Koji horoskopski znak voli brzinski seks, a ko može satima

Par seks
Zašto parovi prestanu da imaju seks, Foto: Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Blizanac kao sprinter, Bik maratonac.

Blizanci sprinteri

Oličenje osoba koje vole da probaju sve, pa iz fizičkih razloga ne mogu ničemu da posvete puno vremena i pažnje. Blizanci su radoznali i užurbani ljubavnici koji su verovatno izmislili sprinterski seks još u eri pećinskih ljudi. Najmilije su im aktivnosti koje ne moraju pažljivo da planiraju i koje ne traju dugo jer ih to spasava od monotonije i omogućava im da ubrzo pređu na sledeću aktivnost koja takođe ne zahteva puno vremena.

Kod tipičnog je Blizanca seks je redovno kratkotrajan i lišen strasti, a nju nadomešćuje glumom. Lokacije na kojima će inicirati ili prihvatiti instant seks obuhvataju sve koje možete zamisliti, od kabine za probanje odeće u prodavnici i napuštene telefonske govornice do parkinga, zaglavljenog lifta i prostora iza pozornice.

KO JOŠ VOLI BRZINSKI: Ovan, Strelac

Bikovi maratonci

Bikovi izbegavaju situacije u kojima se od njih zahteva žurba. Obožavaju duge večere, prigušenu muziku i svetla, lagano dizanje temperature, izazovno svlačenje i na kraju seks bez pritiska i vremenskih ograničenja. Brzinski, neobavezni seks zapravo ih ne zanima.

Ako ih neko nagovori na njega ili osete da treba da se dokažu, mlađi će ga Bikovi obaviti u šumi, na proplanku. Kontakt s prirodom od velike je važnosti za pripadnike ovog znaka, piše T portal. Starijim će Bikovima prvo pasti na pamet kuhinjski sto i fotelja, kao dva komada nameštaja s kojima su najintimnije povezani. Zbog ljubavi prema hrani i dremanju, naravno.

OSTALI SEKSUALNI PUŽEVI: Rak, Jarac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram