Nedeljni horoskop: Ribe se ponašaju kao deca

Kara Delevinj; Foto: Puma / Ferrari / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile sledeće nedelje.

Ovan

Malodušnost vas neće zaobići ove nedelje, ali uprkos tome vi nastavljate da se borite. Fokus prebacujete na novac i zaradu, a sve drugo ostavljate po strani.

Merkur u vašem znaku vas može povući da napravite, pogrešne i impusivne, korake , zbog kojih ćete morati da radite sve ispočetka. Partnerski odnosi miruju, specijalno kod zauzetih pripadnika znaka. Slobodne može očekivati prolazni flert sa nekim ko nije do kraja iskren.

Bik

Osećate se bolje nego pre, te preuzimate inicijativu na svim poljma. Pritisak na poslu okrećete u svoju korist, dok lagano pripremate sebi teritoriju za neke promene koje sami želite da sprovedete.

Pročitajte još:

U ljubavi dominira šarm i duhovitost, dok mašta ne dopušta bilo koje granice. Uživanje je zagarantovano, ali zavisi kolika su vam očekivanja. Slobodni žele nešto opušteniji odnos, bez mnogo pritisaka, dok zauzeti pokušavaju da isprate tempo partnera.

Blizanci

Ove nedelje Sunce obasjava vašu kuću tajni, pa prekontrolišite šta ste prećutali ili slagali, jer sve može izaći na videlo. U komunikaciji ste direktni i pomalo brzopleti, što se može značajno odraziti na posao i međuljudske odnose.

Finansijsko stanje je još uvek promenljivo, a neke zaostale dugove ćete morati da rešavate tokom leta. Partnerski odnosi su bajkoviti, specijalno za slobodne Blizance. Moguća su razočaranja.

Rak

Energiju rasipate stalno, najviše na nebitne osobe. Ove nedelje je moguća čistka među prijateljima, najviše zbog međusobnog nerazumevanja. Takođe, ova formula je lako primenjiva i na partnerske odnose jer se već dugo vodi borba oko davanja i nesebičnosti u samom odnosu.

Slobodni Rakovi mogu da očekuju naglo zaljubljivanje, koje neće dugo trajati.

Lav

Tokom ove nedelje sami sebi nabijate pritisak zbog obaveza na poslu i onoga što ste zamislili da uradite. Budite pažljiviji u organizaciji i komunikaciji, jer možete lako da puknete i to na pogrešnom mestu.

Ovo je izuzetno izazovna godina za sve rođene u ovom znaku jer se sada pokazuje koliko su naučili u prethodnom periodu. Partnerski odnosi će biti na ivici, jer druga strana teško prihvata obaveze zbog čega može doći do svađa. Slobodni Lavovi imaju prevelika očekivanja, ali paralelno oplakuju sebe i svoje greške.

Devica

Mnogi pripadnici ovog znaka će tokom ove nedelje ući u stabilan proces rada. Jedina opasnost vreba od strane saradnika koji pritiskaju sve više sopstvenim nesigurnostima, pa to može usporiti isplanirane zadatke.

Zarada može kasniti i to najviše zbog drugih, a stabilizacija na ovom polju još uvek nije izvesna. Partnerski odnosi su još uvek ozbiljniji nego pre, pa je potrebno uneti malo vedrine u iste.

Vaga

Vagama još uvek nije do ozbiljnih tema, pa se ove nedelje zaljubljuju najviše u sebe, ali i u druge. Oni u stabilnijim odnosima mogu doživeti procvat, dok slobodni nemaju problema da stupe u kontakt sa bilo kim. Međutim, ozbiljnost će biti potrebna na polju finansija i to onih koje se tiču dugovanja.

Mnogi pripadnici znaka uveliko pripremaju teritoriju za sopstveni biznis, kako bi postali nezavisni u odnosu na porodicu i partnera.

Škorpija

Kao pravi predstavnici ovog znaka, mnoge Škorpije su već preduzele sve mere kako bi imale plan B za naredni period. Neće biti problema u usklađivnaju obaveza jer postoji jasan cilj od kog neće odstupiti.

Ljubavni odnosi ulaze u nežniju fazu, a partneri će pokazivati veću naklonost nego pre. Slobodni pripadnici znaka imaće priliku da stupe u kontakt sa neobičnim osobama koje će im se dopasti.

Strelac

Strelčevi će tokom ove nedelje morati da porade na uvođenju svih zdravih navika, počevši od organizacije posla. Sada je potrebna ozbiljnost i marljivost, a nesigurnost mora ostati u drugom planu.

Ljubavni odnosi su prilično dinamični, zauzeti su opčinjeni partnerima, uživaju maksimalno. Slobodne očekuje mnogo lepih trenutaka u razgovorima sa simpatijama, nakon kojih mogu pasti i neki dogovori.

Jarac

Jarčevima su u fokusu novac i stabilnost, što će teško ostvariti. Većna pripadnika ovog znaka će biti suočena sa nekim gubicima, a na poslovima će morati više da se anagažuju. Neko iz neposredne, bliske okoline će iznenada pružiti pomoć pri rešavanju svakodnevnih obaveza.

Ljubavni odnosi mogu postati stabilniji, samo ako obe strane prihvate neminovne promene koje moraju nastupiti. Slobodni Jarčevi još uvek nesigurno razmatraju temu ljubavi, a pomalo i beže od iste.

Vodolija

Vodolije trenutno nose glavnu ulogu u ličnom i porodičnom životu. Ove nedelje njihov glavni fokus će biti dom i porodica, u kojoj sprovode neke svoje promene. Moguća su neka renoviranja, preseljenja, ali i ulaganja.

Finansijska situacija će dosta zavisiti od drugih, ali su svakako uvećani troškovi sasvim izvesni. Partnerski odnosi dobijaju na snazi, s tim što se mnogi sada okreću prošlosti i nekim starim pričama.

Ribe

Ribe još uvek nesigurno planiraju i očekuju pomoć od najbližih. Poslovi i saradnja na tom polju zavisi isključivo od ličnog angažovanja, specijalno samopouzdanja.

Ljubavni odnosi tokom nedelje mogu biti veoma intezivni. Partneri su veoma bučni i pomalo se ponašaju kao deca, dok su Ribe zauzele dominantniju poziciju. Slobodne očekuje mnogo priče, ali manje realizacije.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram