Veliki letnji horoskop: Ovan u drami, Strelac pronalazi morsku ljubav

letnji horoskop
Foto: Shutterstock

Šta nam zvezde spremaju ovog leta?

Ovan

Venera ulazi u vašu kuću ljubavi od 5. juna do 8. novembra, što znači da ćete imati vrlo uzbudljivo leto. Pripremite se za zaigrane, strastvene i romantične susrete, ali ne verujte svakome.

Početkom avgusta moguće su drame u vašim ljubavnim odnosima, pa pripazite kako reagujete.

Odlično ćete se osećati ovog leta i zato se nemojte iznenaditi ako padnete pod šarm osobe koje su uglavnom suprotno onome što inače birate. Opustite se i prepustite. Sredinom avgusta saznaćete važne vesti.

Zaobiđite: Rakove, Jarca, Ribe

Bik

Ovog leta vas čeka sve ono u čemu najviše uživate – opuštanje i odmor. Ako ste u vezi, leto će biti odličan period za napredak vaše veze.

To je takođe odlično vreme ako želite da svoju drugu polovinu predstavite roditeljima ili je čak povedete na familijarno druženje.

Ako niste u vezi, pažnju će vam privući osoba iz vašeg okruženja. U julu je moguće da ćete doživeti romansu s nekim s kim ste već neko vreme prijatelj. Budite otvoreni prema mogućnostima.

Zaobiđite: Lava, Vodoliju, Ovna

Blizanci

Tokom leta nećete tolerisati gluposti. To će vas osloboditi svih drama u ljubavnim odnosima. Bićete u zavodljivom raspoloženju, a u avgustu su mogući nesporazumi u odnosima.

Zaobiđite: Device, Ribe, Bikove

Rak

Dobre vesti za osobe rođene u ovom znaku – ovo leto je idealno ako treba da prebolite bivšu ljubav. Zvezde su savršeno postavljene, a Mars je u vašoj kući od 24. jula do 8. avgusta, što znači da ćete biti privlačni suprotnom polu, piše atma.hr.

Zato ne trošite uzalud svoje vreme i energiju na bivše, već se usmerite na novu sreću u svom životu.

Pazite da se ne zaljubite previše. Moguće su i romanse na poslu.

Zaobiđite: Vagu, Ovna, Blizance

Lav

Venera je gotovo celo leto u Lavu i zato budite spremni na vruće pozive sa svih strana.

Ako već niste u vezi, bolje se nemojte vezati za nekoga u ovom razdoblju. Krajem avgusta moguć je iznenadan povratak osobe koja je nestala iz vašeg života.

Zaobiđite: Škorpije, Bikove, Rakove

Devica

Nažalost, ovo nije vaša godina za ljubav. S druge strane, vaša finansijska situacija će se značajno popraviti. Letni flert mogao bi prerasti u nešto više u oktobru ako ostanete smireni i ne budete dizali nervozu previše.

Krajem jula i početkom avgusta imate više šansi za upoznavanje novih ljudi.

Zaobiđite: Strelca, Blizance, Lava

Vaga

Moguće su romanse ovog leta, ali podignite svoje standarde. Otvorite oči i budite oprezni.

Vage u vezi mogle bi često dolaziti u sukobe zbog položaja zvezda koje će vas činiti nervoznim. Potrebno vam je vreme da se posvetite sebi i odmarate.

Krajem avgusta vaša veza ući će u novu, stabilnu fazu kojoj ste i stremili.

Zaobiđite: Jarca, Rakove, Vagu

Škorpija

Vi ćete se ovog leta fokusirati više na karijeru nego na ljubav. Takođe, bićete skloni romansi s nekim koga već znate. Neće vam biti prioritet upoznavanje novih ljudi.

Potreban vam je neko ko će vam biti dobar oslonac s obzirom na sve što trenutno prolazite u životu.

Ako ste u vezi, smislićete velike planove, i to za sledećih pet godina. Radite ono što osećate, a krajem avgusta otvoriće vam se opcije za moguća venčanja i planiranje deteta.

Zaobiđite: Vodoliju, Lava, Vagu

Strelac

Trenutno ste više fokusirani na druženje s prijateljima nego na romantični život. Ako ste sami, za vas je i bolje da ostane tako.

Šta god izaberete, samo se klonite nekoga ko će biti manipulativan, preterano ljubomoran ili zahtevan kada vi odlučite da provodite vreme sami sa svojim društvom.

Moguće su ljubavi i na godišnjem odmoru. Ako ostanete u vezi koja potraje i tokom avgusta, budite oprezni. Krajem tog meseca Venera kreće retrogradno, što bi moglo rezultirati vašim ispadom ljubomore bez puno konkretnih razloga.

Zaobiđite: Ribe, Devicu, Škorpiju

Jarac

Biće ovo vrlo vruće leto za vas. Čeka vas hrpa avantura.

Krajem jula i početkom avgusta mogli biste da prolazite kroz čudno razdoblje, kada ćete se osećati i privlačno i usamljeno, što neće biti dobra kombinacija.

Oko 10. avgusta ćete se smiriti i razbistriće vam se pogled na vaš odnos.

Zaobiđite: Ovna, Vagu, Strelca

Vodolija

Ovog leta dosadiće vam stara ljubav i poželećete promjenu. Suprotnost bi vas ovih meseci zaista mogla privući.

Eksperimentišite, pa sami odlučite šta vam odgovara.

Pun mesec krajem jula daće vam hrabrosti da naglo otputujete. Mogli biste otputovati i sami.

Zaobiđite: Bika, Škorpiju, Raka

Ribe

Ovog leta bićete odlično raspoloženi, romantični i zavodljivi.

Krajem jula upoznaćete nekoga. Bićete privlačni poput magneta suprotnom polu, ali ćete biti razigrani i s lakoćom ih odbijati jer ste svoje srce već rezervisali za nekog drugog.

Oko 10. avgusta osetićete snažnu potrebu za sigurnom lukom. Moguće je da ćete upoznati nekoga za vreme volontiranja ili neke druge dobrotvorne aktivnosti.

Zaobiđite: Blizance, Strelca, Vodoliju.

BONUS VIDEO: Istorijat ljubljenja

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram