Nedeljni horoskop: Rak uzaludno troši energiju

nedeljni horoskop
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte nedeljni horoskop za period od 28. septembra do 4. oktobra 2020, koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Uzdrmano vam je samopouzdanje, ali ste rešeni ovaj put da idete napred. Želite promene i one se lagano obistinjuju. Na poslu je poprilično napeto, naročito početkom nedelje. Okrenite se kreativnim rešenjima i ne marite mnogo za formu jer se previše opterećujete formalnostima. Veze i odnosi su stabilniji, počinje malo veselija i manje napeta faza. Više odmarajte.

Bik

Partner postaje otvoreniji i nežniji, a vas to zbunjuje. Sredinom nedelje izađite na romantični sastanak. Na poslu vodite bitne razgovore o vašem unapređenju, ali ono nikako da postane zvanično. Novac vam fali non-stop, ali strpite se, uskoro se situiacija smiruje. Pripazite na ishranu.

Blizanci

Euforija zbog posla ne jenjava, a sve je pod uticajem pozitivnih vibracija. Potrebno je da budete objektivni i čvrsto na zemlji po pitanju odabira saradnika. Zauzeti Blizanci su spremni na kompromise, iako su svađe skoro svakodnevne. Slobodni pripadnici znaka imaju priliku da upoznaju nekog novog. Zdravlje je rovito i skloni ste raznim infekcijama.

Rak

Hteli biste da se prepustite maštarijama i begu od realnosti, ali tranziti tokom nedelje to ne dozvoljavaju. Moraćete da budete iskreni prema sebi. Pokušavaćete da popravite neki odnos koji odavno ne funkcioniše i izgubićete dosta energije u svemu tome. Zbog usporenosti posao trpi.

Pročitajte još:

Lav

Pokušali ste da napravite neki red i da imate kontinuitet na poslu, ali će vam to poći za rukom tek od ove nedelje. Pripazite se unutrašnje kritike zbog koje se lako povlačite u sebe i izbegavate suočavanja. Zauzeti mogu da budu na meti kritike partnera, ali ne bez razloga. Poslušajte šta ima da kaže. Slobodni će od kraja nedelje imati povoljniju atmosferu zbog koje mogu doći u kontakt sa veoma interesantnim osobama.
Finansije se popravljaju. Prekinite da bežite od disciplinovanja na dnevnom nivou.

Devica

Početkom nedelje bi trebalo da se pripazite nekih naglih i besnih ispada, posebno u partnerskim odnosima. Drugi deo sedmice donosi neko olakšanje na poslu, ali i nove ideje. Generalno će se situacija menjati, u vašu korist. Na polju zdravlja bi trebalo obratiti pažnju na krvnu sliku. Ako ste raspoloženi da šaljete dvostruke signale nekome ili niste definitivno sigurni šta da radite, pokušajte da se ne izjašnjavate još.

Vaga

S jedne strane ste pozitivni i smatrate da će se sve rešiti, a sa druge strane strepite. Na poslu vam se čini da bi trebalo da se sklonite nakratko i to bi trebalo da učinite. Partnerski odnosi variraju, od teške opsesije do poprilične distance. Sve je prilično uobičajeno, samo morate da postavite jasnije granice. Ne brinite za finansije, ali pripazite na pravilnu ishranu.

Škorpija

Imate osećaj da možete mnogo i to već na samom startu nedelje. Iskoristite to bez nekih velikih odlaganja, a ostatak nedelje smanjite radnu energiju na pola. Potrebno vam je više odmora jer se suviše forsirate. Partnerski odnosi vam unose nemir, a i pomalo zadovoljstva, pa bi bilo dobro da porazgovarate sa sobom na ovu temu i budete iskreni. Finansije su u minusu, dok su vam potrebe prevelike i trenutno prevazilaze vaše mogućnosti.

Strelac

Potpuno ste okrenuti partnerskom odnosu, što kroz komunikaciju, što kroz fizički kontakt. Konačno ste shvatili šta vam je potrebno i na koju stranu bi trebalo da se okrenete. Posao je na istom nivou i za sada ne ide nagore niti nabolje. Finansije su malo stabilnije, a možete očekivati još neke dobre vesti po pitanju novca.

Jarac

Mnogim pripadnicima ovog znaka nije prijao ovaj prethodni period, ali već od sredine nedelje situacija ide nabolje. Zategnuti odnosi na poslu malo popuštaju i realizacija nekih planova je sada moguća. Zauzeti pripadnici znaka će konačno ili staviti tačku na neki odnos ili će promeniti stav i pristup. Slobodne očekuje obnavljanje kontakta iz prošlosti. Finansije su još uvek klimave, dugovi su još tu, a novac može da pristignbe od nekog rođaka.

Vodolija

Odnosi su vam trenutno nejasni i pravite poteze kako biste se izvukli iz bilo koje interakcije. Povlačenje u sebe može da uzrokuje konflikt sa nekim prijateljem ili partnerom. Obratite pažnju na zaostale obaveze na radnom mestu na koje ste zaboravili.
Napetost je uzrokovana brigom u vezi sa poslom i novcem.

Ribe

Posao stagnira, a komunikacija sa najbližom okolinom se pojačava, neka osoba iz kruga prijatelja nema samo prijateljske namere. Obratite pažnju kako trošite novac, ne ulazite u rizične poslove. Neki razmišljaju o dijetama ili nekim restrikcijama u ishrani, samo bez naglih odluka po tom pitanju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram