Ljude rođene na ove datume čeka sudbinska sreća: Stižu promene koje će vam obeležiti narednih 12 godina

Foto: WARNER BROS. - MOSELEY, MELISSA - Album / Album / Profimedia

Jupiter, planeta blagostanja, bogatstva, radosti, sreće i velikodušnosti, 26. maja nakon razdoblja od 12 godina ulazi u novi znak Zodijaka - Blizance, i tu će ostati nešto više od godinu dana, odnosno. do 9. juna 2025. godine.

Ovo razdoblje će delimično biti izrazito prosperitetno, posebno u sledećih mesec dana, nakon čega će se pokazati da i neće biti tako pozitivno kako se na prvi pogled činilo.

Naime, Jupiter u Blizancima donosi pomalo zbunjujući horoskop, u jednom razdoblju donijeće vam velike prilike, mogućnost da pomerite granice u nekom području svog života, ostvarite ono čemu već dugo težite ili dosegnete novi nivo u nečemu, a u drugom razdoblju donosi intenzivnu napetost, borbu za novi životni standard i borbu za iskorišćavanje prilika koje su vam date.

Jupiter će biti ovako olujan jer će veći deo svog boravka u Blizancima biti u kvadratu sa Saturnom, što će od avgusta 2024. doneti ozbiljne prepreke u realizaciji nekih planova i veliku potrošnju energije i životne snage. Moguće je da ćete morati da se borite za neku novinu i poboljšanje koje vam je stiglo u povoljnom periodu delovanja Jupitera, odnosno u razdoblju od januara do kraja jula.

Najveći uticaj ima na osobe rođene u ovim razdobljima i u ovim godinama:

Prethodni put Jupiter je bio u Blizancima u razdoblju od 22. jula 1988. do 30. jula 1989., potom od kraja juna 2000. do 12. jula 2001. i na kraju od 12. juna 2012. do 25. juna 2013. godine.

Važno je obratiti pažnju na ova razdoblja, jer svi oni koji su rođeni u tim razdobljima, kao i oni koji 2024. godine napune 12, 24, 36, 48, 60, 72 i 84 godine, najviše mogu osetiti promene u svojim životima i uticaj ovog tranzita.

Svi oni ulaze u vrlo specifično razdoblje koje im daje priliku za postavljanje novih ciljeva u karijeri i profesionalnoj sferi, te za uspon na društvenoj lestvici. Ako vam karijera nije prioritet, možete preispitati svoje sklonosti, promenite prioritet životnih vrednosti ili ključnih pogleda na svet.

Foto: Image Capital Pictur / Film Stills / Profimedia

Vaša životna filozofija doživeće promene koje će uticati na vas u sledećih 12 godina – zato je ovo razdoblje toliko važno.

Ovo je vaša prilika da stvorite čvrste temelje za budući uspeh i ne smete je propustiti.

Takođe, osobama rođenim u ovim razdobljima u sledećoj godini mogu se dogoditi sledeće stvari:

sklapanje braka

dolazak prinove

dolazak unuka

početak novog koraka u obrazovanju

početak novog projekta

kupovina nove nekretnine ili selidba

promena posla ili pronalazak prvog posla

značajan materijalni napredak, toliko da će to uticati na njihov autoritet i status u društvu, piše Žena, a prenosi Story.hr.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram