Ribe varaju samo iz jednog razloga, ali tako da baš boli

zašto ribe varaju
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U astrologiji se za neke horoskopske znake veruje da su više verni od drugih, dok drugi prevare a da ne trepnu. Astrolozi kažu da je tajna u znaku u kom se nalaze Mesec i Venera kod žena i Mars kod muškaraca. Tako se veruje da Ribe u suštini jesu odane, ali bez problema će prevariti partnera ako im ne ispuni jedan jedini uslov.

Ribe su najosetljiviji znak Zodijaka, a ljubav im predstavlja središte sveta. Ipak, budući da su pravi romantičari i idealisti, redovno se razočaraju kad partner ne ispuni visoka očekivanja njihovih fantazija, pišu na sajtu Your tango.

Pročitajte još:

Važno im je da pronađu nekog ko će im stalno iskazivati pažnju i uvek ih iznova uveravati koliko su voljene. Riba će se tad osećati sigurno i zaštićeno, pa joj neće pasti na pamet da uopšte pomisli na nekog drugog. Kad nađu srodnu dušu, spremni su na brojne žrtve i borbu kako bi veza opstala.

Kad će prevariti

Ribe žive u svom svetu i imaju svoja pravila, koja su često moralno pod znakom pitanja. Za njih je prevara vrlo fleksibilan pojam, a neretko su sklone, čak i kad su neverne, da žive u iluziji da nisu uradile ništa loše, što može da bude veoma bolno za partnera. Prevariće ako od veze ne dobijaju ono što im treba, a to su ljubav, sigurnost i osećaj zaštićenosti.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram