Nedeljni horoskop: Nevaljale želje postaju stvarnost za dva znaka Zodijaka

Foto: HBO / Hollywood Archive / Profimedia

Saznajte kako iskoristiti energiju astroloških dešavanja na najbolji mogući način kada je sfera ljubavi, posla i zdravlja u pitanju.

OVAN

Ljubav: Opozicija Venere i Marsa u vama stvara nervozu, impulisvno reagujete i unosite napetost u odnos sa partnerom. Pokušajte da se opustite i razbistrite misli. Slobodni Ovnovni posvećeni su sebi i svojim hobijima.

Posao: Nesigurnost se vidi i na poslovnom planu, želite da promenite posao ali do vas nikako ne stižu bolje poslovne prilike. Strpite se do sredine naredne godine! Finansijska situacija je stabilna, nemojte se izlagati velikim troškovima.

Zdravlje : Dobro, piše Mogu ja to sama.

BIK

Ljubav: Bikovi su zadovoljni trenutim životnim aspektima, uživajte u svakom slobodnom trenutku. Želite da provedete što više vremena van poslovnih aktivnosti i uživate u druženju sa dragim ljudima. Bikovi u vezi i braku planiraju kraće putovanje sa partnerom.

Posao: Nema većih promena na poslovnom planu, mnogi od vas planiraju godišnji odmor. Prija vam boravak u prirodi daleko od bilo kakve odgovornosti. Pokušajte da završite sa važnim obavezama u ponedeljak i utorak.

Zdravlje: Vašem telu neopohodna je fizička aktivnost.

BLIZANCI

Ljubav: Blizanci imaju priliku da ispolje svoju pozitivnu prirodu, radost prema životu i šarmiraju ljude oko sebe. Zaista niko ne može ostati ravnodušan na vaš pozitivan pristup životu! Slobodne ali i zauzete Blizance očekuju porodična okupljanja i druženja.

Posao:Nemojte dozvoliti da vas ponese praznična atmosfera i potrošite velike količine novca u kupovini. Suzdržite se do druge polovine decembra! Poslovna situacija je zadovoljavajuća, nema većih promena u narednoj nedelji.

Zdravlje: Kontrolišite se kada je unos slatkiša i gaziranih napitaka u pitanju.

RAK

Ljubav: Maštate o osobi koja je trenutno nedostupna, što vam uništava raspoloženje. Fokusirajte se na sadašnjost, pokrenite kontakte sa prijateljima i izađite iz kuće. Zauzete Rakove očekuje mirna, stabilna nedelja na ljubavnom planu.

Posao: Želite da se pokažete u najboljem svetlu i imate osećaj da vam poslovni saradnici smetaju i remete planove. Nemojte ulaziti u konflikt, imajte na umu da se rad i trud na kraju uvek isplati. Finansijska situacija je povoljna.

Zdravlje: Stabilno.

Foto: Shutterstock

LAV

Ljubav: Pred Lavovima su pozitivni astrološki aspekti, imate priliku da odmorite i uživate u slobodnom vremenu. Ukoliko ste u vezi ili braku organizujte se sa partnerom kako bi zajedno uredili kuću i pripremili se za predstojeće praznike- ne morate sve sami!

Posao: Zadovoljni ste poslovnim uspesima, jedino što većina Lavova planira je odmor. Potreban vam je predah nakon napornih poslovnih obaveza. Iskoristite narednu nedelju za uživanje, ako je to moguće.

Zdravlje: Nemojte odustati od produktivnih, zdravih navika.

DEVICA

Ljubav: Niste sigurni u sebe, vreme je da poradite na svom samopouzdanju. Otvoren razgovor sa voljenom osobom može vam pomoći da se osećate bolje. Partner vam je podrška! Pred slobodnim Devicama nema većih promena.

Posao: Očekuju vas zanimljivu susreti i sastanci u prvoj polovini nedelje, predstavite sebe u najboljem svetlu. Druga polovina nedelje je nešto mirnija, vikend možete provesti u krugu porodice. Zadovoljni ste finansijskim stanjem.

Zdravlje: Osetiljvo vam je grlo.

VAGA

Ljubav: Mnoge Vage uspele su da prevaziđu sukobe u vezi i brak, osećate se mnogo bolje i želite da unapredite odnos sa partnerom. Dopustite partneru da vam ugodi. Slobodne očekuju sastanci sa osobom iz prošlosti.

Posao: Početak nedelje donosi vam nove poslovne obaveze koje treba savladati. Možete osećati umor, odmorite koliko možete u večernjim satima. Sada nije vreme za neodlučnost! Finansijska situacija se poboljšava.

Zdravlje: Sjajno.

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

Ljubav:Ostanite strpljive, trenutno nisu povoljni aspekti za ozbiljne razgovore. Ukoliko želite da uđete u novu vezu, dajte vremena osobi pred vama da vas upozna. Zauzete Škorpije očekuje zanimljiv vikend, uživajte u druženju sa zajedničkim prijateljima.

Posao: Smatrate da zaslužujete bolju poziciju i povoljnije radne uslove jer ste mnogo doprineli kolektivu u toku godine. Kraj nedelje doneće vam priliku za pregovore, iskoristite je. Niste zadovoljni finansijskim stanjem, dobro isplanirajte troškove.

Zdravlje: Prija vam boravak u prirodi.

STRELAC

Ljubav: Osećate se dobro u svojoj koži, privlačite pažnju i uživate u komplimentima. Vaša pozitivna energija je zarazna, partner uživa pored vas. Naredna nedelja vam donosi stabilnost na ljubavnom planu.

Posao: Maštate o novim poslovnim prilikama ali trenutno nemate energije za realizaciju novih projekata. Fokusirajte se na sadašnji trenutak, završite sa važnim poslovnim obavezama na samom početku nedelje.

Zdravlje: Nema većih promena.

JARAC

Ljubav: Partneru je potrebna vaša podrška, očekuju vas ozbiljni razgovori u toku vikenda. Pokušajte da zadržite pažnju na problemima koji muče partnera i pokažete koliko vam je stalo. Slobodne ne očekuju veće promene na ljubavnom polju.

Posao: Nemojte trošiti velike količine novca u narednoj nedelji, pokušajte da odolite prazničnoj groznici. Generalno gledano na poslovnom planu vas očekuje mirna nedelja, neće biti velikih promena i opterećenja.

Zdravlje: Bolovi u donjem delu leđa, potrebne su vam vežbe istezanja.

VODOLIJA

Ljubav: Naredna nedelja unosi sklad u vaš ljubavni život, opozicija Venere i Marsa vas je dodatno povezala sa partnerom. Slobodni maštaju o osobi koju su nedavno upoznali, pokrenite kontakt. Nema razloga za okolišanje.

Posao:Ukoliko ste u proteklim nedeljama preuzeli nove poslovne projekte očekuju vas izazovi koje ćete rešiti u prvom delu nedelje. Mnoge Vodolije dobiće priliku za usavršavanje, nemojte je olako odbiti. Posvetite vreme sticanju novih znanja i veština.

Zdravlje: Nema većih promena.

Foto:shutterstock

RIBE

Ljubav: Pred Ribama je mirna nedelja bilo da su u vezi ili slobodni. Možete da se posvetite sebi, odmorite i uživate u prazničnoj atmosferi. Pravo je vreme da organizujete porodično okupljanje, a povoljan je trenutak i za uređenje doma.

Posao: Niste fokusirani na poslovne aktivnosti, saradnici vam mogu zameriti na nonšalantnom ponašanju. Pokušajte da usmerite energiju na važne poslovne projekte. Nema većih promena kada je finansijsko stanje u pitanju.

Zdravlje: Sjajno.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram