Tri znaka u kojima se rađaju žene koje najviše vole pare

Foto: SAUL LOEB / AFP / Profimedia

Samo brojke su im na umu.

Stanje na računu je ženama rođenim u ovim astro znacima prioritet u odnosu na sve drugo. One čvrsto veruju da se oko novca okreće svet i sklonije su da daju prednost finansijskoj sigurnosti u odnosu na romantičnu privlačnost.

Evo koja su to tri znaka, piše astrološkinja Redža Vidžl za NY Post.

Bik

Bikom vlada Venera, planeta imovine, a znak predsedava drugom kućom vrednosti i dragocenosti. Kao takvi, ukusi Bikova imaju tendenciju da prevazilaze njihove budžete, a njihovi romantični ciljevi se više fokusiraju na bankovni račun nego na samog partnera. Bik se klanja oltaru luksuza. Oni znaju da je ljubav prolazna, a novac im je vrhovni vladar.

Kao zemaljski znak, Bik ima snagu da izdrži sve i kada je ljubav odsutna, ali je život prijatan. Melanija Tramp je Bik, a kada je upitana da li bi i dalje bila sa svojim mužem Donaldom da nije bogat, ona je odgovoril: „Da nisam lepa, da li mislite da bi on bio sa mnom?“

Vaga

Vage žele da žive dobro i rade minimalno. Kao i Bikom, Vagom vlada Venera koja upravlja i ljubavlju i likvidnom imovinom. Vage cene luksuz jer imaju odličan ukus za odabir umetničkih dela i besprekorno se oblače.

Kao vazdušni znak koji vlada sedmom kućom partnerstva, Vage gledaju na odnose kao na transakcije i nemaju ništa protiv sklapanja braka iz interesa. Vage su takođe šarmantne, tako da će rado upotrebiti tu svoju moć da dobiju ono što žele.

Kupaći, bikini
Foto: Shutterstock

Strelac

Strelci vole da se ponašaju kao da ih ne interesuje novac, insistirajući da bi radije imali „iskustva“. Ali nemojte se zavarati – oni su ipak spremni da urade sve što je potrebno da bi sebi ta uzbudljiva iskustva priuštili.

Pošto se ne stide da zavode, Strelci će šarmirati bilo koga da bi omogućili sebi život prepun dobrog provoda. Ovo je takođe znak koji će najverovatnije pasti u kategoriju kockara, zbog svog nemarnog odnosa prema novcu – koji ipak vole.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram