Ljubavni horoskop za avgust: Ovan novu ljubav upoznaje preko posla, a ovaj znak će biti žrtva spletki

Saznajte šta Venera donosi svakom znaku horoskopa na polju ljubavi.

OVAN

Avgust mesec Ovnovima donosi nova poznanstva, važne kontakte i vreme sa novim ljudima. Spremni ste da prošlost ostavite iza sebe i otvorite vrata ljudima sa kojima imate slična interesovanja.

Lepa prilika dolazi sredinom meseca. Postoji mogućnost da će vas zaintrigirati osoba koju upoznajete tokom kraćeg putovanja ili poslovnog puta.

Osvojiće vas komunikacija i spremnost osobe suprotnog pola da vas sasluša, zbog čega krajem meseca lako možete da uplovite u stabilan odnos.

BIK

Ljubavni horoskop za avgust 2023. godine vas podseća na negativna osećanja koja je nekadašnja bliska osoba budila u vama. To znači da će vas početkom meseca remetiti prošlost. Stalno ćete preispitivati svoje odluke, stavove i potrebe. Imaćete osećaj nemira jer su mnoga osećanja u vama potpuno suprotna, zbog čega nastaje disbalans.

Susret sa osobom sa kojom ste imali turbulentan kraj može da vam pokvari raspoloženje. Savet je da poslušate intuiciju.

BLIZANCI

Slobodni Blizanci neće želeti da menjaju svoj status. Uživaćete u pažnji koju dobijate od suprotnog pola. Dobijaćete mnogo poziva i poruka od udvarača, ali to je sve. Ovog meseca imate druge prioritete, mada sledi mnogo prilika za druženje i nova poznanstva.

Zauzetim Blizancima stižu lepe vesti, a mnogi će se odlučiti na korak napred u vezi ili braku. Romantičan mesec je pred vama, naročito ako ga provedete na lepoj destinaciji.

RAK

Sledi vam najbolji mesec za ljubav. Ovo je period kada ćete se konačno prepustiti osećanjima, a ne taktikama. Tuđi problemi su vam pomogli da shvatite šta imate pored sebe i u kom pravcu treba da krenete. Spremni ste da se borite za mirnu luku, ništa drugo vam neće biti potrebno. Bićete posvećeni više nego ikad, a uzvratiće vam se istom merom.

Do 15. avgusta možete da očekujete iznenađenje koje će vas kupiti za sva vremena, piše NSuživo.

LAV

Posle 20. avgusta dolazi vaših pet minuta. Vaš ljubavni život dobija totalno drugačiju dinamiku nego što je to do sada bio slučaj. Doživećete transformaciju koja će vam pružiti nove vidike. Promenićete kriterijume i shvatiti šta je ono što vam treba.

Spremni ste da se skrasite, a moguće je da će se ovo dogoditi sa osobom sa kojom ste komunikaciju ostvarili putem društvenih mreža. Ukoliko dobijete poziv za put u inostranstvo, obavezno prihvatite.

DEVICA

Prd vama su poteškoće, tenzija i konflikti. Avgust mesec nije na vašoj strani kada je ljubavno polje u pitanju. Nezadovoljstvo partnera se lako prenosi na vas, uporno ćete pokušavati da zakrpite rupe. Zvezde vas savetuju da ne gurate probleme pod tepih, ali i upozoravaju na to da emotivni odnos ne može da bude dobar na silu.

Pustite da se stvari odvijaju svojim tokom. Krajem meseca donećete najvažniju odluku.

VAGA

Ljubavni horoskop za avgust 2023. godine kaže da se Vage u ovom mesecu interesuju za zabranjenu osobu. Zainteresovaće vas veoma uspešna osoba iz poslovnog okruženja koja deluje nedostižno, zrači samopouzdanjem i ima neverovatnu energiju.

Ne sumnjajte u svoje moći zavođenja, prepustite se svakodnevnim čarima i budite iskreni. Ukoliko primeti da ste samo njoj posvećeni, postoje velike šanse da se ova romansa ostvari. Da li ste spremni za novu i iskrenu ljubav?

ŠKORPIJA

Ako će neko imati najviše udvarača, to su definitivno Škoprije. Ipak, celog meseca će osećati da je problem u njima, a ne u potencijalnim partnerima koji se javljaju. Niste sigurni šta želite.

Dok vam sa jedne strane prija pažnja koju dobijate, s druge želite da budete posvećeni isključivo svojim ciljevima. Imaćete utisak da se vaša rutina menja, a to ne želite da dozvolite. Nije povoljan period za ulazak u vezu.

STRELAC

Vašim ljubavnim poljem zavladaće monotonija. Bićete željni promena, avanture ili postizanja nekog zajedničkog cilja. Razbudite se i uradite ono što biste voleli da partner uradi za vas. Isplatiće vam se višestruko. Ne trudite se da dokažete ko je u pravu, već se fokusirajte isključivo na sopstveno zadovoljstvo.

Mnogi Strelci sredinom meseca započinju zajednički život ili renoviranje doma, selidbu, kupovinu nekretnine.

JARAC

Turbulentan mesec je pred vama. Problemi i kočnice se javljaju u odnosu sa osobom koja je donedavno bila zauzeta. Željna je vašeg strpljenja, ali istina je da ga polako gubite. Zvezde vam savetuju da se fokusirate na dela, a ne na reči.

Možda je ovo vreme kada ćete shvatiti da želite da vidite trud od druge strane, a ne samo da se predajete bezuslovno. Moguće je mešanje treće osobe u vaš odnos, pa nije isključeno da ćete biti žrtva spletki.

VODOLIJA

Ako ste slobodni, možda ćete upoznati nekoga izvanrednog u avgustu. Osoba će biti strastvena, hrabra i neustrašiva, privlačiće vas svojom energijom. Vaša veza će biti ispunjena strašću i uzbuđenjem, ali takođe će zahtevati otvorenost i kompromis. Za one koji su u vezi ili braku, očekuje se period stabilnosti i harmonije.

Otvoreni razgovori i iskrenost će vam pomoći da održite vezu zdravom i snažnom.

RIBE

Ljubavni horoskop za avgust 2023. godine kaže da ćete tokom druge polovine meseca zračiti samopouzdanjem i privlačiti pažnju drugih. Ukoliko ste slobodni, avgust će biti izuzetno povoljan za romantične susrete.

Možete se upustiti u strastvenu i uzbudljivu vezu sa nekim ko će vas oduševiti. Ta osoba će vas obožavati i ceniti vaše kvalitete i vašu ličnost. Takođe, mnoge Ribe će preko partnera uspeti da profitiraju.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram