Nedeljni horoskop: Lava čeka velika neprijatnost

nedeljni horoskop
Foto: Profimedia

Pogledajte šta nam je zapisano u zvezdama za sedmicu pred nama.

Ovan

Ulazite u nedelju kada ćete neki poslovni plan ili projekat morati da držite u tajnosti. Odlaganja su sasvim izvesna, što će samo dati vremena da se ideja bolej razradi. Mnogi Ovnovi će se suočiti sa nekim neuspehom, koji na trenutak, mogu doneti krizu. Ljubavni odnosi su puni tenzije, pa ljubomora može biti okidač za neka razilaženja. Slobodni Ovnovi nisu baš najsigurniji u osobu koja im se dopada, pa će se malo povući.

Bik

Odsustvo kolegijalnosti na poslu među kolegama i saradnicima ove nedelje može doneti dosta problema. Biće potrebno promeniti stav, ali i pristati na kompromisna rešenja. U toku ove nedelje doći će do povećanja troškova, a pojedini Bikovi će se odvažiti da traže povišicu. Ljubavni odnos će se svesti na borbu za dominaciju u samom odnosu, što može rezultirati gubitkom primarne bliskosti. Slobodni Bikovi su skloni rizičnijim ljubavnim avanturama.

Blizanci

Jaka konkurencija i povećan obim posla će naterati pripadnike ovog znaka da se probude i shvate da ništa nije sigurno i da se ništa neće samo od sebe rešiti. Ovoje bitan period u karijeri za ovaj znak tako da je u prvom planu hrabrost, ali i volja. Zauzeti Blizanci počinju da osećaju olakšanje na polju emocija, pa će se i tu situacija popraviti. Slobodni su još uvek nesigurni i lutaju među potencijalnim simpatijama.

Pročitajte još:

Rak

Ono što Rakovi vide kao prioritet u poslu, ove nedelje neće naići na odbravanje od strane nadređnih. javlja se opasnost od propusta, kašnjenja i odlaganja, što može biti glavni izvor nervoze. Ljubavni odnosi će biti objeni sumnjom i nepoverenjem, što je signal za ozbiljnije bavljenje ovom temom. Slobodni Rakovi će biti uporni u tome da ostanu bliski sa simpatijom, koja i nije toliko vredna pažnje.

Lav

Iscrpljenost i orjentisanost na poslove koji donose manju zaradu forsiraju Lavove da porazmisle o svojoj budućnosti. Moguća su smanjena plate, ali i povećanje troškova. Komunikacija sa partnerom je postala loša onog momenta kada se pojačao pritisak, što zbog posla, što zbog međusobnog nerazumevanja. Ovakva situacija će se održati do poslednje nedelje juna. Slobodni Lavovi mogu da se nadaju razvoju situacije sa novom simpatijom.

Devica

Device imaju sve više posla i sve više se povećava odgovornost, što će se ispostaviti kao dobro. Trenutno gomilanje obaveza će samo pokazati da je moguće i više uraditi uz visok kvalitet na kraju. Javlja se opasnost do pogrešne procene nekog saradnika, pa je sve odluke potrebno dva puta prekontrolisati. Osetno poboljšanje na polju ljubavi će ove nedelje biti upečatljivo, dok slobodni pripadnici znaka dobijaju upliv pozitivne energije koji će svakako biti primećen od strane potencijalnih simpatija.

Vaga

Vage moraju da naprave malo bolji plan i da pronađu rešenja za posao i odnose na istom jer će u suprotnom lako ulaziti u sukobe i ostavljaće posao nedovršenim. Moguće je pokretanje nekih kreativnih ideja, koje bi kasnije postale isplative. Veliki broj pripadnika ovog znaka se bori sa ljubomorom ljubavnog partnera, a ispod svega se krije veliko nepoverenje, sa obe strane. Slobodni pripadnici ovog znaka su na korak od ulaska u tajnu vezu.

Pročitajte još:

Škorpija

Izostanak velike podrške nadređenih na poslu će značajno uticati i na kvalitet posla koji bi trebalo da se odradi ove nedelje. Škorpija razočarenje lako pretvori u osvetu, pa ako ne postoji druga opcija u vidu posla, ovaj momenat bi trebalo preskočiti. U ljubavnim odnosima nedostaje intimnih i bliskijih razgovora pa bi to trebalo da bude prioritet. Slobodne Škorpije lagano ulaze u odnos koji će se brzo završiti.

Strelac

Posebno je potrebno obratiti pažnju na ponude za posao koje se budu nudile ove nedelje. Jedna od njih je i saradnja sa uspešnim saradnikom koji može otvoriti vrata nekim novim i isplativijim poslovima. Zauzeti pripadnici znaka uvode novine u ljubavni odnos koje svakako mogu poboljšati celokupno stanje. Slobodni Strelčevi se mogu zaljubiti u prijatelja ili poznanika.

Jarac

Jarčeve očekuje uspeh u poslu zbog ideja i snalažljivosti, a najviše zbog dobre organizacije. Podrška i nagrada neće izostati. Veza i ljubavni odnosi dobijaju upliv pozitivnije energije, pa su moguća mirenja i prevazilaženja nesporazuma. Slobodne očekuje nedelja tokom koje će im se rasvetliti tajna ili nedoumica u vezi sa osobom koja im se dopada.

Vodolija

Vodolije očekuje jedna malo duža borba sa finansijama koja je počela već prethodne nedelje. Opasnost od rizičnih investicija je još uvek aktuelna, kao i od preteranih troškova. Konfuzija na radnom mestu i sa saradnicima ulazi u fazu kada je potrebno smanjiti nepotrebnu komunikaciju i okrenuti se boljoj organizaciji. Glavna reč koja opisu emotivne odnose ovog znaka je saradnja. Potrebno je i prilagođavanje, kao i direktnost kada su potrebe u pitanju. Slobodne Vodolije će pokušati da obnove vezu sa nekim iz prošlosti.

Ribe

Preuzimanje inicijative i poslovni uspesi koji slede iza neće izostati ove nedelje. Nametanje autoriteta nije dobra opcija, specijalno ako se odnosi na kolege na radnom mestu. Zauzeti pripadnici znaka uživaju konačno u ljubavi, jer su tako iščekivane podrška i poštovanje od partnera tu. Slobodni pripadnici znaka će imati priliku da upoznaju nekog novog i neobičnog posredstvom prijatelja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram