Nedeljni horoskop: Devici fali nežnost

Margot Robi; Foto: RED GRANITE PICTURES - Album / Album / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile sledeće nedelje.

Ovan

Ovnovi se ove nedelje bore sa neuhvatljivim partnerom. Promena raspoloženja i stalna potreba da se sve dovede u red je dominantna tokom cele nedelje.

Finansijska situacija konačno ulazi u stabilnije tokove, dok se posao opet gomila. Mnogi mogu da očekuju neke okončanja na poslovnom planu, bilo da je u pitanju zaposlenje ili saradnja.

Bik

Glavna tema ove nedelje za sve pripadnike ovog znaka je samopouzdanje. Doslednost će takođe biti potegnuta, jer mnogi Bikovi trenutno ne mogu da se skrase, ni fizički, a ni mentalno.

Mnogi će biti skloni pogrešnim procenama, specijalno na polju posla i zarade, dok će početak nedelje obeležiti rad na detaljima i to onih propuštenim. Ljubavni odnosi su skloni promenama, tako da su mogući raskidi već krajem nedelje.

Blizanci

Mnogi Blizanci će ove nedelje pokušati da daju svoj maksimum, ali će isto tako opet biti u zaostatku. Neki dugovi će konačno biti otplaćeni, što finansijski, što lični, ali to neće promeniti nestabilnu situaciju na polju zarade.

Partnerski odnosi će biti podložni sukobima i to zbog različitih potreba i nemogućnosti međusobnog razumevanja.

Rak

Rakovi se ove nedelje bave odnosima među prijateljima. Mnoga dugogodišnja prijateljstva će sada biti raskinuta, zbog egoizma i ljubomore.

Pročitajte još:

Pojačan libido i seksualna želja približiće one koji su u stabilnim odnosima, dok će slobodni pripadnici znaka pokušavati da zavedu simpatije na sve moguće načine. Opasnost od dvostrukih veza i tajnih kontakata ne jenjavaju ove nedelje. Posvećenost poslu i obavezama je i dalje jaka, pa tu ne bi trebalo da bude većih problema.

Lav

Ove nedelje će se pokazati požrtvovanost svih Lavova na poslu. Vredan rad će biti cenjen, a neki pozitivni ishodi tek slede. Biće nekih nedoumica oko budućnosti nekih projekata, što će dosta usporiti rad.

Partnerski odnosi su još uvek nestbilni, a svađe učestale. Lavovi imaju zadatak da slome sopstveni ego, na bilo koji način. Slobodni pripadnici znaka se vraćaju u prošlost i tamo traže odgovore za trenutno nezadovoljstvo.

Devica

Nakon svih promena koje su zadesile pripadnike ovog znaka, konačno stiže nedelja tokom koje će moći da predahnu. Fokusiranost na posao i zaradu će biti prioritetni, dok će partnerske odnose ostaviti po strani. Upravo ovo može rezultirati odsustvom bliskosti i nežnosti, što će imati neke posledice.

Slobodne Device će imati potrebu da pokažu koliko su napredovale, specijalno na polju komunikacije.

Vaga

Vladar ovog znaka se sprema za retro hod, što znači da se teme prošlih ljubavi i nekih finansijskih problema vraćaju. Ovo nije poziv da se mire sa osobama koje im ne odgovaraju, već da iskoriste priliku da procene koliko su odmakle od prošlosti i nekih grešaka. Poslovna atmosfera će biti povoljnija nego pre, specijalno krajem nedelje.

Škorpija

Većina pripadnika ovog znaka će morati da se okrene ka partnerskim odnosima. Priče o budućnosti istih obeležiće nedelju. Mnoge Škorpije će biti primorane da se menjaju i da pristupaju malo mirnije svakom problemu. Posao i saradnje će biti i dalje dobre, mada će nedostajati entuzijazma i volje. Finansijski problemi polako izbijaju u prvi plan iako još uvek nije vreme za paniku. Potencijalna zarada može doći sa neočekivane strane.

Strelac

Ove nedelje sva pažnja je usmerena na svakodnevicu i bolju organizaciju. Pomalo ljubomoran partner može uneti nemire i potrebu da se mnogi Strelčevi distanciraju, iako to ne donosi rešenje.

Slobodni pripadnici znaka će morati dosta da se potrude kako bi bili uverljiviji simpatijama. Posao i novac su trenutno u fazi mirovanja, ali stižu uskoro nove obaveze pa nema opuštanja.

Jarac

Jarčevi su trenutno u međuprostoru, specijalno po pitanju ljubavi i veza. Moraće puno da rade na sopstvenim pogrešnim uverenjima kako bi dobili ono što žele, a to je ljubav. U poslu će morati da se posvete više nekim starim problemima zbog kojih će biti mentalno odsutni, što će se odraziti na dom i porodicu.

Uvećavaju se troškovi ove nedelje, pa je potrebna obazrivost.

Vodolija

Vodolije su ove nedelje blizu usporavanja koje im je preko potrebno. Polje zabave i ljubavi je aktivno, pa se zbog toga manje bave poslom i svakodnevnom problematikom.

Zauzeti pripadnici znaka prave veliko spremanje u samom odnosu, menja se dinamika kao i potrebe, bliskost postaje izuzetno važna, a da bi se do nje došlo, potrebno je da se uspostavi bolja komunikacija.

Novca je i dalje malo i to će biti bitna tema i tokom meseca.

Ribe

Ribe se često isključuju i uključuju u svetu realnosti, pa tako i ove nedelje funkcionišu. Pomoć prijatelja će ove nedelje dobro doći, dok će partnerski odnosi ući u malo stabilniji period.

Slobodni pripadnici znaka će biti zavedeni nekim porukama bivših ljubavi koje mogu na kratko da stvore idealnu atmosferu za novo razočaranje. Još uvek je tenzija prisutna na polju posla iako su neke odluke i potezi već napravljeni.

 

***

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram