Najgori i najbolji dan za venčanje u 2022. prema astrolozima

Foto: BlueMoon Stock / Alamy / Profimedia

U astrologiji možemo da pronađemo savete za svaku životnu situaciju - pa i planiranje venčanja. Ako organizujete svadbu ove godine, astrolozi upozoravaju na jedan datum koji valja izbegavati.

U astrologiji, Venera je jedina planeta koja se bavi vezama i brakom.

Zato je opšte pravilo da, kada se procenjuje najbolji dan za donošenje velike odluke u vezi sa ljubavlju, baci pogled na to šta Venera radi u tom vremenskom okviru.

I postoji jedan nesrećan dan u 2022. kada će Venera biti na prilično izazovnom mestu, u konjunkciji sa Saturnom u Vodoliji, što je prema astrolozima jako loše, piše Elite daily.

U pitanju je 28. mart 2022.

Kada se Venera i Saturn sinhronizuju, ne piše se dobro. Venera predstavlja ljubav, jedinstvo i partnerstvo; Saturn predstavlja granice, ograničenja i stres.

Kako se ove dve planete spoje i formiraju konjunkciju 28. marta, Venerino dejstvo će biti ograničeno, što će otežavati izražavanje bilo kakvog ljubavnog osećanja.

Foto: Shutterstock

Ipak, to možda ne važi baš za vašu svadbu. Iako će 28. mart 2022. biti nesrećan na astro kartama, možda je to najbolji mogući dan za venčanje za vas i vašeg partnera.

A prema horoskopu, najbolji mesec za venčanje 2022. je april. A 30. april je konkretno najsrećniji datum.

Tog dana, Venera i Jupiter će se spojiti u Ribama, naglašavajući ljubav, jedinstvo i rast.

***

Bonus video: Fatamorgana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram