Nedeljni horoskop: Od Jarca se očekuje hrabra akcija

Dedpul
Dedpul; Foto: RUBA / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte kakve su vam izazove zvezde pripremile u nedelji pred nama.

Ovan

Super se osećate povodom nekih događaja i profesionalnih uspeha, ali pazite da ne preterate sa zalogajima koje želite da progutate. Vaša naprasitost i impulsivnost donose neke nesporazume sa partnerom ili simpatijama. Novac je vrlo neizvestan tokom nedelje. Prijaće vam razgovori sa prijateljima kao vid umirenja.

Bik

Naglasak narednih par dana će biti na razradi poslovnih zadataka i disciplini. Partnerski odnosi su malo više poslovni i imaju hladniju notu zbog neusklađene komunikacije. Obratite pažnju na partnera i odnos. Slobodni Bikovi očekuju nečiji prvi korak. Pripazite na redovniju ishranu i dnevni ritam.

Blizanci

Dosta dobrih stvari se odigralo na polju posla,pa sada imate elana za nastavak. Pripazite se velikih poslovnih obećanja i osoba koje nude previše od očekivanog. Ukoliko ste u vezi, partner želi da se posvetite nekom zajedničkom cilju. Solo pripadnici znaka su željni malo slobodnijeg odnosa.

Rak

Vaša pažnja se okreće ka partneru i odnosima jer je to mesto gde izvlačite najviše pozitivne energije. Na poslu se stvari komplikuju jer vi nećete više da se angažujete kao pre. Prebirate po džepovima jer samo iskaču novi neplanirani troškovi. Pripazite na nepotrebne troškove.

Lav

Pred vama je nedelja malo mirnije energije. Na poslu se stvari vrte oko završavanja i privođenja kraju nekih obaveza. Ljubavni život je više orijentisan na seks i uživanje. Novac je u mirovanju, tako da očekujte samo troškove, a priliv minimalan. Nalet pozitivne energije koju će te osećati tokom cele nedelje iskoristite za podizanje imuniteta.

Devica

Odnosi su vam trenutno nejasni i pravite poteze kako biste se izvukli iz bilo koje interakcije. Povlačenje u sebe koje može da uzrokuje konflikt sa nekim prijateljem ili partnerom. Obratite na zaostale obaveze na radnom mestu na koje ste zaboravili. Napetost koja se javlja uzrokovana je brigom u vezi sa poslom.

Vaga

Ove nedelje ćete ozbiljnije da se pozabavite poslovnim planovima. Mnoge Vage planiraju promenu poslodavca, a neki i da se otisnu u privatne vode. Stres zbog posla dovodi do nervoze koja se prenosi na sve odnose. Partnerske veze su malo mirnije i oni koji su zauzeti zainteresovani su za planiranje nekih dugoročnih planova sa partnerima. Slobodni žele da se zabave bez preteranog vezivanja. Moguće su migrene.

Škorpija

Tokom ove nedelje fokus će biti na najbližoj okolini. Tražiće se od vas da date deo sebe i da se upustite u razmene, kako osećanja tako i ideja. Nesporazumi i kašnjenja će se najviše odraziti na posao i odnose među kolegama. Novca trenutno nema dovoljno, ali vi umete da improvizujete.

Pročitajte još:

Strelac

Potpuno ste okrenuti partnerskom odnosu, što kroz komunikaciju što kroz fizički kontakt. Konačno ste shvatili šta vam je potrebno i na koju stranu bi trebalo da se okrenete. Posao je na istom nivou i za sada ne ide na gore niti na bolje. Finansije su malo stabilnije, a možete očekivati još neke dobre vesti po pitanju novca.

Jarac

Traži se od vas ozbiljna i zrela akcija, koja vas postavlja u položaj nekoga ko vuče glavne poteze. Ne sumnjajte u sebe već budite hrabriji. Od vas se zahteva sada da porazmislite detaljno o svojim daljim potezima. Na pružajte nikome preko svojih granica i ako mislite da možete. Moguć je iznenadni dobitak.

Vodolija

Nedelja pred vama počinje ozbiljnim i malo težim radom. Posao zahteva stabilnost, a rokovi ističu pa vas hvata panika koja može da vam poremeti sve. Svakodnevno raspoloženje će biti promenljivo. Sa partnerom je tokom ove sedmice klimavo jer ne možete da nađete zajednički jezik, a vama je potrebna pažnja. Novac ćete biti trošiti na zaostala dugovanja. Poboljšajte ishranu.

Ribe

Postoji mogućnost nekog konflikta sa kolegom ili koleginicom, pa to može da obeleži celu nedelju. Partnerski odnosi su mirni, mada vi još uvek razmišljate o lošim scenarijima umesto da se opustite. Prištedeli ste neki novac, ali nikako nemojte sada da ga trošite, specijalno ne na sitnice jer će biti komplikacija. Problemi sa kičmom i zglobovima ne jenjavaju.