Nedeljni horoskop: Dva znaka na kraju sedmice očekuje iznenadni novac

Foto: Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Šta očekuje vaš horoskopski znak na polju ljubavi, posla i zdravlja?

OVAN

Ljubav: Razmišljate o budućnosti, želite da obezbedite svojoj porodici i voljenoj osobi sigurnost. Pokušajte da sarađujete sa partnerom i napravite dogovor koji će biti produktivan, zadajte svojoj vezi i braku nove ciljeve. Slobodni žele da uđu u ozbiljnu vezu sa osobom koju već dosta dugo poznaju.

Posao: Poslovna situacija je stabilna, prva polovina nedelje će biti mirna i nećete osećati veće turbulencije. Napokon možete da se odmorite i posvetite sebi. Četvrtak i petak mogu biti naporni, jer vas očekuju sastanci sa nadređenima.

Zdravlje: Vašem telu nedostaje fizičke aktivnosti.

BIK

Ljubav: Početak proleća doneo vam je želju za uređenjem doma, koja se prenosi i na nedelju pred nama. Nemojte ukućanima zadavati tempo, ostanite toleranti i rasporedite obaveze u skladu sa planovima partnera. Slobodni uživaju u vikendu i druženju sa prijateljima.

Posao: Nemojte brzopleto trošiti novac, rasporedite lepo svoj kućni budžet kako krajem nedelje ne bi osetili finansijsku krizu. Radna atmosfera je melanholična, vaše kolege nemaju energije i oseća se napetost u kolektivu. Pokušajte da izbegnete sukobe.

Zdravlje: Dobro.

BLIZANCI

Ljubav: Blizanci su prošli turbulentan period sa partnerom, sada ćete moći da se opustite. Vi napokon možete da verujete partneru i osećate se sigurno. Pred vama je nedelja sa pozitivnim dešavanjima, druženjem i zaista ćete uživati u zagrljaju voljene osobe. Slobodni ne žele da pokažu otvoreno emocije prema osobi koja im se dugo dopada- možda je vreme za rizik.

Posao: Teško vam je da se skoncetrišete, voleli bi da odete na odmor. Ukoliko je moguće pokušajte da uzmete nekoliko dana slobodno kako bi se opustili i odmorili. Radna atmosfera od vas traži maksimum, nadređeni neće dugo trpeti vaše krize.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

RAK

Ljubav: Očekuje vas nedelja u kojoj ćete biti usresređeni na dalje rođake i prijatelje koje dugo niste videli. Uživaćete u smehi i provesti što više vremena u prirodi. Slobodnima će prijati društvo a zauzeti Rakovi ne treba da zaborave na partnera i njegove planove.

Posao: Nećete se opterećivati poslom, smatrate da ste se u prethodnom periodu trudili previše. Nadređeni vide vaš trud i zalaganje i neće vam stvoriti neprijatne situacije, tako da možete da se opustite. Zapišite važne obaveze, kako ne bi i njih prevideli!

Zdravlje: Migrena.

Horoskop, prijateljica, prijateljice
Foto: Shutterstock

LAV

Ljubav: Pokušajte da se opustite i zaboravite na poslovne obaveze. Neprestano mislite o poslu što počinje da smeta partneru, osećaće se usamljeno. Slobodni uživaju u tempu života koji su nametnuli sami sebi, ovo je produktivan period za lični napredak.

Posao: Očekujete finansijski dobitak sredinom nedelje, ali on može zakasniti. Nemojte se dodatno nervirati, trošite snagu na stvari koje ne možete da promenite. Fokusirajte se na radne zadatke i ostavićete fantastičan utisak na kolektiv.

Zdravlje: Brzo se umarate, proverite opšte stanje organizma.

DEVICA

Ljubav: Vi ste lepo raspoloženi i čini vam se da je partner taj koji iznova stvara probleme. Razmislite dva puta o tome šta ste prećutali i kako ste se ponašali u proteklim nedeljama- krivica je obostrana. Slobodne Device žele da se odmore i uživaju u udobnosti doma.

Posao: Imate utisak da vas pritiskaju sa svih strana ali imajte na umu da je ovo prolazan period. Nemojte shvatiti svačije reči ozbiljno i sami postavite prioritete. Sam kraj nedelje doneće vam lepe vesti, a mnogima od vas i povišicu.

Zdravlje: Bez većih promena.

VAGA

Ljubav: Vage su organizovale svakodnevnicu tako da u njoj nema mesta za nepredviđene susrete i spontana druženja. Vaša organizovanost dovodi drage ljude do ludila, morate ih upoznati sa svojim obavezama kako bi vas bolje razumeli. Za slobodne pripadnike znaka nema većih promena.

Posao: Usresređeni ste na posao, vama ne promiče ni jedna sitnica i sigurni smo da će vam ovakva koncetracija doneti uspeh. Početak nedelje je izuzetno stresan, ali kako nedelja odmiče polako ćete se opustiti. Očekuje vas manji finansijski dobitak na kraju nedelje.

Zdravlje: Smanjite unos slatkiša.

ŠKORPIJA

Ljubav: Nedelju započinjete u romantičnom raspoloženju, imate ideje za izlaske sa voljenom osobom i želite maksimalno da joj ugodite. Slobodne Škorpije očekuju zanimljivi susreti, nemojte sklapati nova poznanstva ako postoji osoba sa kojom ste dugo u kontaktu. Morate definisati ovaj odnos!

Posao: Kod vas je poslovna situacija turbulentna, imate utisak da vas niko ne razume. Nemojte preuzimati celokupan posao na sebe, podelite zadatke sa svojim kolegama. Zaslužili ste odmor, ali će on u toku sledeće nedelje izostati.

Zdravlje: Stabilno.

Foto:Shutterstock

STRELAC

Ljubav: Pred Strelčevima je miran period, pun međusobne podrške i razumevanja partnera. Pozitivna energija će vas pratiti tokom nedelje ali bi trebalo da se produži i na nedelje pred vama. Slobodne ne očekuju nagle promene, uživaćete u slobodnom vremenu i druženju sa prijateljima.

Posao: Vi ne volite laži i ne tolerišete ih, ali ćete biti prinuđeni da prećutite i ne odreagujete na uporne laži jednog od kolega. Nemojte dopustiti da vas ova situacija uzdrma, usresredite se na lični razvoj i napredak.

Zdravlje: Bolovi u donjem delu leđa.

JARAC

Ljubav: Nemate planove, odlučili ste da maksimalno uživate u svakodnevnici i da se prepustite emocijama. Ovo je velika promena, biće vam potrebno vreme da stišate svoj temperament. Slobodne Jarčeve očekuje udvaranje osobe koju već dugo poznaju.

Posao: Poslovna atmosfera je napokon prijatna, susrećete se sa pozitivnim stavom kolega što će vam dati volju za rad. Nemojte odustati od svojih ciljeva, potrudite se da održite kontinuitet i ispratite tempo koji vam nameću.

Zdravlje: Opustite se, vašem telu potreban je odmor.

VODOLIJA

Ljubav: Nemojte dozvoliti da vas mišljenje vaših prijatelja poremeti, vaša intuicija je nepogrešiva. Slobodne očekuje susret sa nešto starijom ali izuzetno zanimljivom osobom. Za Vodolije u vezi i braku ovog puta nema većih promena.

Posao: Vi učite važne lekcije na polju posla, morate se izboriti za sebe. Isplanirajte svoj govor za važne sastanke i hrabro se suočite sa problemima kako bi zadobili poštovanje svojih kolega. Finansija situacija je dobra, očekuje vas finansijski dobitak.

Zdravlje: Moguća prehlada.

RIBE

Ljubav: Ribe su u proteklom periodu činile sve kako bi ugodile partneru, sada je vreme da ugodite sebi. Istaknite sve što želite i stavite sebe u prvi plan. Slobodne Ribe provešće nedelju mirno, u krugu dragih ljudi. Ukoliko želite možete stupiti u kontakt sa osobom prema kojoj ste davno osetili simpatije, ali nikad niste realizovali svoj odnos.

Posao:Poslovna situacija je stabilna, dani pred vama biće mirni. Možete da se opustite, zapravo vi ste dugo težili ka poslovnoj stabilnosti i nema razloga da ne budete srećni. Ukoliko ste planirali veću kupovinu, odložite je za sam kraj nedelje.

Zdravlje: Dobro se osećate, piše Mogu ja to sama.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram