Tri znaka koja u maju čekaju veliki izazovi

Psihologija i astro 15. maj 202115:11 > 17. maj 2021 13:17
horoskop; maj; devojka; nervoza
Foto: Shutterstock

Maj je mesec cveća, sunca i prolećne lepote. Ipak, neće za sve znakove Zodijaka biti tako lep. Kojim znakovima je horoskop nepovoljan?

U maju nas čeka i „krvavi“ Mesec, 26. u mesecu. U astrologiji to označava veliku prekretnicu, a često dovodi do promena koje su potpuno neočekivane, piše Elite daily.

Pročitajte još:

Kada sezona krvavog Meseca započne, šta god da je kosmos planirao za vas, može vam izmaći iz ruku.

Merkur će 29. maja u Blizancima biti retrogradan, što će doneti negativnu energiju. Može se pokrenuti nedovršeni posao iz prošlosti ili se otvoriti vrata koja nikada nisu bila zaista zatvorena.

Tri znaka imaće najmanje sreće.

Rak

Od 8. maja i Merkur i Venera biće u vašoj 12. kući duhovnosti, podstičući vas da dozvolite sebi da osetite sve ono što ste skrivali. Možda krijete tajne i potiskujete svoje emocije kako biste prebrodili nešto što vas muči. Međutim, ovog meseca ćete se osećati kao da vas okean emocija preplavljuje, ohrabrujući vas da plivate u njima i razumete ih.

Devica

Ovaj mesec bi za vas mogao da bude vrlo užurban i život vam se može promeniti iz korena. Kada se pomračenje Meseca dogodi u vašoj 10. kući karijere 26. maja, pokrenuće promene koje utiču na vas kako na profesionalnom, tako i na ličnom nivou. Postoji ravnoteža između vašeg privatnog i javnog života, a ovog meseca će možda biti teško postići tu ravnotežu. Moraćete da preispitate šta su vaši ciljevi u karijeri. Možda će vas to dovesti do novog puta.

Strelac

Ako se ovaj mesec može sažeti u jednu reč, to bi bio „pritisak“. Možda vam se čini da ste preopterećeni; mnogo više nego što možete da izdržite. Kosmos vam sprema oluju. Snažna prekretnica učiniće da krenete na putovanje koje će vas voditi ka boljem upoznavanju sebe. Možda je puno teškoća na tom putu, ali to destinaciju čini mnogo vrednijom.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram