Planeta smrti kreće direktno i donosi tektonske promene: Evo šta od danas čeka tvoj horoskopski znak

Horoskop
Foto: face to face / FTF Film Stills / Profimedia

Oprez.

Pluton, planeta poznata kao simbol smrti, destrukcije, zagrobnog života, ali i transformacije, najudaljenija je od Sunca od svih nebeskih tela, ali istovremeno ima najsnažnije uticaje na naše živote.

Pluton danas, 11. oktobra, konačno, nakon meseci retrogradnosti ponovno kreće napred – i doslovno će pogurati napred ona pitanja i probleme koje niste mogli da rešite tokom leta. Planeta počinje da se kreće kroz poslednji stepen Jarca, pa će složiti ono što je već davno trebalo da odlučite.

Važno je to što će u vreme pomračenja Pluton biti u kvadratu s tačkama pomračenja, što znači da će sve situacije od 14. oktobra do 28. oktobra zahtevati da promenite unutrašnju strukturu i spoljašnje temelje.

Stoga, mnogi mogu da dožive događaje koji će im promeniti život: otkaz, preseljenje, razvod, rođenje ili začeće deteta.

Ovan

Pluton će odneti vaše probleme u karijeri, a rešiće se i situacija s vašim statusom. Moguće da će vam biti ponuđena dobra prilika ili unapređenje na poslu.

Bik

Očekujte da će se rešiti vaši problemi s učenjem, razmatranjem i putovanjima. Moći ćete da steknete diplomu ili završite školovanje. Možda imate i učitelja.

Blizanci

Pluton će pogurati vaša pitanja o velikom kapitalu, nasledstvu i primanju velikih iznosa od vašeg muža (ili oca). Najverovatnije će vam biti plaćena neka vrsta naknade, od poreza ili osiguranja.

Rak

Pluton će unaprediti vaš odnos s partnerom. Sada ćete definitivno o nečemu da odlučite, a moći ćete i da potpišete važan pravni dokument.

Lav

Agence / Bestimage / Profimedia

Pluton će pogurati vaše zdravstvene probleme napred – sigurno ćete da se osećate bolje od 11. oktobra. Poboljšaće se i vaša situacija na poslu ili u vašem timu.

Devica

Pluton će unaprediti vašu situaciju s detetom ili vašu ljubavnu vezu. Ono što se odgađalo od 1. maja konačno će se razviti.

Vaga

Pluton će pogurati napred vaše probleme s nekretninama i prebivalištem. Ako je situacija oko kupovine ili prodaje stana zapela, onda od 11. oktobra situacija može da se reši.

Škorpija

Pluton će unaprediti vaše odnose s rodbinom – očekujte da će vas kontaktirati. Dobićete i neki važan dokument čije se dostavljanje odlaže od 1. maja.

Strelac

Pluton će pomeriti napred proces primanja velike sume novca koji je možda zapeo u maju. Odgovoriće vam i što se tiče povećanja plate, a stanje želuca ili zuba će vam se popraviti (ako je bilo problema).

Jarac

Pluton će unaprediti vašu situaciju s telom – vaši zubi, kosti mogu da se poboljšaju i vaše celokupno stanje će postati mnogo ugodnije. Takođe, može biti odobrena neka vrsta statusa ili titule.

Vodolija

Pluton će unaprediti vašu psihičku situaciju i stanje – više neće biti depresivno, pronaći ćete izlaz iz melanholije ili će se rešiti strahova.
Naći ćete unutrašnji oslonac.

Ribe

Pluton će unaprediti vaš odnos s nekim od prijatelja, kao i situaciju na nekom onlajn projektu. Ako ste bili uključeni u usvajanje deteta, proces će krenuti dalje, piše Atma.hr.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram