Nedeljni horoskop: Vaga u potpunom haosu

Foto: E! Entertainment / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Saznajte šta vas očekuje naredne sedmice.

Ovan

Ne drži vas mesto, kako na poslu tako i na drugim poljima. Pod pritiskom ste zbog obaveza, a u isto vreme vas partner izaziva, malo inertnošću, malo distancom. Period je dobar za pravljenje planova, a nikako realizaciju istih. Želite veću zaradu i više novca u novčaniku, a to sada nije toliko moguće.

Bik

Samouvereno i bez loše namere, želite da probijete sve granice koje su pred vama. Imate potrebu da svima kažete šta mislite, a to sada i nije baš najpametnije. Ako želite da pozajmljujete od nekoga novac, specijalno banke, spremite se na komplikacije. Posao je će morati da se ubrza, a vama bi odgovaralo da nemate puno vremena za razmišljanje.

Blizanci

Finansijska situacija nije sjajna i dosta energije ulažete u to sve. Pokušajte da se ne suprostavljate ove nedelje nadređenima ili nekom od autoriteta jer se neće dobro završiti po vas. Polje veza i zabave je jako aktivno samo se ne zalećite mnogo, pustite da se situacije odigravaju bez vaše kontrole.

Rak

Partner teži ka stabilnosti, a vi imate napade ljubomore koja malo malo pa napravi svađu. Spustite loptu ove nedelje jer vas čeka potpuno nov period gde će vam biti potrebno strpljenje. Vodite glavnu reč na poslu što se ne dopada kolegama.

Lav

Početak nedelje izraženu lenjost koja se odražava na partnera jer on ili ona žele više dinamike. Drugi deo nedelje je obeležen sitnim čarkama na radnom mestu, a neki od saradnika će pokušati da vam oduzmu zasluge za neki izvršeni posao. Ako ste do sada imali finansijskih problema, upravo ove nedelje rešavate jedan od njih.

Devica

Pročitajte još:

Trenutno vas najviše muči novac i kako isplanirati sve. Pokušajte da se ne opterećujete mnogo jer dosta stvari nije u vašoj moći jer niste samo ni u poslu ni u porodičnim pričama. Partner želi da provodi više vremena sa vama dok je vama ta ideja odbojna pa razmislite zbog čega je tako.

Vaga

Nedelja započinje vašom osetljivošću i pomalo pogrešnim utiskom da ništa neće biti kako bi trebalo. Prolazni pesmizam vam daje dodatnu snagu da radite više, jer je to vaš način da pobegnete od problema. Partner ima dugove ili neke druge probleme koji vam trenutno najviše prve probleme u vezi. Potencijalni prihodi će se stvoriti odjednom i neočekivano. Haotična svakodnevnica loše utiče na vaše zdravlje.

Škorpija

Očekuje vas veoma primamljiva poslovna ponuda koja možda neće ispuniti vaša očekivanja kada je novac u pitanju, ali svakako ne bi trebalo da ispustite ovu priliku. Partner je možda malo nervozniji nego inače, a želite kao i obično da pokažete kako ste jedino vi u pravu pa to stvara tenziju.

Strelac

Počeli ste da krijete svoj ljubavni život od svih jer vam je dosta saveta koji vas samo destabilizuju. Odnos ide ka stabilnijoj fazi, dok se na poslu stvari menjaju u vašu korist. Druga polovina nedelje donosi neki generalni preobražaj na polju karijere koja se kreće u nekom pravcu o kom niste ni razmišljali.

Jarac

Nemojte gubiti veru u speh emotivnih veza, to je samo prolazna faza. Pokušajte sa partnerom ili sami da procenite zašto ste nezadovoljni. Ako ste nazaposleni, uskoro dobijate neku ponudu za posao koja će od vas zahtevati neko veće prilagođavanje.
Finansije su konstantno na ivici, a upozorenje zbog mogućih izdataka je opet prisutno.

Vodolija

Konačno ćete dobiti šansu da sa partnerom ili simpatijom iskreno porazgovarate. Možda istina ne bude toliko lepa, ali opet sigurno ćete imati bolji uvid i rešenja. Postoji mogućnost razgovora u vezi sa novim poslom koji u stratu može delovati sumnjivo. Imaćete troškove koji uključuju partnera.

Ribe

Ili ćete potražiti pozajmicu od nekog prijatelja ili će vama neko tražiti novac kao ispomoć, u svakom slučaju dobro razmislite o svemu jer niste baš u najsjajnijoj situaciji. Ove nedelje je potrebno da napravite neki red u poslu i među saradnicima kao i da počnete na vreme da izvršavate svoje obaveze.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama: 

Facebook

Twitter

Instagram