Ljubavni vikend horoskop za 20. i 21. 6: Rakovi padaju u očaj

ljubavni vikend horoskop
Foto: Profimedia

Saznajte šta nam zvezde poručuju i čemu da se nadamo u ljubavi ovog vikenda.

Ovan

Privatni problemi ne prestaju i značajno utiču na emotivne odnose. Izbacite iz okruženje ljude koji vas zatrpavaju sopstvenim problemima i posvetite se ljubavi na pravi način.

Bik

Opet birate vaše sopstvene stavove nego kompromis u ljubavi. Ovo može da vas odvede u raskid ili potencijalnu svađu.

Blizanci

Potencirate na sebi i sopstvenim potrebama, a partnera zanemarujete. Morate biti malo manje sebični i manje egoistični.

Rak

Na momente gubite veru u ljubav i srećan kraj. Ovo je samo prolazno raspoloženje, ne dozvolite da postane stvarnost.

Lav

Hteli ili ne, ali ćete morati da se žrtvujete zarad ljubavi. Uz slamanje vašeg ega tu je i pomeranje iz zone komfora, što će vam teško pasti.

Devica

Promene su svakodnevne, a vi ne možete da uhvatite sve promene raspoloženja vašeg partnera, pa se zbog toga ljutite. Budite malo strpljiviji.

Pročitajte još:

Vaga

Poljuljano vam je samopuzdanje, pa niste sigurni više da li je nešto stvarno tako ili je plod vašeg raspoloženja. Budite dosledniji u emotivnim odnosima.

Škorpija

Usamljene Škorpije će pokušati da ostvare kontakt sa nekom osobom koja ih na neki način izbegava. Zauzeti pokušavaju da povrate strast unutar odnosa.

Strelac

Emotivna iscrpljenost dominira vikendom. Nemate energije za novu svađu ili pravdanje, pa se povlačite i izbegavate direktan kontakt.

Jarac

Dosadilo vam je da izigravate policajca i učitelja u vezi, pa ovog vikenda menjate ponašanje. Reakcije će biti i one će vas iznenadtiti.

Pročitajte još:

Vodolija

Zauzeti su malo sebičniji ovog vikenda, pa drame ako nije sve kako su zamislili. Sreća, pa je partner popustljiv i prihvata sve bez problema. Slobodni okreću novi list.

Ribe

Verujete u ljubav i zbog toga ovog vikenda sve podižete na viši nivo, pa i odnose. Slobodni čekaju nekoga sa puta ili nekoga ko ne živi u blizini.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram