Nedeljni horoskop od 23. do 29. oktobra: Device mogu da pomere planinu, Ribe dobijaju ljubav na svakom koraku

Nije loše bar naslutiti budućnost.

Otkrijte šta će vam zvezde režirati u sedmici od 23. do 29. oktobra na planu ljubavi, posla i zdravlja, piše atma.hr.

Ovan

Ljubav: Poverenje i stabilnost ličnih odnosa postaće vam važni u ljubavnom životu, pa ćete svoju energiju usmeriti da biste postigli pomenuto. Partner će biti prijatno iznenađen. Oni koji su još sami tražiće ozbiljnu ljubav verujući da je to moguće odmah.

Posao: Vaša velika želja da postanete preduzetnik ovaj put će imati krila. Međutim, biće mnogo detalja koje ćete morati proveravati u startu. To će vas malo usporiti, ali i umoriti. Ekonomišite svojim snagama i posao organizujte bolje.

Zdravlje: Vežbajte jogu ili meditirajte.

Bik

Ljubav: U ličnim odnosima sve važnije će vam biti pitanje zajedništva, a upravo ono će vas odvesti korak napred. Neki će razmišljati o početku zajedničkog života udvoje. Biće i onih koji će osvežiti svoju vezu, te svakako odustati od prigovaranja.

Posao: Radićete bez pritiska, ali s velikom efikasnošću. Bićete vredni i spremni da podmetnete svoja leđa gde god treba. Neki kolege će vam se čuditi jer nisu navikli da vas vide u takvom izdanju. Samo nastavite.

Zdravlje: Uživajte u sportu i u životu.

Blizanci

Ljubav: Zaokupljenost kućom i porodicom biće velika, a vi spremni da se borite za sve to do kraja. Oni u stabilnim vezama obnoviće svoj erotski život na razne načine. Oni koji još traže srodnu dušu biće vrlo uporni i u udvaranju ići do kraja.

Posao: Ne samo da vaši nadređeni pojačavaju pritisak na vas, nego vas i provociraju. Najbolje je pozvati se na pravila posla i striktno ih poštovati. Ako tako ne ide, ne ulazite u svađe jer trenutno u njima nećete pobeđivati. Pričekajte malo.

Zdravlje: Svakodnevna relaksacija je nužna.

Rak

Ljubav: Pred vama su iskustva i iskušenja koja bi vas mogla obogatiti kao osobu. Biće dvoumljenja kako se postaviti prema drugoj strani, ali neka vam kriterijum ne bude samo vaše zadovoljstvo. Budite to što jeste i gledajte na duže staze.

Posao: Zamišljaćete se u ulozi inicijatora stvari. Mnogi će zaista pokretati ili na svojim leđima nositi glavni deo posla. Kolege će se rado oslanjati na vas. Pred vama je zanimljiva nedelja u kojoj ćete postati svesni svoje uloge i snage.

Zdravlje: Kombinujte sport i opuštanje.

Lav

Ljubav: Znate da možete više i bolje, ali to ne zavisi samo od vas. Niko nije savršen pa nije ni vaša najdraža osoba. Pokušajte da je prihvatite onakvu kakva ona jeste i videćete da bez nepotrebnih pritisaka i zahteva možete biti sasvim srećni.

Posao: Zaposleni u uslužnim delatnostima imaće dosta posla, dok će ostali biti otvoreni za pomoć drugima. Neki će se pokazati kao dobri savetnici, a svoje će znanje lako primjenjivati u praksi. Mali nesporazumi u komunikaciji biće prolazni.

Zdravlje: Povremene nervoze i sitne brige.

Devica

Ljubav: Osećaćete se kao da možete pokrenuti planinu. Voljena osoba će vas podržavati u svemu, a i komunikacija između vas će se poboljšati. Mnogi će biti srećni. Oni koji su još sami neka svakako izlaze napolje. Biće lepog druženja.

Posao: Nedostajaće vam energije da obavite sve što ste planirali, pa će se zbog toga javiti umor i nervoza. Posao treba bolje pripremiti i planirati. Tako ćete doskočiti spomenutom. Takođe, ne komplikujte, pa ćete stići na sve.

Zdravlje: Idite u prirodu ili bar prošetajte na vazduhu.

Vaga

Ljubav: Ljubavna svakodnevica jedan dan će vam se činiti kao iz bajke, a već drugi će vam izgledati dosadno. Onima u vezama biće potrebno bolje balansiranje i negovanje pamćenja kako ne bi zaboravili da im je juče bilo sasvim dobro.

Posao: Pred vama su novi izazovi koji zahtevaju pametan i promišljen pristup. Takođe će biti dobro da više sarađujete s kolegama, a neretko tako da stvarate ili prihvatate kompromise. Nemojte to uzeti za zlo, jer više očiju više vidi.

Zdravlje: Nađite malo mira samo za sebe.

Škorpija

Ljubav: Verovatno ćete se malo udaljiti od voljene osobe. Ovo zahlađenje vi nećete uzeti preozbiljno, nego ćete sve nadilaziti humorom i pozitivnim stavom. Humor je u svakom slučaju zdrav, ali ipak pazite da ne preterate sa šalama na tuđi račun.

Posao: Moći ćete se bez imalo bojazni osloniti na svoje prethodne rezultate. Neki će to iskoristiti da odu korak dalje, a biće i onih koji će živeti na staroj slavi dokle god ide. Uglavnom, nemojte se uspavati, posao napreduje, a s njim i vi.

Zdravlje: Osigurajte sebi više vremena za dobar san.

Strelac

Ljubav: Vaš ljubavni život postaće tiši, diskretniji. Oni u vezama nalaziće se na sasvim običnim mestima gde se kreću svakodnevno, dok će mogućnost izlazaka na atraktivne događaje zanemariti. Samci će flertovati sa osobom s posla.

Posao: Činiće vam se da vi sve možete sami. Ipak, podrška drugih dobro će doći. Imaćete je, a nećete ni računati s njom. Stoga je prepoznajte na vreme i iskoristite je. Više ljudi postići će i veći rezultat. Prihvatite i protekciju jer ste je zaslužili.

Zdravlje: Verujte u bolje sutra.

Jarac

Ljubav: Potreba za intimnošću kod vas će biti jača. Zato će se mnogi koji već imaju partnera rado povlačiti u svoj dom i tu tiho uživati udvoje. Nećete mnogo izlaziti. Za samce to znači više sanjarenja, a manje druženja i šansi za ljubav.

Posao: Rešite se svojih velikih dilema koje se pojavljuju onda kad stvari ne idu kako ste zamislili. Možda sve zapravo ispadne bolje nego što ste planirali. Poradite na vlastitoj fleksibilnosti i otvorenosti. Rezultati stižu, bez brige.

Zdravlje: Dajte sebi više sna i više vremena za razmišljanje.

Vodolija

Ljubav: Bićete sigurni u svoja osećanja i bez obzira na spoljne okolnosti, nećete dozvoliti da vas ništa skrene s vašeg ljubavnog puta. Osvajači će osvajati s velikim samopouzdanjem, a oni u vezama podsticaće partnera na pozitivan stav.

Posao: Kako nedelja bude odmicala, sve ćete više shvatati da one neopipljive ili skrivene teme sve više dobijaju na značaju. Krajem nedelje to će vam postati toliko važno da biste mogli zanemariti realitete. Ne zaboravite da obavite svoj posao.

Zdravlje: Ne preterujte s meditacijama.

Ribe

Ljubav: Ljubav ćete nalaziti na svakom koraku svakoga dana. Neće biti potrebno ništa posebno da je ostvarite. Ovakve prilike će vas raznežiti. Ipak, povremeno će biti i neprimerenih kritika sa druge strane. Zanemarite ih.

Posao: Možda će vam se u prvi tren učiniti da se vaša znanja i stručnost ne vrednuju onako kako treba. Ipak, u drugom delu nedelje postajaćete sve potrebniji onima s kojim radite. Ne razmišljajte previše, jednostavno radite.

Zdravlje: Bolje je verovati nego sumnjati.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram