Ljubavni vikend horoskop: Ovan ulazi u tajnu vezu

Iz filma "Opasne veze"; Foto: Rights Managed / Mary Evans Picture Librar / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile u ljubavi tokom vikenda.

Ovan

Tokom vikenda, pojačana vam je intuicija koja šalje jasne poruke vezane za ljubav. Mnogi pripadnici znaka mogu ući u tajnu vezu.

Bik

Ovog vikenda Sunce ulazi u vaš znak te osećate pojačanu, pozitivnu, energiju. Mogući su preokreti u ljubavnim odnosima i to baš zbog vaše inicijative.

Blizanci

Iako imate osnovane sumnje vezane za partnerski odnos, ne dozvoljavate da se to vidi. Slobodni će biti malo direktniji u komunikaciji sa simpatijama.

Pročitajte još:

Rak

Popušta tenzija koja je trajala neko vreme. Posvetite se partneru ili simpatiji uz veliku količinu nežnosti.

Lav

Rešeni ste da započnete ozbiljan razgovor sa partnerom povodom statusa vašeg odnosa. Slobodni Lavovi flertuju, ali bez nekih očekivanja.

Devica

Partneru delujete nezainteresovano i odsutno, pa bi bilo dobro da ispričate šta vas muči. Slobodni žele da pomognu simpatiji, što bi možda bilo i pogrešno.

Vaga

Samo su vam flert i zabava u glavi. Slobodni ponovo zavode partnere, dok slobodni ostavljaju simpatije u nedoumicama.

Škorpija

Ovog vikenda sve je znaku ljubavi, što će se pozitivno odraziti na stabilnije odnose. Slobodne Škorpije ne obećavaju ništa, a ipak ostavljaju simpatijama zagonetke zbog kojih se priča nastavlja.

Strelac

Mnogi pripadnici znaka će se ovog vikenda vratiti u prošlost i pokušati da opravdaju svoje neuspehe na ljubavnom polju. Najbitnije je da se ne prepuste osećanju neuspeha.

Jarac

Mnogi Jarčevi uporno ne prihvataju sugestiju, specijalno onu od strane partnera, što može dovesti do žustrih rasprava. Slobodne muči samoća i sebe pretvaraju u žrtve.

Vodolija

Slobodni moraju da budu specijalno oprezni zbog potencijalnog vraćanja pogrešnim ososbama iz prošlosti. Zauzete očekuje razjašnjenje u vezi sa budućnošću, partner nije zadovoljan i želi da menja mnogo toga.

Ribe

Sviđa vam se nekoliko osoba, pa ste raspoloženi samo za flert i ništa više. Zauzeti dolaze do nekih bitnih momenata u odnosu koje su pokrenule svađe.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram