Mesec u Strelcu 23. novembra jednima donosi haos, a drugima ostvarenje najvećih želja

horoskop
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Burni dani su pred nama.

Mlad mesec u Strelcu počinje 23. novembra i donosi optimizam, povećava se želja za putovanjima, druženjem, vraća se vera u ljude i vera u dobro. Posle duboke i mistične Škorpije svima nam prija ovo osveženje.

Kako će se mlad mesec u Strelcu odraziti na horoskopske znakove?

Ovan

Vama se dešava potpuno nova energija. Okrenuti ste ličnim zadovoljstvima, maštate o putovanjima, želite da se družite sa prijateljima. Jedan umeren i srećan period je tut. Slobodni Ovnovi će imati prilike da se zaljube.

Bik

Još ima trzavica kod vas čak i sa optimističnim Strelcem. Promene unutar porodice, prijatelja, ljubavnog partena su izvesne, ali neće biti previše stresne.

Blizanci

Ljubavni život vam okupiraju drugi ljudi. Zauzmite stav i nemojte dozvoliti da vam se drugi mešaju.

Rak

Okupirani ste poslom i svakodnevnim životom. Previše je misli i obaveza i sve vas to dovodi u depresivno stanje. Zastanite i uvidite gde grešite.

Lav

Sledi lep odnos i energija u domu, porodici, a oni koji imaju decu će imati sa njima sjajan odnos. Takođe, pred vama je period ostvarenja ludih želja.

Devica

Emocije su naklonjene porodici, odnosno ženskoj osobi (može biti majka u pitanju). Ako nešto u tom odnosu nije bilo u redu, sada je vreme da se stvari potpuno isprave.

Vaga

Savet za vas je da se držite svojih emocija. Ne dozvolite da neko ili nešto utiče na njih. Maštate o putovanju, a sada to možete ostvariti, piše Luftika.

Škorpija

Idealno je vreme za Škorpije koje nemaju posao. Sada posao dolazi do vas, a vi koji čekate ugovor za stalno, vrlo je moguće da ćete ga dobiti.

Strelac

Slobodno zamislite najluđu želju. I samo se opustite i posmatrajte kako se želje ostvaruju.

Jarac

Sled duboki osvrt unutar sebe. Biće tu svega, a najviše prošlosti. Stanite, razmislite i donesite odluku da li idete napred ili korak unazad.

Vodolija

Mlad mesec vam donosi sjajnu energiju, pa ćete biti okrenuti sebi, prijateljima, provodu i lepim stvarima koji vas ispunjavaju.

Ribe

Sa ovim mladim Mesecom vam dolaze lepe stvari i promene. Uopšteno, sledi vam uspeh ili priznanje za koje je iz senke zaslužna starija ženska osoba.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram