Ljubavni vikend horoskop: Bik flertuje sa svima

Iz filma "Irreversible"; Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile u ljubavi ovog vikenda.

Ovan

Nesvesno povređjete partnera, što će biti najbitnija tema ovog vikenda. Slobodni su uvređeni jer simpatija ne reaguje kako su zamislili.

Bik

Želite pažnju od partnera i to ne bilo kakvu, potrebna vam je zabava i razonoda. Zauzeti pripadnici ovog znaka zabavljaju sve žive ne bi li osvojili nekoga u masi.

Blizanci

Potrebna vam je dinamika i tražite je na sve strane. Pošto imate više simpatija, razgovori se otvaraju na sve strane, ali samo jedna od njih je vredna pažnje pa birajte pažljivije.

Pročitajte još:

Rak

Osećate se kao da nemate dovoljno privatnosti pa vam se čini da na taj način gubite slobodu. Zanemarite te strahove, budite vi vi i videćete kako će lakše da se diše.

Lav

Pripremite se za vikend pun preokreta koji će menjati vaše raspoloženje iz minuta u minut. Pazite se flerta sa zauzetim osobama, neće se dobro završiti.

Vaga

Subota u sebi ima elemente drame i sebičluka kojeg ni vi ni partner ne možete da se otarasite. Bespotrebno se vraćate u prošlost koja vas guši.

Škorpija

Potrebno je da prestanete da forsirate partnera sosptvenim strahovima. Danas vam je ego nesalomiv, iako bi trebalo da bude obrnuto.

Strelac

Mogući izazovi u partnerskim odnosima bi trebalo da vas zbliže i obnove bliskost. Slobodni bi trebalo da se pozabave sopstvenim željama i da prema njima funkcionišu.

Jarac

Sve ste dublje u nekoj tajni koja opterećuje i vas i drugu stranu .Pokušajte u nedelju da razmotrite opcije koje su moguće, samo bez napada i svađe.

Vodolija

Partner je malo ljubomoran i što ga više ignorišete to on/ona više navaljuju. Ukoliko želite da izbegnete zamke posesivnosti tokom vikenda, popuštajte partneru ili simpatiji koliko možete i želite.

Ribe

Malo se trkate sa simpatijom ili partnerom, pa se dešava da ne znate da li ste u vezi ili na atletskoj stazi. Otvorite se po pitanju svojih dubljih osećanja i na taj način otvorite vrata nečem ozbiljnijem.

***

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram