Horoskop za jul: Rak gubi kontrolu, Jarac eksperimentiše u seksu

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

U julu će biti vrelo za sve!

Stigao je mesec sunca, odmora i uživanja na plaži. U astrologiji je ovo sezona raka, a kakve su perspektive svakog od horoskopskih znakova u julu, saznajte u nastavku.

Ovan

Teme samopoštovanja i finansija biće za vas u prvom planu ovog leta. Neočekivani događaji podstaći će vas da preispitate svoj odnos sa novcem i zapitate se šta vam je stvarno važno u vašem životu. Zapamtite da pritisak nije uvek loš; on nas ponekad inspiriše da se više trudimo.

Bik

Po prirodi ste spokojni, ali sada žudite za spontanošću! Sudbina sveta ne leži na vašim plećima, pa se oslobodite stega koje vas sprečava da uživate. Mada volite da se na vas računa, sada je vreme da pustite druge da se staraju o sebi, a svoju energiju posvetite sebi.

Blizanci

Po prirodi ste spokojni, ali sada žudite za spontanošću! Sudbina sveta ne leži na vašim plećima, pa se oslobodite stega koje vas sprečava da uživate. Mada volite da se na vas računa, sada je vreme da pustite druge da se staraju o sebi, a svoju energiju posvetite sebi.

Rak

Iako vam je stalo do blagostanja drugih, ovog meseci bi trebalo da počnete da dajete sebi prioritet. Zapamtite da je moguće biti čvrst u svojim ubeđenjima, a istovremeno ljubazan i empatičan. Vratite kontrolu nad svojim životom i dajte sebi pravo da promenite svoje planove za budućnost, bez obzira šta drugi kažu.

Lav

Bez obzira da li vam prija da ste u centru pažnje ili ne, leto je vaša sezona, a ove godine je vaše vreme da zablistate. Sa Marsom u Biku, moraćete da se nosite sa neprijatnim reakcijama koje izaziva vaš uspeh. Vaš plamen je dragocen, pa se pobrinite da vaši saveznici ne budu u iskušenju da ga ugase.

Devica

Device pronalaze utočište u rutini, tako da bi narednih nekoliko meseci moglo biti destabilizirajuće. Budite fleksibilni i usudite se da na trenutak izgubite oslonac kako biste sačuvali svoju sposobnost za kreativno razmišljanje. Pustite svoju intuiciju da preuzme volan — važne lekcije vas čekuju na sledećem zaobilaznom putu.

Vaga

Ovog leta ćete se više oslanjati na svoje srce, a manje na razum. Dok se sunce kreće kroz sektore vaše karijere i ambicija, dovešćete u pitanje svoje najdublje motivacije. Rezultirajuća jasnoća, iako uznemirujuća, učiniće vas jačom osobom, koja zna šta hoće.

Škorpija

Pokazaćete veliku drskost ovog jula! Na vašu sreću, ljudi oko vas žele da uspete, pa im to neće smetati. Kao Škorpiji, potrebna vam je saradnja da biste rasli, a vi još uvek učite da tražite pomoć od drugih i prihvatite je kad vam se ona nudi.

Strelac

Potrebna vam je promena okruženja da biste podstakli svoju kreativnost i dodali malo boje svom svakodnevnom životu. Zadaci se gomilaju i rokovi se približavaju, ali vi ćete osetiti potrebu da istražujete nove horizonte. Jedno je sigurno: buljenje u zid vaše kancelarije vas neće inspirisati.

Jarac

Proteklih nekoliko godina možda nije bilo lako za vas, ali ovog leta želite da uživate. Intenzitet će se povećati kada Sunce bude kružilo u sektoru koji se odnosi na seksualnost. Intimnost — fizička ili emocionalna — biće vam važna tema za istraživanje, bilo da ste sami ili sa partnerom.

Vodolija

Vaša sklonost da racionalizujete svoja oklevanja otežava vam život. Sakrivanje od emocija vas neće dovesti nigde. Hrabri razgovori su od vitalnog značaja ako želite da vaša veza napreduje.

Ribe

Doživećete stvari koje će promeniti vaša uverenja i ponuditi novi pogled na život. Umesto da sledite unapred određeni put, pokušajte nešto novo kada se budete bavili rešavanjem svojih problema. U inovacijama se krije ključ uspeha, pa je potrebno da budete otvoreni za nove ideje, piše City magazin.

***

Bonus video: Lav – najvelikodušniji muškarac Zodijaka

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram