Nedeljni horoskop: Lav na velikoj prekretnici

nedeljni horoskop
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte nedeljni horoskop za period od 26. oktobra do 2. novembra 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Ove nedelje ćete imati sreće na polju posla, specijalno ako pružate neke konkretne usluge. Emotivni odnosi se popravljaju od sredine nedelje, i to samo zato što partner ima inicijativu. Pripazite na zajedničke ciljeve, oni vas vode kao uspešnijim ljubavnim odnosima. Stabilnije stanje na polju finansija pružaju i mogućnost nekog hedonističog izleta.

Bik

Vaša glavna tema ove nedelje će biti usklađivanje posla i emotivnog života. Sposobnost da se prilagodite obavezama će vas obuzeti toliko da nećete moći da stanete kako biste odmorili. Suzdržite se od ljubomore i opsesivnog ponašanja unutar veze i sagledajte odnos iz vedrije perspektive. Moraćete da poradite na svakodnevnim radnim navikama.

Blizanci

Ove nedelje će vam energija biti podeljena između posla i svakodnevnih obaveza prema kući. Vaša potreba da se maksimalno zabavite i opustite jača od sredine nedelje i zbog toga ćete se lagano prepuštati. Neki interesantni izlasci i razgovori mogu iznedriti potencijalno novu vezu. Finansijska situacija nije sjajna, ali ide na bolje.

Rak

Ove nedelje postići ćete sve što ste planirali, uz to su moguće nagrade u vidu novca ili poklona. Ukoliko vaš posao uključuje javnost, ova nedelja vam omogućava veliki uspeh. Partnerski odnosi zahtevaju više bliskosti i razumevanja, pa ćete moći da pokažete svoje najbolej osobine u ovim situacijama. Od sredine nedleje popravlja vam se i odnos sa kolegama.

Pročitajte još:

Lav

Potreba da se povežete i uspostavite nove kontakte će ove nedelje imati i svoju realizaciju. Šarmom i dopadljivošću ćete privlačiti druge, dok će vaša lakoća u izražavanju biti mamac na koji će se svi zakačiti. Ovo će odlično uticati na emotivne odnose, specijalno kod sveže zauzetih. Specijalan oprez je potreban u porodičnim zavrzlamama i pričama, jer neke tajne još čekaju da budu otkrivene.

Devica

Ovonedeljni uspeh u poslu će biti bogato nagrađen, specijalno ako ste u prethodnom periodu radili bez velikih pauza. Drugi deo nedelje donosi nove poslovne kontakte, ali i saradnju. Emotivni odnosi zahtevaju posvećenost i ozbiljnost, pa ćete zbog toga biti primorani da deo svoje energije prebacite i na ovo bitno polje. Pripazite na ishranu i redovnost u spavanju.

Vaga

Poslednja nedelja oktobra vam nudi priliku da pribavite sva potrebna sredstva za rad i okončate uspešnije mnoge poslove koji vam stoje nad glavom već neko vreme. Vaše liderske sposobnosti biće vidljivije već od sredine nedelje, a tada ćete imati priliku i da naplatite zaostale dugove. Partnerski odnosi i uopšteno stanje na ljubavnom polju poboljšava se od kraja nedelje, mada je još uvek napeta situacija sa partnerom. Ne privlačite tuđi bes na sebe arogancijom, budite obazriviji.

Škorpija

Ova nedelja donosi rezultate iz prethodnog perioda. Ovo se tiče posla, zarade i ljubavi. Mnogi će biti zadovoljni efektima, a nove akcije i ideje biće podržane. Pripazite na tajne i skrivene dogovore, neko može da se umeša bez pitanja i napravi pometnju. Još uvek vam je imunitet u padu, a manjak tečnosti u organizmu ne prestaje.

Strelac

Mnogi pripadnici znaka će biti u mogućnosti da neke porodične odnose dovedu u red i time smire neke tenzije koje traju već neko vreme. Nove poslovne ponude i uvećanje obaveza je izvesno, ali to neće značajno promeniti stabilnije stanje u kojem ste. I dalje je kritično na polju novca i dugova, ali mnogo manje nego inače. Pripazite na to kako iznosite emocije pred partnera, neke reči mogu da je/ga pogode.

Jarac

Ove nedelje ćete uvideti koliko je bitno da ne posmatrate sve kroz prizmu materijalizma, specijalno u emotivnim odnosima. Pruža vam se šansa da se profesionalno usavršite i time pospešite svoj poslovni portfolio, ali i da time obezbedite neki novi izvor prihoda. Emotivni odnosi ove nedelje doživljavaju kulminaciju i zbog toga ćete imati jasniji uvid u situaciju u kojoj ste. Pripazite na reči koje izgovarate, pre končno izrečenog razmislite dva puta.

Vodolija

Polako se razdanjuje na polju bliskosti i novca, pa preduzimate potrebne mere kako vam se isto ne bi ponovila dva ili više puta. Partnerski odnosi će procvetati tokom nedelje, pa je ovo idelano vreme da se naprave neki planovi, ali i kompromisi. Trenutno je bitno da se jačaju mentalne sposobnosti, pa ne bi bilo loše uvući se u neku komplikovanu literaturu ili učenje novih jezika.

Ribe

Imaćete priliku da uspostavite neku izuzetno bitnu u unosnu saradnju, koja donosi zaradu i to ubrzo. Ako potpisujete ugovore, prekontrolišite sve stavke i procenite sve moguće zamke. Partnerski odnosi su još uvek nestabilni, ali skloni pomirenju. U drugoj polovini nedelje partner ili neko blizak donosi lepe vesti koje će popraviti raspoloženje. Pripazite na ishranu i samopuzdanje, u oba slučaja zakidate sebe.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram