Nedeljni horoskop: Bikove čeka uspeh, pred Škorpijama buran period

Foto: Credit line: Clint Brewer Photography/ A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Evo šta su nam zvezde spremile za sledeću nedelju.

Pogledajte nedeljni horoskop za dane od 5. do 11. septembra.

OVAN

LJUBAV: Trenutne okolnosti vas mogu primorati da se raspravljate sa partnerom jer s dubokim uverenjem zastupate svoje gledište. Ovo je vreme kada su osećanja veoma jaka i možda ćete biti iznenađeni koliko duboko sežu. U ovom periodu morate analizirati svaku reč koju čujete. Planovi za vašu zajedničku budućnost sada mogu biti nerealni i preambiciozni u jednoj ili dve oblasti. Smirite situaciju sa partnerom time što ćete izaći negde gde nikada niste bili, ali ste uvek želeli da idete. Slobodni Ovnovi, očekujete povoljne promene ili vesti u vezi sa ličnim životom. Ne odbijajte pozive prijatelja za izlazak.

POSAO: Rađate novu ideju ili projekat koji će vam doneti mnogo sreće i uspeha na duge staze. Poboljšajte svoju finansijsku situaciju pripremom i potpisivanjem ugovora sa bankarskim institucijama. Naoružajte se strpljenjem i završite svoje zadatke.

ZDRAVLJE: Moguća hormonska nestabilnost, promene raspoloženja, usponi i padovi energije. Slušajte svoje telo, budite aktivni kada osećate potrebu, odmarajte se i mirujte kada se osećate ispražnjeno.

BIK

LJUBAV: Uskoro ćete možda morati da pristupite onom mestu u svom srcu gde postoje pojedine od vaših najdelikatnijih emocija. Rizikujete da uništite stabilnu vezu ako ne pokažete potrebnu smirenost i staloženost. Shvatite da vaše lične teškoće ometaju vaše reči da dođu do onih kojima su namenjene. Sve nemire je lako prevazići ako ne brinete previše. Putujte samo ako imate dovoljno novca i to neće loše uticati na vaš budžet. Slobodni Bikovi, radujete se korisnim promenama koje uključuju vašu simpatiju. Ništa ne forsirajte, sve će doći na svoje mesto.

POSAO: Počnite da analizirate svoje motive za usvajanje određenih obrazaca ponašanja kako biste stvorili novu perspektivu. Budite oprezni ako treba da proverite finansijsku dokumentaciju. Zvezde poručuju da će biti uspešni oni koji se bave nekretninama i trgovinom.

ZDRAVLJE: Zarad duševnog i fizičkog zdravlja proširite sve aspekte svog mentalnog, emotivnog i fizičkog života, uvedite nove navike, odbacite one za koje znate da su loše.

BLIZANCI

LJUBAV: Razdražljivi ste i ne treba da obraćate pažnju na primedbe drugih. Budite strpljivi sa bližnjima i pokušajte da napravite kompromis ako je potrebno. Razmislite o određenim promenama – pogotovo u odnosu sa partnerom, s kojim već izvesno vreme stojite u mestu. Zajednički dođite do rešenja, a jedan od načina na koje vezu možete spasiti je ako odete na putovanje, možda na egzotično mesto gde će biti sami i iskusiti stvari koje inače niste u mogućnosti. Slobodni Blizanci, budite otvoreni za nove kontakte i poznanstva. Ovo je idealno vreme za razgovore sa kreativnim ljudima koji imaju šta da vam prenesu.

POSAO: Osećate se napeto zbog svoje nesposobnosti da rukujete količinom informacija koje su vam potrebne da biste ostvarili svoje ideje i planove. Finansijske koristi su nadohvat ruke, pa se nemojte plašiti da zatražite ono što znate da ste s pravom zaradili. Na novim sastancima ne propustite priliku da stvorite korisna partnerstva. Uspon je sa vama ako stabilizujete odnose sa kolegama i saradnicima.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, puni ste energije i spremni na sve izazove.

RAK

LJUBAV: Neočekivani postupci su uzrok komplikacija u odnosima sa bližnjima. Pokušajte da ne budete ljuti na njih – svi imamo trenutke slabosti i negativnosti. Budite strpljivi i otvoreno razgovarajte sa svakim s kim ste se zamerili. Sa druge strane, partner vas u poslednje vreme prijatno iznenađuje, pa nemate potrebu da se odvajate od njega. Iskoristite ovaj period da se dodatno zbližite. Slobodni Rakovi, možda ćete morati da procenite svoje novo poznanstvo na drugačiji način od onog na koji ste navikli. Stvari se moraju promeniti, a zakopavanje glave u pesak neće pomoći.

POSAO: Bićete na pravom mestu u pravo vreme i da biste bili uspešni, potrebno je samo da sledite svoju intuiciju. Uskoro za vas počinje izuzetno povoljan trend u kome imate mogućnost da zaradite značajnu sumu novca. Naći ćete se okruženi zanimljivim i uticajnim ljudima koji će možda želeti da vam budu korisni i podrže vaše planove i projekte.

ZDRAVLJE: Veoma ste osetljivi, emotivno i psihološki, pa se zato bavite stvarima koje vas uzemljuju i opuštaju. Ne iscrpljujte se i ne preterujte ni u čemu, da se ne biste razboleli.

LAV

LJUBAV: Suočavaćete se sa poteškoćama u odnosu sa partnerom koje ste sami izazvali. Pokušajte da ne kritikujete, već mirno i razložno dođite do rešenja koje će biti obostrano povoljno. Bićete ljuti na svoje voljene jer će možda ignorisati vaše ideje i planove. Nije preporučljivo sada putovati jer su vam misli zauzete hitnim poslovima i rasejani ste. Ne dajte da vas ovo deprimira, jer bi u bliskoj budućnosti određeni događaj mogao da napravi veliku razliku i podstakne stvaranje pojedinih zanimljivih promena. Slobodni Lavovi, možda ćete biti primorani da usporite i razmislite kuda situacija sa novim poznanikom zapravo ide, i koji su vaši motivi u tom odnosu. Nebeska energija vas čini da se osećate nedovoljno spremnim u vezi sa određenim pitanjem. U vreme ovog perioda imate tendenciju da upoznajete neprikladne ljude. Posvetite se sebi i budite strpljivi.

POSAO: Na poslovnom polju može da se pojavi neko ko će pomoći da vam se otvore vrata na koja već izvesno vreme kucate bez odgovora. Ukoliko okupljate tim ili postajete njegov deo u ovom periodu, to će biti pobednički potez. Haos i neefikasnost su dve situacije koje treba da pokušate da izbegnete po svaku cenu.

ZDRAVLJE: Vreme je da promenite pojedine navike i uvedete zdraviju i organizovaniju rutinu u svoju svakodnevicu. Ishrana, vežbanje, spavanje, o svemu povedite računa.

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da ćete se u ovom periodu suočiti sa poteškoćama u porodici. Energija zvezda može vas naterati da se ponašate iracionalno kada zaista morate da se smirite i budete strpljivi. Zadovoljni sobom biće oni od vas koji su staloženi i ne stvaraju sukobe. Obradovaće vas vesti o predstojećim srećnim događajima – u odnosu sa partnerom. Iskoristite još uvek tople dane ove godine i zajedno idite na kampovanje, pecanje ili bilo kakvu aktivnost na posebnom, lepom mestu u prirodi. Slobodne Device, nebeska konfiguracija vas srdačno poziva da sednete i analizirate svoj život iz što više različitih perspektiva. Planetarna konfiguracija ovog perioda donosi sve vrste kreativnih i inspirativnih mogućnosti za pravljenje planova za budućnost. Nemojte se kriti od svojih problema.

POSAO: Možete osećati pritisak da delate i donosite odluke, ali zvezde vam savetuju da pričekate i da se dodatno informišete iz više izvora, da biste bili sigurni šta treba da učinite. U ovom trenutku morate pustiti svoju intuiciju da vodi put i bićete uspešni. Dobro analizirajte svoju finansijsku situaciju.

ZDRAVLJE: Radite nešto opuštajuće i inspirativno da napunite baterije i prevaziđete manje zdravstvene smetnje – mogući bolovi u zglobovima i hormonska nestabilnost.

VAGA

LJUBAV: Pripazite se bliskih prijatelja jer vam mogu postati neprijatelji zbog ljubomore koje osećaju prema vašim uspesima – na svim poljima. Da, ovo je povoljan period za vas, što se ogleda i u vašem sve boljem odnosu sa partnerom, sa kojim uživate da planirate nove aktivnosti i poduhvate. Bez obzira da li neko blizak odobrava vaše planove ili ne, to ne bi trebalo da vas spreči da ih sprovedete do kraja. Slobodne Vage, nemojte preterano analizirati svaki mali detalj koji vam se nađe na putu. Uskoro će postati očigledno da se ništa neće dogoditi ako ne idete napred i ako se ne trudite. Planirajte i budite svoji, a promene će ići u vašu korist.

POSAO: Budite oprezni u svojim postupcima i postići ćete veliki uspeh. Završavajte poslove redosledom kojim se pojavljuju, poštujte rokove i ponašajte se korektno i taktično u poslovnom okruženju – to vam i inače ide od ruke.

ZDRAVLJE: Napravite važnu investiciju danas – uložite u sebe. Potrebno vam je kretanje, ali radije odaberite šetnju u prirodi (čak i po kiši), nego vežbanje u zatvorenom prostoru.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ovo bi mogao biti pomalo nepredvidiv period u pogledu vaših emocija, ali onaj koji na kraju ipak ispadne dobro. Budite ujednačeni ili ćete u odnosu sa partnerom morati da se pozabavite rešavanjem problema koji mogu biti dugotrajni. Imajte na umu da su u ovom trenutku vaši odnosi sa drugima ključni deo vašeg uspeha, koji emotivno povoljno deluje i na vas, i na njih. Slobodne Škorpije, idite na zabavno putovanje. Verujte svojoj intuiciji jer je na vašoj strani. Nova poznanstva su izvor nevolja. Stižu vesti koje će vas promeniti iznutra i spolja.

POSAO: Treba da počnete da radite na ostvarenju dugogodišnje želje, ili određenog cilja koji je konačno dočekao trenutak sprovođenja. Pažljivo sumirajte razgovore sa poslovnim partnerima i saradnicima i postanite svesni problema koji morate da rešite na vreme. Ako vam provereni kontakt nudi priliku koja će vam doneti dobar profit – gledajte da je prihvatite.

ZDRAVLJE: Ljutnja i “kratak fitilj” su znak da ste pod stresom. Pronađite način da kanališete negativnu energiju i da se opustite – kroz kreativni, aktivni hobi u kom uživate.

STRELAC

LJUBAV: Ako odnos sa partnerom već izvesno vreme nije povoljan, sačekate još jedan dan pre nego što donesete konačnu odluku. Možda možete da potražite savet terapeuta ili osobe kojoj verujete, ali konačna odluka je na vama. Zvezde poručuju da je sad trenutak i da se pozabavite starim problemom za koji ćete pronaći adekvatno rešenje. Nedavne promene vam pomažu da shvatite da vaše nade neće odgovarati vašim očekivanjima. Ako ste imali velike planove za izlet ili putovanje, možda ćete morati da ih otkažete. Slobodni Strelci, razmislite da li vam ide u prilog da u ovom trenutku upoznajete nove ljude. Budite strpljivi i taktični.

POSAO: Razlog za intrige oko vas je u vestima o materijalnom uspehu koji će vas uskoro obradovati. Vaše akcije su uspešne i doneće vam novo priznanje i odličan prihod. Planetarna konfiguracija donosi mnogo dobrih ideja koje ćete sprovesti u planove, a potom i u rezultate.

ZDRAVLJE: Čini se da je sve što se dešava u vašem životu uobičajeno, i osećate se mirno, ali ste napeti. Moguće prolazne zdravstvene smetnje, manji hormonski disbalans ili meteoropatske reakcije.

JARAC

LJUBAV: Izvinite se partneru ako ste ga uvredili i iskreno razgovarajte o svemu što vas muči. Ako budete strpljivi, sve će biti u redu. Vreme je da sebe sagledate iz daljine – očima drugih ljudi i shvatite da je vaše ponašanje iritirajuće i da treba da se izvinite. Moguće je da će vaši napori propasti u toku ovog perioda, ako ne preduzmete neophodne mere predostrožnosti. Slobodni Jarčevi, dobro procenite svoje nove poznanike ako razmišljate o tome da ih trajno privučete u svoj život. Možda bi bila dobra ideja da se smirite uz putne brošure i isplanirate odmor negde na egzotičnom mestu, na kom i dalje u potpunosti vlada leto. Uskoro će doći do sjajnog osećaja harmonije i oko vas može doći do pojedinih iznenađujućih promena i novih dešavanja.

POSAO: Uredite svoju računovodstvenu arhivu jer vas poreska revizija može iznenaditi. Planete obećavaju realizaciju starog plana. Veliki uspeh je pred onima koji se bave kreativnim profesijama – fokusirajte se na svoje ciljeve i ne dozvolite distrakcijama da vas preusmere, ne tražite prečice i ne prihvatajte zaobilaznice. Pažljivo merite svoje reči i dela.

ZDRAVLJE: Zdravi ste i imate dovoljno energije da se suočite i da iznesete sve izazove u ovom periodu.

VODOLIJA

LJUBAV: Imate sumnje u ispravnost sopstvenih stavova, jer dopuštate da vas drugi poljuljaju. Pojava zabrinjavajućih nerešenih porodičnih problema sada je moguća, pa reagujte pre nego što bude prekasno. Ne smete biti nestrpljivi u pogledu partnera, samo zbog sitnih prepreka na putu. Planetarna energija vas može podstaći da razmislite i analizirate svoje ponašanje. Slobodne Vodolije, uskoro ćete imati potrebu da promenite svoj stav prema određenoj osobi. Vreme je da budete praktični na veoma pažljiv način, umesto da trošite vreme na smišljanje mnoštva nerealnih planova.

POSAO: Prosperitet zahteva od vas da budete taktični i da ne pričate više od dozvoljenog, posebno kada su u pitanju vaše nove ambicije i ideje. Ako ste zanemarivali važne stvari u vezi sa finansijama, onda ćete imati koristi ako se bavite ovim pitanjima bez odlaganja.

ZDRAVLJE: Promenite okruženje koje vas zamara i udaljite se od toksičnih osoba koliko je to moguće. Čuvajte svoj duševni mir i ravnotežu, da biste sačuvali zdravlje.

RIBE

LJUBAV: Čini se da ste posebno vatreno i avanturistički raspoloženi, pa ne zaboravite i da partnera uključite u svoje nesvakidašnje podvige. Sa druge strane, odložite donošenje važnih odluka jer ste zbunjeni, nestrpljivi i možda nisu ispravne. Pokušajte da ne sledite nijedan savet koji vam može štetiti – posebno ako ste opsesivno očarani onim ko ga je dao. Vaše greške mogu potpuno promeniti vaše glavne ciljeve za ovaj period, ali to će vam ići u prilog. Procenite ne samo svoja osećanja, već i svoje ponašanje. Slobodne Ribe, ako ste uskoro dogovorile dejt, možda neće ići striktno po planu, ali nemojte da vas to obeshrabri. Ljubav se pronalazi na mestima na kojima najmanje očekujete. Budite u miru sa sobom.

POSAO: Ključ prosperiteta je vaša savesnost. Očekujte nevolje zbog finansijskog uspeha koji je uznemirio vaše kolege. Međutim, ujedno ćete steći korisne informacije i saznanja, a ako se bavite intelektualnim poslom, uživaćete u uspehu koji postižete.

ZDRAVLJE: Iako ste puni energije, prištedite se malo – potrebu za aktivnošću preusmerite sa neumornog rada na rekreaciju i aktivno opuštanje u prirodi.

***

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Pinterest

Instagram