Korenite promene koje tvom znaku donosi pun Mesec u Biku

horoskop
Foto:Shutterstock

Pun Mesec u Biku uz njegovo delimično pomračenje 19. novembra, pored finansijskih previranja i oslobađanja od svega negativnog, šalje apel da obratimo pažnju na sistem vrednosti na svim životnim poljima. Svakom znaku nosi ključnu promenu.

Pun Mesec u Biku nam donosi oslobađanje od onoga što nas guši, a okretanje ka onome što nam je zaista neophodno, kaže Vukašin Stošić, koji na svojoj Instagram strani Astrovuk rado deli tajne Zodijaka. Kako ističe, fokusiraćemo se na ono što će nam činiti zadovoljstvo, ushićenje, a ujedno i biti izvor nove sigurne i proverene priče. Vukašin za Zadovoljnu priča i kako zbog punog Meseca u Biku emocije rastu poput vulkanske erupcije, što će inicirati nove veze, pomirenja, preokrete, ali i prekide. Parola ovog meseca je – izađi iz zone komfora, ne plaši se. Borbom, upornošću i istrajnošću snovi postaju stvarnost.

Ovan

Obratite pažnju na troškove. Vreme je za ključne promene i reforme u poslovnoj sferi, kao i ključne poslovne dogovore. Zalaganjem stičete pohvale nadređenih.

Bik

Sledi preokret na svim životnim poljima, buđenje i optimizam. Mogući su krucijalni emotivni i poslovni preokreti. Vreme je da zasučete rukave i preuzmete život u svoje ruke.

Blizanci

Odmorite se i naspavajte. Imate i vi pravo da se malo ulenjite i oslobodite stresa. Većina strahova vam je iracionalne prirode.

Rak

Nova emotivna priča, kao i kontakti koje formirate, ublažiće teret i nostalgiju koju osećate zbog prošlosti. Posvetite svoje vreme prijateljima i voljenim ljudima.

Lav

Slede korenite promene u poslovnoj sferi, što traži vašu fleksibilnost i rad pod pritiskom. Sledi pronalazak novog posla, uz bolji kolektiv, gde će vas više poštovati.

Devica

Uz novi, pozitivniji način razmišljanja otvaraju vam se nove prilike. Razmislite o svojim uverenjima, kao i tome da li su previše kruta.

Vaga

Posvetite se kreativnim stvarima, hobiju i rekreaciji. Izvesni su pojačani troškovi u kući koje treba da racionališete, kao i povraćaj dugova. Obuzdajte negativne impulse, razmišljajte pozitivnije. Sada ste sami sebi najdelotvorniji psiholog.

Škorpija

Slede preokreti na polju partnerstva, podrška voljene osobe, emocija koja se obnavlja ili pak potpuni prekid. U tom slučaju, otići ćete u sasvim novu emotivnu priču koja ce vam više goditi.

Strelac

Sjajan je period za bolju organizaciju, kao i dobijanje pohvala i priznanja od kolega. Vreme je za redukciju loših navika, kao i zdraviji režim života.

Jarac

Vas očekuje pažnja voljene osobe ili nova emotivna priča ukoliko ste slobodni. Bujaće emocije, ali i ambicije. Više vremena ćete usmeriti prema deci. Sledi i nalet kreativne energije koji treba iskoristiti.

Vodolija

Uz dobar fokus i pravilno postavljene prioritete sledi vam uspeh. Promena će biti i na nivou porodice i nekretnina – moguća je selidba. Očekujte i važne porodične razgovore koji učvršćuju odnose među ukućanima.

Ribe

Ugodite sebi pozitivnim mislima. Sjajno je vreme za dodatnu edukaciju, promenu planova, viđanje i susrete isključivo sa ljudima čija vam energija prija. Ne verujte u sve što čujete ukoliko nemate proverene informacije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli