Kako koji horoskopski znak podnosi raskid

Foto: Credit line: Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ovan pati iako ne pokazuje, Škorpija raskid shvata kao izdaju.

Ovan
Ovom horoskopskom znaku u vezi najviše smeta dosada, a upravo to je jedan od glavnih razloga raskida. Kada stavlja tačku na ljubavnu romansu, nije nimalo dostojanstven. Ukoliko ga partner povredi, odmah će postaviti zid ispred sebe. Tada je hladan kao špricer. Iako teško podnosi raskid, to nikada neće da pokaže, već će dati sve od sebe da i dalje ostane glavni osvajač.

Bik

Ovaj znak Zodijaka se teško odlučuje za raskid, ali kada preseče, više nema povratka. Bik je iskren i veran, a to očekuje i od partnera. Ipak, vrlo često mu se to obije o glavu. Dugo i tiho pati, a svoje najdublja osećanja ne želi da poveri ni neprijetelju.

Blizanci
Blizanci se jako loše nose s raskidom jer su naučili da budu u centru pažnje u društvu. Upravo zbog toga ne mogu da zamisle da bi ih neko ostavio. Traže objašnjenja, zovu partnere u kasnim noćnim satima, imaju izlive nežnosti, ali ako su oni ti koji su stavili tačku, sigurni su u u svoju odluku, koliko god ona nagla bila.

Rak

Rak je emotivan, te u vezi često smatra kako ne dobija dovoljno ljubavi. Međutim, retko se odlučuje za raskid ili razvod braka. Istrajan je da održi vezu, ali mu nisu strani ni ljubavni izleti. I kada raskine, on ne gubi nadu da će se pomiriti, a dobronamerni saveti prijatelja i porodice mu nimalo ne pomažu.

Lav
Lav nikada nakon raskida neće pokazati da je povređen. Previše je sebičan i ponosan kako bi priznao poraz, te će se truditi da uveri druge kao i sebe da mu jednostavno nije stalo. Ali ako raskine, trudi se da bivšeg partnera zadrži kao prijatelja što mu često smeta kod sklapanja novih poznanstava.

Devica

Devica je verna i učiniće sve kako bi veza u kojoj uživaju zauvek trajala. Često će slati ljubavne poruke i iskazivati nežnost. Ako ljubav ipak pukne, potrudiće se da kraj bude civilizovan kakva je i ona sama. Napraviće rez u životu, a ako su iz tog odnosa ostala deca potrudiće se da ne pate previše.

Vaga
Vaga se na prvi pogled odlično nosi s raskidom, ali to je sve samo maska. Zahvaljujući sjajnoj glumi neće pokazati da je povređena jer drugoj strani ne želi da priušti to zadovoljstvo. Ako ipak ona raskine, trudiće se da kraj prođe u najboljem redu.

Škorpija

Škorpija je sklona prevarama, ali uprkos tome raskid veze doživljava kao izdaju. Upravo zato će pokušati da se osveti bivšem partneru. Ovaj znak najteže podnosi rastanak zato što se retko veže.

Strelac
Strelac je posesivan i zahtevan partner, ali se jako brzo oporavlja od raskida. On smatra da u životu nema smisla žaliti. Stoga, vodi se mišljenjem da će najbolje preboleti bivšeg kada započnu novu vezu.

Jarac

Jarac ne želi kratke avanture, on je tip za duge veze. Ne podnosi raskid i trudiće se svim snagama da zadrži partnera, a u slučaju da veza ipak završi rastankom, analiziraće svaki svoj korak i trudiće se da otkrije gde je pogrešio. Jarac je toliko predan da će partneru oprostiti čak i prevaru.

Vodolija
Vodolija je verna, ali može da zaluta ako joj je u vezi dosadno. Voli da gube glavna i ne toleriše posesivnost, ali ipak u raskidu se ne snalazi najbolje. Sve ono što bi trebalo reći bivšem partneru Vodolija govori prijateljima i porodici.

Ribe

Ribe ulaze iz jedne veze u drugu, vrlo često da nisu ni prvu završile kako treba. Međutim, ako partner njih ostavi, osećajne Ribe neće moći da se pomire s tim i svim snagama će pokušavati da ga razuvere. Tuga, plač i bolna prisećanja u samoći karakteristične su za njihov raskid.
***

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram