Nedeljni horoskop od 14. do 20. avgusta: Jarca ništa neće sprečiti da izrazi emocije, a čini se da Ribe bivaju zrelije

Ove sedmice tri znaka će briljirati.

Nova sedmica donosi nov raspored nebeskih tela koja utiču na život svih znakova Zodijaka, a vi otkrijte šta vas prema kosmosu očekuje na planu ljubavi, polsa i zdravlja, piše ehoroskop.net.

Top tri ove sedmice biće Škorpija, Jarac i Ribe.

Ovan

Ljubav: Verovatno ćete postati pomalo tupi jer ovih dana ništa ne ispunjava vaša ljubavna očekivanja. Ne budite razočarani, mirom i humorom možete sasvim uspešno održavati solidan status kvo u vašoj vezi. Budite diplomata.

Posao: Poboljšaće se atmosfera na radnom mestu. Moguće je da će provokatori otići da rade negde drugde, pa će svima biti lakše. Neki će morati da pozvaršavaju zaostatke i to će im ići na živce. Nedostatak prave akcije u vama će izazivati monotoniju.

Zdravlje: Dobro ste. Pogledajte neki akcioni film i opustite se.

Bik

Ljubav: Šarenilo koje sad živite reflektuje se na vaše lične odnose takođe raznoliko. Možete bežati, možete trpeti, možete se ironično smejati. Vi ćete verovatno prolaziti sve te reakcije, ali snagu ćete uvek crpiti iz svoje ljubavi i međusobnog uvažavanja.

Posao: Dva koraka napred, pa jedan nazad. Tako bi se mogla opisati vaša radna nedelja narednih dana. Ipak, kad saberete sve, nije tako loše jer se ipak nešto pomera. I to je nešto. Razmislite o svojim ambicijama i planovima.

Zdravlje: Dobrog set zdravlja. Pokušajte da budete što više realni.

Blizanci

Ljubav: Biće malih ljubavnih briga koje će vam povremeno donositi neraspoloženje, ali ne takvo da bi vam bilo teško. Uzmite to kao izazov koji vas oboje može podstaći da još više poboljšate svoj odnos. Samci će biti pomalo ukočeni.

Posao: Uslediće odgovori koje ste očekivali i sad nastavljate svoju borbu do kraja, odnosno do konačne pobede. Ove promene toliko će vas zaokupiti da katkada nećete videti ništa drugo. Ono što postignete na ovaj način zaživeće.

Zdravlje: Sjajnog zdravlja, neki od vas se sve više interesuju za filozofiju.

Rak

Ljubav: Bićete privlačni. Služićete se erotikom za potpuno zavođenje. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate malo više da razgovarate sa drugom stranom, naići ćete na nerazumevanje. Zato je najbolje da ćutite.

Posao: Biće zanimljivih poslova, a posebno onih uslužnih. Ponekad od svega nećete moći da predahnete, ali najviše će vas živcirati što će neki vaši kolege funkcionisati i više nego aljkavo. Pokušaćete da ih usmerite da rade savesnije.

Zdravlje: Bez većih promena, samo se redovno opuštajte.

Lav

Ljubav: Ljubavna rezignacija i neraspoloženje obeležiće vam naredne dane. Distanca u ličnim odnosima biće vaš odgovor na potrebe druge strane za nežnostima. Ipak, pokažite bar malo pažnje nekim darom kako vam kasnije ne bi bilo žao.

Posao:Vaša glavna preokupacija ove nedelje biće kako da se zavučete u mir vlastitog doma. Kućne poslove ili tihe delatnosti iz mirnih prostora događaće se spontano. Na radnom mestu verovatno ćete se boriti sa šefovima. Budite mudri.

Zdravlje: Potreban vam je odmor. Fokusirajte se na one sadržaje koji vas raduju.

Devica

Lubav: Ovih dana smanjićete svoje izlaske i više se usredsrediti na zajednički boravak u svom domu. Neće vam više biti potrebne društvene atrakcije. Biće dovoljno ostati kod kuće s voljenom osobom ili poći na neko mesto gde ćete biti sami.

Posao: Pogledajte malo bolje oko sebe i otkrićete da mnogo ljudi želi da sarađuje s vama. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti kvalitetniji organizacijski plan. Kad to uradite, trebaće još da razradite neke detalje. Razradite sve u detalje.

Zdravlje: Prija vam boravak u prirodi. Jačajte samopouzdanje.

Vaga

Ljubav: Kako nedelja bude prolazila, primetićete da sve bolje komunicirate se osobama suprotnog pola. Pored toga, bićete vrlo atraktivni i preduzimljivi. U takvim okolnostima možete zavesti mnoge. Oni u vezama biće pomalo nemirni.

Posao: Komuniciraćete sa saradnicima oko nevelikih tema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno biće obojeni stresom. Borite se, isplatiće se.

Zdravlje: Zdravlje vam je dobro. Oslonite se na svoje bliske prijatelje.

Škorpija

Ljubav: Tokom ove nedelje vaši će se lični odnosi verovatno poboljšati. Svakim danom vi ćete postajati sve spremniji za deljenje s drugima. Voljena osoba će opet biti otvorena prema vama. Osvežiće vas zanimljiv izlet ili putovanje.

Posao: Većina glavnih poteza zavisiće od drugih, ali vi polako deo preuzimate u svoje ruke. Sreća da je tako jer imate potrebu da razvijete neke svoje ideje u praksi. Utoliko će doći do poboljšanja na vašem radnom mestu. Budite hrabriji.

Zdravlje: Sjajan zdravstveni bilten. Osetite prirodu oko sebe.

Strelac

Ljubav: Vaš ljubavni život ovih će dana biti prosečan. Bićete više-manje zadovoljni, ali ne toliko da bi se moglo reći da ste presrećni. Biće zabavljanja, ali i prijatnih doživljaja u atmosferi vlastitog doma. Neki će zrelo smanjiti svoja očekivanja.

Posao: Pred vama je nedelja povećanih kretanja. Mnogi će putovati u drugi grad zbog posla. Sve to će vas osvežiti i probuditi nove ideje kako unaprediti ono što radite. Biće i onih koji će s lakoćom razmenjivati nove informacije sa saradnicima.

Zdravlje: Osluškujte svoje telo. Ne možete izbeći dnevne stresove.

Jarac

Ljubav: Svoju zavidnu energiju uložićete u učvršćivanje odnosa sa osobom koju volite. Biće to iskreni trud s važnim rezultatima. Poslužićete se novim idejama koje će povremeno iznenađivati drugu stranu. Ništa vas neće zaustaviti u izražavanju emocija.

Posao: Učvrstićete stečene pozicije i povremeno se ponašati kao pavi vođa. Shvatate da se vredelo potruditi i sad mirno možete nastaviti dalje. Posebno dobro ići će onima koji u svojoj profesiji koriste intuiciju ili već iza sebe imaju dokazane rezultate.

Zdravlje: Osećate se dobro, samo zadržite neke stvari za sebe.

Vodolija

Ljubav: Verovatno ćete smanjiti izlaske, a više vremena provoditi na sasvim običnim mestima. Oni koji još traže srodnu dušu baš tu bi mogli naići na ljubav, dok će vezani svakim danom sve više otkrivati koliko sitnice život znače.

Posao: Pred vama su neke nove mogućnosti, ali samo ako se budete snašli u novim saradnjama koje nisu jednostavne. Sve vas to usmerava na dalji rad u kom mogu doći do izražaja neki vaši mali talenti, ali i znanje. Kontaktiraćete mlade saradnike.

Zravlje: Ne preterujte sa sportom. Naspavajte se.

Ribe

Ljubav: Ne gnjavite partnera s dokazima ljubavi jer to niko ne voli. Trenutno vam je sasvim dobro, a vaša mala nesigurnost samo je plod vaše mašte. Shvatite da ne postoji garancija ni za šta na ovom svetu, a kad to usvojite, sami ćete se osećati bolje.

Posao: Rad iz senke biće vam najprijatnija opcija. Ono što radite činićete mirno, bez previše atrakcija. Uživaćete u istraživanju nepoznatog, ali i u sitnicama. Neki će svoje ambicije svesti na realnu meru. Postajete zreliji.

Zdravlje: Rado izlazite u prirodu, a zdravlje vam je dobro i nepromenjeno.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram