Nedeljni horoskop: Saturn u Ribama jednom znaku donosi novu vezu

Foto: Teach / Backgrid USA / Profimedia

Saznajte šta vam naredna nedelja donosi na polju ljubavi, posla i zdravlja.

OVAN

Ljubav: : Nedelja pred vama biće produktivna na ličnom planu, želite da podstaknete komunikaciju sa dragim ljudima. Ukoliko ste se u prethodnom periodu povukli u sebe, sada je vreme za uživanje u zajedničkim izlascima sa partnerom!

Posao: Prva polovina nedelja usmerena je na savladavanje novih radnik zadataka i preuzimanje veće količine odgovornosti. Izdržite naporan period koji je pred vama, odmorite tokom vikenda i napunite baterije.

Zdravlje : Nema većih promena, piše Mogu ja to sama.

BIK

Ljubav: Bikovi se osećaju dobro, fokus je na ličnom razvoju i sticanju novih znanja i veština. Podelite sa partnerom svoja saznanja, pozovite ga na zajedničko putovanje i podelite svakodnevnicu. Pred slobodnim Bikovima je povoljan period za ulazak u vezu.

Posao: Nema velikih promena na poslovnom planu, ukoliko ste preduzetnik očekuju vas novi poslovni projekti sredinom nedelje. Osećate se dobro u svojoj koži, trenutno ne težite većim promenama u poslovnom okruženju prija vas stabilnost.

Zdravlje: Dobro se osećate.

BLIZANCI

Ljubav: Saturnov ulazak u Ribe vas je oslobodio destruktivnih misli i obrazaca ponašanja koje ste imali dok je Saturn boravio u sazvežđu Vodolije. Napokon se osećate dobro i postepeno se popravljaju odnosi sa dragon ljudima.

Posao: Zvezde su vam naklonjene kada su u pitanju poslovne saradnje sa inostranstvom i pregovori. Zauzmite se za sebe, pravo je vreme da ostvarite svoje ciljeve. Imate podršku poslovnih saradnika na putu do uspeha.

Zdravlje: Osetljivo vam je grlo.

RAK

Ljubav: Rakove očekuje nedelja u kojoj mogu u potpunosti da se prepuste svojim emocijama. Posvetite se sebi i osvestite šta se to dešava u vama i kakve promene želite. Slobodni Rakovi imaju priliku da stupe u kontakt sa osobom koja često putuje.

Posao: Nema velikih promena na poslovnom planu, očekuje vas stabilna radna nedelja. Rakovi koji su u potrazi za poslom imaju podršku Merkura da stupe u kontakt sa različitim poslodavcima i predstave svoja znanja i veštine na krajnje produktivan način.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Foto: Shutterstock

LAV

Ljubav: Saturn u Ribama stvara napetost u kući, želite da izbegnete sukobe ali situacija uporno izmiče kontroli. Pokušajte da izbacite negativnu energiju kroz fizičku aktivnost. Na ljubavnom planu nema velikih promena.

Posao: Na samom početku nedelje očekuje vas finansijski dobitak, novac koji očekujete nedeljama u nazad stiže do vas. Imate priliku da realizujete određene ideje, usmerite energiju na komunikaciju sa saradnicima i organizujte sastanke.

Zdravlje: Stabilno.

DEVICA

Ljubav: Posvećeni ste poslovnim aktivnostima, nedelja prolazi u radnoj atmosferi. Slobodni mogu stupiti u kontakt sa potencionalnim partnerom putem društvenih mreža. Zauzete Device ne očekuju veće promene na ljubavnom planu.

Posao: Devicama ponedeljak i utorak mogu biti naporni kada je reč o poslovnim aktivnostima. Nemojte gubiti strpljene, duboko udahnite i isprobrojte do desert. Imate utisak da vas kolege ne razumeju ali je ovo samo prolazna netrpljivost.

Zdravlje: Dobro.

VAGA

Ljubav: Jupiter stvara srećne okolnosti za pripradnike vazdušnog znaka kojim Vlada venera. Ukoliko planirate venčanje sada je pravo vreme za definisanje datuma. Akcenat je na formiranju realnih planova za budućnost bilo da ste solo ili u vezi.

Posao: Sticanje novih znanja i veština vam nije strano, prijaju vam promene i rado prihvatate nove poslovne zadatke. Tokom naredne nedelje očekuje vas nešto laganiji poslovni tempo, imate priliku da odmorite.

Zdravlje: Ostanite u pokretu.

ŠKORPIJA

Ljubav: Sigurni ste u sebe i svojim samopouzdanjem privlačite nove ljude u svoj život. Slobodni imaju priliku da uživaju u flertu. Škorpije u vezi i braku očekuje stabilna nedelja u kojoj nema velikih promena,

Posao: Imate osećaj da vam poslovne prilike izmiču iz ruku u prvoj polovini nedelje, ostanite strpljivi. Pred vama je zaista produktivna godina, nema razloga za brigu i ulazak u konflikt. Posvetite više pažnje svojim hobijima na samom kraju nedelje.

Zdravlje: Odmorite se.

Foto:Shutterstock

STRELAC

Ljubav: Zatvoreni ste i povukli ste se u sebe što u partneru izaziva sumnju. Objasnite partneru kako se osećate kako ne bi ušli u konflikt. Slobodni Strelčevi uživaju u prednostima solo života, vikend je kao stvoren za druženje sa starim prijateljima.

Posao: Privodite kraju bitne poslovne dogovore, nemojte dozvoliti da kolege odlože važne sastanke. Naredna nedelje je kao stvorena za komunikaciju, pruža se prilika da ostvarite svoje ciljeve i finansijsku korist.

Zdravlje: Dobro se osećate.

JARAC

Ljubav: Manjak zajedničkog vremena u vama stvara nervozu, neki pripadnici znaka mogu pomisliti da im je partner neveran. Nemojte očajavati, porazgovarajte i vodite se činjenicama. Slobodne Jarčeve očekuje stabilna i mirna nedelja.

Posao: Trenutno niste fokusirani na poslovne obaveze ali određeni broj poslovnih zadataka morate da završite. Iskoristite ponedeljak i utorak za važne poslovne zadatke. Opustite se i odmorite koliko možete u drugom delu nedelje.

Zdravlje: Stabilno.

VODOLIJA

Ljubav: Saturn vam je napokon ostavio na miru što se ogleda u vašem privatnom životu, osećate entuzijazam i spremni ste za nove kontakte. Zauzete Vodolije očekuje mirna nedelja, uživajte u ljubavi i zajedničkom vremenu sa voljenom osobom.

Posao: Vodolije očekuje olakšanje na poslovnom planu, u narednom periodu realizujte ideje koje dugo stoje na papiru. Pravo je vreme za rad na sebi, jačanje samopouzdanja i pokretanje starih poslovnih kontakata.

Zdravlje: Osetljivi su vam zubi i desni.

RIBE

Ljubav: Saturn lagano ulazi u sazvežđe Riba što stvara teskobu na ljubavnom planu, u narednom periodu učićete važne životne lekcije. Pokušajte da izbegnete konflikte oko kućnih poslova i drugih sitnica. Prija vam boravak u prirodi, relaksira vas.

Posao: Nema većih promena na poslovnom planu, trenutno je fokus na privatnom životu. Očekuje vas priliv novca na samom početku nedelje. Ukoliko razmišljate o dodatnom usavršavanju pokrenite se u nedelji pred nama!

Zdravlje: Sjajno.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram