Dnevni horoskop za 4. 9: Blizanci upadaju u finansijske probleme

dnevni horoskop
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 4. septembar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Iskoristite ovu nedelju da se odmorite i napunite baterije za narednu sedmicu. Prijaće vam porodično okupljanje i razgovori.

Ljubav: Nemate prepreka na ljubavnom planu danas, što u prevodu znači – prepustite se uživanju.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Bikovi bi pored planiranog odmora mogli i da se pozabave pravljenjem nekih načelnih planova za narednu sedmicu, neće škoditi.

Ljubav: Posvetite se dragoj osobi, poklonite joj neki fini znak pažnje i uživajte u dobroj i opuštenoj atmosferi.

Zdravlje: Odlično.

#related-news_0

Blizanci

Posao: Budite racionalni koliko je to moguće kada su finansijske transakcije u pitanju. Neki troškovi bi mogli biti zaista nepotrebni danas.

Ljubav: Pustite neka stvari idu svojim tokom i ništa ne forsirajte. Potrudite se na svaki način da ugodite dragoj osobi.

Zdravlje: Osetljivost grla, piše astroputnik.

Rak

Posao: Rakovi bi danas trebalo da budu u prvom planu, što znači – podredite sve obaveze svojim potrebama i potrudite se da sebi priuštite neko malo zadovoljstvo.

Ljubav: Još lepša slika očekuje vas na ljubavnom planu. Mogli biste da doživite trenutke za pamćenje sa voljenom osobom.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Promenljivo raspoloženje moglo bi da zadesi Lavove ove nedelje, pa bi bilo dobro poslušati neki prijateljski savet.

Ljubav: Uglavnom bavljenje samim sobom i suočavanje sa sopstvenim dilemama i razmišljanjima mogli biste da očekujete danas.

Zdravlje: Rasteretite polje psihe.

Devica

Posao: Device bi mogle danas da budu vrlo aktivne kada je u pitanju pomoć nekom od bliskih poslovnih saradnika.

Ljubav: Odličan dan biste mogli da očekujete na ljubavnom planu. Pokažite naklonost dragoj osobi, iznenadite je nekom finom sitnicom i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Još jedan opušten dan je pred Vagama. Akcenat bi mogao da bude na nekim manje zahtevnim obavezama.

Ljubav: Danas biste mogli da na neke stvari konačno stavite tačku i pokrenete teme za poboljšanje postojeće ljubavne situacije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Dobar dan je pred Škorpijama koje su poslovno povezane sa inostranstvom. Neke prilike ne treba propustiti.

Ljubav: Nemojte da ulazite u neke neobične ili avanturističke akcije koje bi mogle da iskomplikuju postojeći partnerski odnos.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Ako je još nešto od zaostalih obaveza ostalo, onda imate prilike da danas sve privedete kraju i ostatak dana se posvetite preko potrebnom odmoru.

Ljubav: Nije vreme da potežete priče iz prošlosti. Potrudite se da stvari posmatrate stavivši se u poziciju druge strane.

Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta.

Jarac

Posao: Obavite ono što je neodložno od obaveza, ispoštujte sebe i saradnike, a ostatak slobodnog vremena odmorite kako biste napunili baterije za novi radni ciklus.

Ljubav: Odličan dan je pred vama da svu pažnju posvetite ugađanju dragoj osobi, koja će i te kako znati da vam uzvrati. Uživajte.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Vodolija

Posao: Obaveza bi moglo da bude dosta i sve prioritetno ćete uspeti da odradite. Ako nešto ostane, neće biti smak sveta.

Ljubav: Iako biste možda želeli najviše da se posvetite ljubavnoj sferi, danas će vam to teško poći za rukom, prvenstveno zbog brojnih drugih obaveza ili loše organizovanosti.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Ribe

Posao: Ribe bi trebalo da se pozabave aktivnim odmorom i opuštanjem. Prijala bi vam fizička aktivnost, sport, boravak na otvorenom. Uživajte.

Ljubav: Moguće je novo poznanstvo, pa eto prilike da se dodatno opustite i podignete sebi raspoloženje.

Zdravlje: Odlično.

BONUS VIDEO: Lav – najvelikodušniji muškarac Zodijaka

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram