Koga će da preplave emocije kada nastupi mlad Mesec u Raku

Foto: PsychoShadow / imageBROKER / Profimedia

Mlad Mesec u Raku događa se 29.6. u tano u 04.53.

Pojačaće našu osetljivost i naše emocije, ali takođe donosi obećanje veće jasnoće i viđenja više istine. Postavite namere i verujte da će mladi Mesec preneti vaše zahteve kroz Svemir.

Mlad Mesec u Raku događa se 29.6. u 04:53h. Mesec voli da bude u znaku Raka, tu se oseća kao kod kuće, tako da ćemo svi osećati sklad.

Mlad Mesec predstavlja početak novog ciklusa i donosi nalet sveže nove energije. Ovo je dobro vreme za postavljanje namera i razmišljanje o tome šta želimo privući u svoj život.

Za vreme mladog Meseca u Raku, možemo se osećati posebno osetljivim, ali ta se osetljivost može iskoristiti kako bismo bili intuitivniji, saosećajniji i osetljiviji na naše okruženje.

Ugađajući se na suptilne vibracije sveta oko nas, one postaju kompas, dajući nam do znanja gde nismo u ravnoteži.

Crni Mesec – Lilith je također blizak energiji ovog mladog Meseca. Crni Mesec predstavlja žensku energiju, posebno sirove ženske instinkte koji su potisnuti ili izbegavani u našem današnjem društvu.

Ako ste se skrivali u senci, osećali se maleno, povlačili se u korist drugih ili ste prigušivali svoju lepotu, ovaj mladi Mesec u Raku sa svojom povećanom osetljivošću pomoći će vam da utvrdite odakle ta uverenja potječu i kako ih probijamo.

Postavite namere i verujte da će mlad Mesec preneti vaše zahteve kroz Svemir.

Neptun, planeta duhovnosti, iluzije i više istine, takođe je vrlo aktivan pod ovim mladim Mesecom, kreće retrogradno malo pre vrhunca mladog Meseca.

Retrogradni Neptun u Ribama šalje snažne valove vodene energije na naš put.

Ova energija može aktivirati našu prirodnu intuiciju i psihičke sposobnosti te pojačati našu percepciju nevidljivog sveta.

Možda ćemo dobiti nove uvide, nove informacije ili novu inspiraciju. Možete steći dublju perspektivu i jasnoću i krenuti prema višoj i usklađenijoj istini.

Mlad Mesec u Raku pojačaće našu osetljivost i povećati naše emocije, ali takođe donosi obećanje veće jasnoće i viđenja više istine.

Ako se već osećate osetljivo, zaštitite svoju energiju, postavite granice i praktikujte brigu o sebi, piše Atma.

***

Bonus video: Lav – najvelikodušniji muškarac Zodijaka

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram