Horoskopski znakovi kojima nijedna veza ne traje

horoskop
Foto: Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia

Svako poznaje nekog kome veze nikako da uspeju. Stlano imaju nekog, ali to ne potraje. Horoskop kaže da su takvi većinom rođeni u određenim znakovima.

Rak

Rakovima je jako teško da održe vezu. Bez obzira na to koliko truda uložili, veze im uvek nekako propadnu. Nije da oni ne žele da im veze uspeju, ali nekako sve što čine nije dovoljno.

Devica

Device često traže savršenstvo i to je većinom razlog propadanja njihovih veza. Jedna greška i već gube interes za partnera. Takođe, često mešaju privlačnost i ljubav, pa skupljaju propale veze.

Bik

Iako u vezama daju sve od sebe, njihovi partneri očekuju više. Bez obzira na to koliko dali, njihovim partnerima to nekako nikada nije dovoljno, pa jednsotavno nastavljaju dalje, s drugim vezama.

Škorpija

Škorpije često ne promišljaju previše kada donose odluke o ljubavi i vezama. Zbog toga često nakon nekoliko meseci veze počnu da osećaju da nešto nije kako treba. Tada počinju da nalaze mane u vezi i da sebe uveravaju da zaslužuju više. Zbog toga iza sebe imaju hrpu propalih veza, piše Pinkvilla, a prenosi N1.

BONUS VIDEO: Istorijat ljubljenja

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram