u vezi, sve po starom. Akos te slobodni, vaša interesovanja nisu sada usmereni na pronalaženje novih emotivnih partnera. Biće promena ali u narednim sedmicama. Ostanite racionalni i dobro upoznajte osobu pred vama.

Na poslu vrlo mirno, jedine oscilacije mogu da se dese u komunikaciji sa nekom osobom koja vam je važna za posao, moguće i u vezi dokumentacije ili neki papira koji su vam vrlo važni. Moguće je da osoba prolongira vidjanje sa vama, jer je ona u nekom problemu.

Škorpija

Ova nedelja je vaša, jer prvog dana vaš vladar pravi dobre aspekte sa drugim planetama. To je znak da se pokreću emotivno-ljubavne teme, ako ste slobodni, moguće je da ćete upoznati srodnu dušu. Ako ste u vezi, pred vama su predivni dani, puni ljubavi.

Posao ide na bolje. Otvorene su vam ruke da kreativnije postupate, da nešto promenite u poslovanju, što će doneti boljitak, na duže staze. Sreda je dobar dana za pregovore, naročito oko finansija.

pričanje u snu
Foto: Shutterstock

Strelac

Vaš vladar kuće partnerstva je vrlo dobro postavljen, pa veza u kojoj ste obećava ozbiljnost i dugoročnost. Ukoliko ste slobodni, od utorka do petka, imate sjajne aspekte za ljubav, a i vi se osećate spremni da pustite nekog pored vas, ko vas zaslužuje.

Poslovno može biti dobra sedmica, naročito srećan dan je četvrtak, kad možete dogovoriti na duže staze neke projekte ili konkretizovati, naročito sa starijim kolegama, ideje u vezi posla. Finansijska situacija je stabilna.

Jarac

Partner ima drugačije ciljeve ili dodatne aktivnosti, koje vam mogu smetati. Ove nedelje su sumnjičavi, pa i na neki način nesigurni u vašu vezu. Ukoliko ste slobodni, sumnjate u sebe i niste spremni da udjete u novu vezu. Ove nedelje se radije posvetite sebi.

Imate pomoć i podršku prijatelja po pitanju radnih zadataka, tako da nećete osećati veliku količinu stresa u toku nedelje. Opušteni ste i moćićete da se dogovorite sa svojim saradnicima i podelite posao na jednake delove.

Vodolija

Vodolije u braku u narednoj nedelji partner može pozitivno iznenaditi putovanjem ili poklonom o kom su već dugo sanjali. Slobodne očekuju pozitivni trenuci sa prijateljima, uživaćete u izlascima i neobaveznom koketiranju posebno u toku vikenda.

Pruža vam se prilika za novim poslovnim kontaktima, zahvaljujući kojima ćete u kratkom periodu ostvariti materijalnu dobit. Iskoristite nedelju pred nama za rad i nemojte odustajati od svojih ciljeva, ma koliko daleki izgledali.

Foto: Shutterstock

Ribe

Nedelja pred vama doneće mirnu energiju, osećaćete se sigurno i neće biti većih promena na polju ljubavi. Naredni period će posebno prijati zauzetim Ribama iza kojih su nesuglasice sa partnerom i svađe koje su vam iscrpele energiju.

Budite sebi najbolji prijatelj i ako vam je potreban odmor naspavajte se u poslepodnevnim časovima, tokom ponedeljka i utorka. Pred vama je naporna radna nedelja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram