Ljubavni vikend horoskop: Škorpiji se vraća stara ljubav

Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za ovaj vikend na polju ljubavi.

Ovan

Osmeh vam se vraća na lice, pa sa partnerom planirate neke aktivnosti. Slobodni pripadnici znaka uživaju u duhovitim prepiskama sa simpatijama.

Bik

Razbijate nervozu, sebi i partneru, šalama na račun svojih strahova jer jedino tako možete da prekratite nesigurnost. Slobodni Bikovi traže sigurnost u nedostupnim simpatijama.

Blizanci

Fokus je na ljubavnim odnosima jak tokom ovog vikenda. Slobodni maštaju i provociraju simaptije, dok zauzeti vraćaju flert i strast u partnerske odnose.

Rak

Pokušajte da budete malo misteriozniji tokom vikenda i zagolicajte maštu partneru ili simpatiji. Nađite neku sredinu i ne preterujte u svemu.

Lav

Bežite od bitnih problema, pa se žalite kako vam ništa ne ide od ruke, pa i partnerski odnosi. I zauzeti i slobodni dobijaju šansu da otvoreno razgovaraju sa bliskim osobama, kako bi olakšali sebi tešku situaciju.

Devica

Pročitaj još:

Opsednuti ste sopstvenim uspehom, a partner pravi ljubomorne scene. Morate da nađete sredinu. Slobodni ne mogu da prestanu da misle na nekoga iz prošlosti pa posežu za tastaturom.

Vaga

Ukoliko želite malo opuštenije odnose i laganiju komunikaciju moraćete da pokažete sopstvenim ponašanjem. Slobodni pripadnici znaka uživaju u veoma dinamičnom dopisivanju sa novom simpatijom.

Škorpija

Slobodni moraju da budu specijalno oprezni zbog potencijalnog vraćanja pogrešnim ososbama iz prošlosti. Zauzete očekuje razjašnjenje u vezi sa budućnošću, partner nije zadovoljan i želi da menja mnogo toga.

Strelac

Neki sukobi sa partnerom moraju da ostanu u prošlosti ukoliko postoji želja da se odnos održi. Slobodni Strelčevi flertuju sa nekoliko simpatija u isto vreme.

Jarac

Osamljujete se i sabirate utiske. Partner neće najbolje shvatiti vaše potrebe, pa bi bilo dobro da objasnite svoje ponašanje. Slobodni odbijaju kontakt sa potencijalnim simpatijama.

Vodolija

Pojačana emotivnost tokom vikenda zauezte Vodolije čini osetljivima na bilo koju kritiku od strane partnera, pa su moguće tenzije i rasprave.Slobodni će morati da razmisle šta tačno žele, vezu ili avanturu.

Ribe

Zaljubljeni pripadnici znaka će imati mnogo više samopuzdanja tokom vikenda, pa će moći da pokažu emocije koje su krili. Slobodne očekuje neko tajno dopisivanje, uz veliku dozu uzbuđenja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram