Ljubavni vikend horoskop: Devica u vezu vraća strast

Salma Hajek
Foto: TopFoto / Topfoto / Profimedia

Pročitajte ljubavni vikend horoskop za 31. oktobar i 01. novembar 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Doživećete prekoret na polju bliskosti, pa vam je potrebno da dobro presložite misli. Da li će to pokrenuti neka iznenadna situacija sa partnerom ili će neka tajna isplivati zavisi od toga šta ste radili u prethodnom periodu.

Bik

Otvarate novo poglavlje u životu. Bilo da je to brak/veza ili vaš životni stil, izvesno je da će vas ovaj preokret pomeriti iz iste tačke u kojoj ste već duže vreme.

Blizanci

Ono što krijete i od sebe samih sada će biti otkriveno. Pokušajte da sve što želite i osećate pretvorite u reči i isporučite napravu adresu.

Pročitajte još:

Rak

Do sada ste se oslanjali na nečije mišljenje i ono vas nije osnažilo onoliko koliko vam je to potrebno. Sada će se prekrenuti sve po pitanju vašeg samopuzdanja, planova i emotivnih veza.

Lav

Lavovi ili prekidaju neki dug odnos ili idu na viši nivo, tj brak. Slobodnima se neko iz prošlosti vraća, a koliko uspešno zavisi samo od samopouzdanja.

Devica

Fokus je na ljubavnim odnosima jak tokom ovog vikenda. Slobodni maštaju i provociraju simpatije, dok zauzeti vraćaju flert i strast u partnerske odnose.

Vaga

Bežite od bitnih problema pa se žalite kako vam ništa ne ide od ruke, pa i partnerski odnosi. I zauzeti i slobodni dobijaju šansu da otvoreno razgovaraju sa bliskim osobama, kako bi olakšali sebi tešku situaciju.

Škorpija

Opsednuti ste sopstvenim uspehom, a partner pravi ljubomorne scene. Morate da nađete sredinu. Slobodni ne mogu da prestanu da misle na nekoga iz prošlosti pa posežu za tastaturom.

Strelac

Pokušajte da budete malo misteriozniji tokom vikenda i zagolicajte maštu partneru ili simpatiji. Nađite neku sredinu i ne preterujte u svemu.

Jarac

Razbijate nervozu, sebi i partneru šalama na račun svojih strahova jer jedino tako možete da prekratite nesigurnost. Slobodni Jarčevi traže sigurnost u nedostupnim simpatijama.

Vodolija

Osmeh vam se vraća na lice, pa sa partnerom planirate neke aktivnosti. Slobodni pripadnici znaka uživaju u duhovitim prepiskama sa simpatijama.

Ribe

Slobodni moraju da budu specijalno oprezni zbog potencijalnog vraćanja pogrešnim osobama iz prošlosti. Zauzete očekuje razjašnjenje u vezi sa budućnošću, partner nije zadovoljan i želi da menja mnogo toga.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram